slipknot Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Όχι, θα βάλω άλλη μία σε λίγα λεπτά. edit: Άλλες 2 για την ακρίβεια. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2009 από slipknot
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) Κοίτα να δεις σύμπτωση - το είδα σήμερα και θυμήθηκα αμέσως τα screenshots σου! Il Conformista Να και η δική μου (Τα βάζω όλα μαζεμένα - όποιος την έχει δει θα τη βρει εύκολα πιστεύω): Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2009 από gsarig
the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Κοίτα να δεις σύμπτωση - το είδα σήμερα και θυμήθηκα αμέσως τα screenshots σου! Il Conformista κι εγώ χτες την είδα, βασικά τράβαγα snaps κατά τη διάρκεια της θέασης. ταινιάρα
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 κι εγώ χτες την είδα, βασικά τράβαγα snaps κατά τη διάρκεια της θέασης. ταινιάρα Όντως, κι εμένα μου άρεσε κάτι μου λέει ότι έχουμε κοινό Έλληνα θείο - δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη η σύμπτωση
the_end Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Όντως, κι εμένα μου άρεσε κάτι μου λέει ότι έχουμε κοινό Έλληνα θείο - δεν μπορεί να είναι τόσο μεγάλη η σύμπτωση κι όμως, είναι τόσο μεγάλη σύμπτωση, η δική μου κόπια είναι από ξένο θείο και την έχω πάνω από χρόνο, απλά χτες έτυχε να τη δω
Members gsarig Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Members Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 κι όμως, είναι τόσο μεγάλη σύμπτωση, η δική μου κόπια είναι από ξένο θείο και την έχω πάνω από χρόνο, απλά χτες έτυχε να τη δω Κοίτα να δεις τελικά... η πλάκα είναι ότι χθες ξεκινάω να τη δω και βλέπω σε κάποια στιγμή τη σκηνή από το 3ο screenshot σου. Μου έρχεται ένα ντεζαβού και προσπαθώ να θυμηθώ που έχω ξαναδεί την εικόνα - μετά σκάει και η σκηνή του 2ου screenshot και τότε όλα ξεκαθάρισαν Και επειδή έχουμε περάσει σε νέα σελίδα, επαναλαμβάνω τα νέα screenshots για να συνεχιστεί το παιχνίδι: (hint: έχει σχέση με κάποια άλλη ταινία που μπήκε πρόσφατα στο παιχνίδι - όχι από μένα)
mindtrapper Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2009 Przypadek (Blind Chance) - Kieslowski Δεν έχω τώρα SS, βάζει όποιος θέλει.
slipknot Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 (επεξεργασμένο) ==================================================== Edit: Μερικές ακόμα. ==================================================== Edit #2: Για να βοηθήσω κι άλλο, η ταινία είναι φινλανδική. Επεξ/σία 19 Ιουλίου 2009 από slipknot
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα