benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ειναι ξενη ταινια?Αν ναι ,επαιζε ο Χιου Γκραντ? To Nine Months?
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 τσούκουυυυυυυυυυυυ!! ...ρε δε σας πιστεύω λέμε...Με κάνατε κι αισθάνομαι 1347 χρονών Άντε, παρτε και το last screenshot που είχα πάρει......... Σταδιάλα
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ...ΑΤ (fuckin') LΟNG LΑSΤ! μόνο που επειδή είμαι (γνωστός) σπασίκλας, είναι για την ΑΚΡΙΒΕΣΤΑΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ "Micki+Maude"...(ελληνική διανομή : "Και Τη Μια Και Την Άλλη"... Κωμωδία για την ερμηνεία στην οποία, είχε διακριθεί βραβευτικώς ο μακαρίτης ο Moore... ...σειρά σου να βάλεις.
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Θα σκεφτω κατι πολυ δυσκολο παντως.Σε λιγο για να μου ερθει εμπνευση.
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 αυτό σου το ποστ, πάει γάντι με το αβατάρι σου, πάντως
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Λοιπον παιδες,αυτη η ταινια ,οταν την βρειτε σε καμμια βδομαδα,θα ειναι και καλη προταση να την δειτε,ειναι εξαιρετικη.
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ...τί λέει ρε . To Φορμπίντεν Πλάνετ, βδομάδα; Έλεος (βάλε άλλο)
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μαλιστα επεσα σε connoisseur.Για να δουμε σε λιγο παλι...
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Λοιπον αν το βρεις και αυτο,εισαι τρισμεγιστος οπως ο Ερμης,ο αλχημιστης
benign Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Οχι δεν ειναι αυτη.Πονηρουλη Manuel.Σε κανενα μηνα την βρισκετε.
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Λοιπον αν το βρεις και αυτο,εισαι τρισμεγιστος οπως ο Ερμης,ο αλχημιστης ...κάτι από Avatar κάνει να μου θυμίσει, αλλά το χάνω στην πορεία...
washcloud Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 ...μπα, η φάτσα είναι πολύ χαρακτηριστική, οπότε αφού δε μου θυμίζει κάτι, δε νομίζω να υπάρχει περίπτωση να την έχω δει... Άλλος ! (φωνή όπως από WC)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα