FaDeR Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Grindhouse λέγεται το "πακέτο" και τον δύο ταινιών, αυτό είναι το Death Proof.
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Grindhouse λέγεται το "πακέτο" και τον δύο ταινιών, αυτό είναι το Death Proof. σωστός... όπως είπα, πάντα τις μπέρδευα
slipknot Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Απλά επιβεβαιώνω. gsarig βάλε, αν δε μπορείς πάμε στον FaDeR κι αν δε μπορεί κι αυτός πάμε κλασσικά στο "όποιος μπορεί".
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Έλα μωρέ, τί είναι 2-3 screenshots τώρα... (ελπίζω να μην τα κόψει η λογοκρισία - κατά τα άλλα, ψιλοεύκολο είναι...)
slygeo87 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 H τελευταία φωτογραφία μου θύμισε το ''Harry & the Hendersons''. Άσχετο.=ρ
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 την πρώτη άλλαξε την... δεν έχει γυμνό Σε σόκαρε η πρώτη ε; H τελευταία φωτογραφία μου θύμισε το ''Harry & the Hendersons''.Άσχετο.=ρ Εντάξει, μπορεί να μην είναι αυτή η ταινία, αλλά ο συνειρμός έχει μια βάση Εγώ ποντάρω στον freedubus πάντως ότι θα την βρει πρώτος...
the_end Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 δεν την έχω δει αλλά το εξώφυλλο μου'χει μείνει, άσχετο αν μου πήρε μια ώρα να το βρω/θυμηθώ
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Με το που είδα στον πίνακα ελέγχου νέα απάντηση από the_end δεν είχα αμφιβολία ότι θα είχες βρει την ταινία...
the_end Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 i'll take that as a compliment γνωστός σκηνοθέτης
Pablo_Hasan Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 ο γερος μου θυμιζει το Assassin(s) του κασσοβιτς
Members gsarig Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Κοίτα να δεις τί γίνεται: νομίζω πως βρήκα περί τίνος πρόκειται, αλλά μέσω googlaρίσματος και όχι επειδή το έχω δει... γι' αυτό λέω να περιμένω μπας και βρεθεί κάποιος που το ξέρει... απλά να σημειώσω ότι το "επίσης" είναι πολύ σημαντικό hint στο παραπάνω μήνυμα
the_end Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2009 απλά να σημειώσω ότι το "επίσης" είναι πολύ σημαντικό hint στο παραπάνω μήνυμα true true πάρτε και μια τελευταία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα