Garnele Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Λοιπόν. Είναι σε 2 σπόιλερ γιατί περιέχει ακατάλληλη σκηνή.
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Hint Και δεύτερο χίντ ...πάρτε και το τρίτο απο 'μενα : ...για να 'χετε να παίζετε
status Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 ...πάρτε και το τρίτο απο 'μενα : ...για να 'χετε να παίζετε Έτσι και το δει ο κιλικκιλικκιλικκιλικκιλικ θα χάσει πάσα ιδέα για εσένα.:Ρ
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 (@ garnele : έπαιξαν ποτέ ο KWSN_MEN και η Κατερίνα Γώγου στην ίδια ταινία δηλαδή; ) καλά...κόβω spam και λάσπη
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 :/εναλλακτική 1α+β εναλλακτική 2 Ναι το 1 βγάζει ότιναναι κι έτσι κατέληξα στο 2 αλλά δεν την ευχαριστήθηκα την ταινία. θενκς
Kasrith Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Τι θα γινει ρε, οπου και αν κοιταξουμε θα βλεπουμε στρουμφακια? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑΑΑΑΑΑ
Members gsarig Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Λοιπόν. Είναι σε 2 σπόιλερ γιατί περιέχει ακατάλληλη σκηνή. Το Necromantic δεν είναι;
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Το Necromantic δεν είναι; Πωωω ρε συ γκσαρίγκιε το ήξερες??? Περίεργο ρε μλκ. :devil::fear:
Members gsarig Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Members Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Γιε. Και μπράβο σου. <3 Την είχες αναφέρει καναδυό φορές την ταινία σε άλλα topics οπότε ήμουν σχεδόν σίγουρος, παρόλο που για λίγο δίστασα γιατί τη θυμόμουν έγχρωμη (αλλά πάει καιρός από τότε που την είδα) Ένα εύκολο από μένα... μια ταινία που ενώ την έχω εδώ και καιρό να κάθεται στο σκληρό δεν την έχω δει ακόμα, αν και κάποια στιγμή θέλω να το κάνω (μαζί με όλα τα άλλα πράγματα που θέλω να κάνω στη ζωή μου και τα αναβάλλω ) (έβαλα και δεύτερο screenshot, σε περίπτωση που το πρώτο δεν βοηθήσει)
Nik.K Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Μας δουλευεις ετσι ???? Ε αλλη φορα να βαλει καποιος ενα κοκκινο φοντο απο μια ταινια και αντε βρεστην
alexzzz Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Έχει ξαναμπεί (νομίζω ο manuel την έχει βάλει ή την έχει βρει)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα