the_end Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Chacun son cinéma aka To Each His Own Cinema στην 1η φωτό είναι ο David Cronenberg, στη 2η ο Takeshi Kitano και στην 3η ο Lars von Trier. ας συνεχίσει όποιος θέλει.
Members gsarig Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 28 Ιουλίου 2009 Άντε, μιας και έστω πλαγίως την είχα βρει στο google, ας βάλω εγώ:
FKLDS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 (επεξεργασμένο) Είναι το "nothing" (2003) από το σκηνοθέτη και σεναριογράφο του "cube" (1997) Vincenzo Natali. Και ένα ευκολάκι τρελό (καλούτσικο θριλεράκι). Επεξ/σία 3 Αυγούστου 2009 από FKLDS
KaizerSoze Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2009 Eden lake? 2o επιλογη descent αλλα 99,9999% δεν ειναι η πρωταγωνιστρια γιατι θα την θυμομουν
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Eden lake? 2o επιλογη descent αλλα 99,9999% δεν ειναι η πρωταγωνιστρια γιατι θα την θυμομουν Κι εγώ ήμουν σίγουρος ότι είναι το descent, με το που βλέπω απάντησή σου λέω "ωπ, το βρήκε" μια και εσύ ήσουν αυτός που με προέτρεψε να την δω τότε και ξαφνικά διαβάζω αυτά τα κουλά. Πώς μπερδεύτηκες έτσι ωρέ; ΥΓ. Λέει το nothing; Ο κύβος πάντως έλεγε!
FKLDS Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Έχω διαβάσει θετικά σχόλια για την ταινία. Είναι στα δικά μου "προσεχώς", αν και το γεγονός πως είναι κωμωδία με ανησυχεί.
Members gsarig Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Members Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 ΥΓ. Λέει το nothing; Ο κύβος πάντως έλεγε! Εντάξει, δεν είναι με τίποτα τόσο καλό όσο ο κύβος - άλλωστε κινείται σε τελείως διαφορετική λογική. Σουρεαλιστική κωμωδία είναι, που βασίζεται σε μια ωραία ιδέα αλλά δεν μπορώ να πω ότι η υλοποίηση είναι η καλύτερη δυνατή. Θα έλεγα πως αξίζει να το δεις σε χαλαρή φάση, αλλά μην περιμένεις κάτι αντάξιο του κύβου...
KaizerSoze Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2009 To 0,0001 % είναι σωστό. Βάζεις. Η σκηνη χαρακτηριστικη αλλα ρε μαλακες δεν ειχε κοτσιδα η γκομενα σε εκεινη την φαση?
Members gsarig Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Members Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 :lol: φοβερή ταινία Χμ, δύσκολο... μήπως να μας έδινες κάποιο hint;
Sellers Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Είπαμε να βάζουμε έυκολα για να ξεκολλάμε αλλά όχι κι 'έτσι.
S&F<3 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2010 ρε παίδες εγώ δεν έβαλα την photo για να παίξουμε το παιχνίδι άλλα να σας πω όταν είναι και μαμω της ταινίες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα