washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) ...δεν λένε. Η ελληνική διανομή είχε βγει ως "Ποιός Παγίδεψε Τον Ρότζερ Ράμπιτ". (για του λόγου το αληθές, ορίστε και 2 ss από 2σέλιδο κόμικ της εποχής) : Εν τω μεταξύ έχω φάει το internet και δεν μπορώ να βρω υπότιτλους, ούτε καν αγγλικούς. άφησες μια γωνίτσα αφάγωτη Επεξ/σία 25 Απριλίου 2010 από washcloud
katerina_a_86 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 άφησες μια γωνίτσα αφάγωτη όχι, οι συγκεκριμένοι υπότιτλοι είναι μόνο για την μισή ταινία (και είναι και άθλιοι ε)
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ληστεύω την θέση του Τζίο και βάζω διότι δεν βλέπω κανείς να κάνει βήμα. Εύκολο, θαρρώ...
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ληστεύω την θέση του Τζίο και βάζω διότι δεν βλέπω κανείς να κάνει βήμα. Εύκολο, θαρρώ... Ευχαριστηση μου.Και ημουν ετοιμοχς να πω οποιος θελει βαζει μεχρι το βραδυ. Δεν εχω ιδεα btw τι εβαλες
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Όποιος το έχει δει θα το βρει με την μία πάντως. Και να την δεις οπωσδήποτε την ταινία. Είναι πάρα πολύ καλή. Απο τις ελάχιστες που έχω δει πάνω απο μία φορά.
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Όχι, οικειοθελώς. Μόνο μια ''ταινία'' θα ξαναέβλεπα υπο την απειλή όπλου... Ξέρεις εσύ κουτοπόνηρο αγόρι. ''Αγόρι''... :cry: Μέχρι στο ''Hardware Γενικά'' ακούγονται τα γέλια μου.
Moderators Gi0 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Όποιος το έχει δει θα το βρει με την μία πάντως. Και να την δεις οπωσδήποτε την ταινία. Είναι πάρα πολύ καλή. Απο τις ελάχιστες που έχω δει πάνω απο μία φορά. Σε ακουσα στο triangle και συμφωνησα(αν και δεν postaρα στο thread).Θα σε δοκιμασω για μια ακομα φορα..Αιντε βρειτε την!
washcloud Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 όποιος και να κρατάει όπλο κατά την προβολή, δε νομίζω να προλάβεις να την ξαναδείς όλη πάντως
Garnele Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Into the wild? Ή παίζει το ίδιο λεωφορείο και σε άλλη.
Sellers Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Garnele όχι δεν παίζει... Gio τώρα ξέρεις. Wash σε αγνοώ επιδεικτικά.
status Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Βρείτε την ταινία που είναι στο σπόϊλερ: Hint:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα