asteratos89 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπερα εχω μια Samsung Odyssey G32A με μια καρτα γραφικων 3060 καινουριο συστημα και εχω blur στις γραμματοσειρες..τι μπορει να φταιει ξερει καποιος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasvar Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Μόνιμη θολούρα, ή κατά την κύλιση μόνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Επειδή αναφέρεις θολούρα (μόνο) στις γραμματοσειρές, το μόνο που περνάει από το μυαλό μου είναι να είναι πειραγμένα τα performance settings. Εκεί υπάρχει η επιλογή "smooth edges of screen fonts", αν είναι απενεργοποιημένη τότε εμφανίζεται το φαινόμενο που περιγράφεις https://www.tenforums.com/tutorials/126775-enable-disable-font-smoothing-windows.html (μην ακολουθήσεις τη δεύτερη μέθοδο μέσω registry καθώς εν δυνάμει μπορεί να γίνει επικίνδυνη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 νομιζω οτι ειναι συνεπεια το VA panel τησ οθονης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Στις 4/11/2023 στις 5:16 ΜΜ, filipprin είπε νομιζω οτι ειναι συνεπεια το VA panel τησ οθονης Δεν ισχύει αυτό. Στις 31/10/2023 στις 9:33 ΜΜ, asteratos89 είπε Καλησπερα εχω μια Samsung Odyssey G32A με μια καρτα γραφικων 3060 καινουριο συστημα και εχω blur στις γραμματοσειρες..τι μπορει να φταιει ξερει καποιος? Δοκίμασε να χαμηλώσεις τα Hz της οθόνης σου. Άν φύγει αυτή η θολούρα που λές τότε μάλλον φταίει το καλώδιό σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipprin Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, charllestone είπε Δεν ισχύει αυτό. κανονικοτατα smearing on VA panels Θέλει υψηλό ρεφρες ρατε και πειραγμα το οβερντριβε Συνήθως παρουσιάζεται στο σκρολαρισμα και στη γρηγορη κινηση περισσότερο. Στις 3/11/2023 στις 11:06 ΜΜ, tasvar είπε Μόνιμη θολούρα, ή κατά την κύλιση μόνο; Εξου και η ερωτηση που δεν απαντηθηκε ποτε Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2023 από filipprin Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charllestone Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, filipprin είπε smearing on VA panels άλλο το ένα κ άλλο το άλλο, τί σχέση έχει το smearing με την θολή γραμματοσειρα? 15 ώρες πριν, filipprin είπε Εξου και η ερωτηση που δεν απαντηθηκε ποτε Τότε ναι λάθος διατύπωση του προβλήματος απο τον τοπικ σταρτερ Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2023 από charllestone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα