Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γεια σας.

Ψάχνω διαφορετικά σχέδια από καρότσια λαϊκής για να επιλέξω κάποιο, ψηλού αναστήματος. Είμαι 1.85m (χωρίς παπούτσια). Ό,τι έχω ψάξει και βρει μέχρι τώρα από το ίντερνετ δεν με βολεύει και επιπροσθέτως με πονάει η μέση μου και χτυπιέται το πίσω μέρος των παπουτσιών, που είναι επικίνδυνο να πέσω κάτω, επειδή είναι κοντά. Γενικώς δεν κυκλοφορούν πια στην αγορά κάποια που να έχουν χερούλι που να αυξομειώνεται το ύψος τους;

Μέγιστος προϋπολογισμός 50€ (δεν χρειάζεται να τον εξαντλήσουμε...) μαζί με τα μεταφορικά. 

Επεξ/σία από UnusualAthlete92
Δημοσ.

Και εγώ τόσο είμαι, παιρνω το μηχανάκι το παρκάρω κοντά στη μέση της λαϊκής, τα φορτώνω στη μπαγκαζιερα (48 λίτρων) και τέλος.

Δημοσ.
12 ώρες πριν, UnusualAthlete92 είπε

Γενικώς δεν κυκλοφορούν πια στην αγορά κάποια που να έχουν χερούλι που να αυξομειώνεται το ύψος τους;

Είδες το SPRINTER GIMI 50L? Πάνω από 1 μέτρο ύψος (103cm) και έχει λέει "ρυθμιζόμενη λαβή που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές θέσεις."

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Είδες το SPRINTER GIMI 50L? Πάνω από 1 μέτρο ύψος (103cm) και έχει λέει "ρυθμιζόμενη λαβή που σας επιτρέπει να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές θέσεις."

Το ειχα ψάξει κι εγώ αυτό κι όταν το είδα δεν μου γέμισε το μάτι. Η λαβή αυξομειώνεται αλλά δεν φαινόταν να αντέχει πολλές αυξομειώσεις, αν δεν την ανεβοκατεβάζεις, οκ. Οι ρόδες και το ύφασμα δεν φαίνονταν αντοχής.

εγω τώρα έχω ένα που ειχα πάρει από τα Vicko, δεν το βρίσκω στο σάιτ τώρα, έχει την πιο απλή σειρά του μόνο, και με βόλεψε στο ύψος. Είμαι 1,80 βέβαια αλλά πηγαίνω για ψώνια και 1,85 και δεν έχω θέμα. 

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, animor είπε

εγω τώρα έχω ένα που ειχα πάρει από τα Vicko, δεν το βρίσκω στο σάιτ τώρα, έχει την πιο απλή σειρά του μόνο, και με βόλεψε στο ύψος. Είμαι 1,80 βέβαια αλλά πηγαίνω για ψώνια και 1,85 και δεν έχω θέμα. 

Κι εγώ 1.85 είμαι και πήρα ένα φθηνό από το vicko επίσης, νομίζω αυτό είναι και είναι 10 πόντους πιο χαμηλό από αυτό που έβαλα πριν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Nabuko είπε

10 ώρες πριν, animor είπε

Το ειχα ψάξει κι εγώ αυτό κι όταν το είδα δεν μου γέμισε το μάτι. Η λαβή αυξομειώνεται αλλά δεν φαινόταν να αντέχει πολλές αυξομειώσεις, αν δεν την ανεβοκατεβάζεις, οκ. Οι ρόδες και το ύφασμα δεν φαίνονταν αντοχής.

Δεν ξέρω τι λένε οι αρνητικές κριτικές του σκρουτζ αλλά εσύ προσωπικά το έχεις αγοράσει το συγκεκριμένο προϊόν και σου χάλασε πάνω στον χρόνο με π.χ. χρήση 1-2 φορές την βδομάδα μεταφορά τροφίμων από λαϊκή αγορά και προς επιστροφή σπίτι και το λες αυτό; Στο λέω αυτό γιατί τώρα που το ψάχνω και δεν βρίσκω κυριολεκτικά τίποτα πάνω από 94-96cm ,μόνο ένα 100cm από Θεσσαλονίκη είχα βρει μέχρι τώρα, αυτό που προτείνει ο Nebuko στα 103 και ιδιαίτερα με την σφραγίδα της Vileda μοιάζει όαση μπροστά σε όσα έχω δει.

Επεξ/σία από UnusualAthlete92
Δημοσ.

Το ειχα δει στο πρακτικερ, νομίζω, και δεν μου φάνηκε στιβαρή κατασκευή σε σύγκριση με άλλα. Δεν το πήρα, δεν το δοκίμασα.

εγω για λαϊκή βολεύομαι και με μια τσάντα πολλαπλών, δεν μπορώ να στριμώχνομαι κι εγώ ανάμεσα σε τόσα καρότσια. Το χρησιμοποιώ για σούπερ μάρκετ μόνο όπου κουβαλάω συνήθως μεγαλύτερο βάρος, μπουκάλια, κλπ. Δεν μου φάνηκε ότι θα άντεχε.

Δημοσ.
Στις 1/11/2023 στις 11:14 ΠΜ, animor είπε

Είμαι 1,80 βέβαια αλλά πηγαίνω για ψώνια και 1,85 και δεν έχω θέμα. 

Ειναι αναλογα το πως θα ξυπνησεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/11/2023 στις 11:14 ΠΜ, animor είπε

Είμαι 1,80 βέβαια αλλά πηγαίνω για ψώνια και 1,85 και δεν έχω θέμα. 

Στις 3/11/2023 στις 4:05 ΠΜ, StamTheMan είπε

Ειναι αναλογα το πως θα ξυπνησεις;

(δεν γράφει πουθενά ότι είναι άντρας - αλλά ακόμα και έτσι, χμ, γιατί όχι;)

Spoiler

ponos-apo-psilotakouna.jpg?t=LIf8_lia1Y-

Επεξ/σία από Elstatios_Tomearxopoulos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.

13 ώρες πριν, Elstatios_Tomearxopoulos είπε

(δεν γράφει πουθενά ότι είναι άντρας - αλλά ακόμα και έτσι, χμ, γιατί όχι;

ΕΙσαι ανοιχτομυαλος,μ αρεσεις . Σα φιλος.

Επεξ/σία από StamTheMan

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...