serafeim71 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα ,στην παρεα Ας Λιγο Γραφικός ,είμαι σε ψάξιμο Για καινούριας τηλεόρασης και ειμαι προς την Lg για την Lg G3 Η Την Lg C3 Για 55 αρα,θα μπει στον τοίχο ,απόσταση περίπου τα 2,50 με 3,00 μ ο κοτσοβολος την c3 55 είχε ανοιχτή αλλα έπαιζε δικα του διαφημιστικά,την G3 Δεν την εχω δει απο κοντα, για δωστε μου τα φωτα σας προς που να παω !! Ευχαριστω
JPaxilleas Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Φίλε, εάν μου επιτρέπεις, είναι σα να ρωτάς, τι παπούτσια να σου πούμε να πάρεις 😅. Για μια αγορά πρέπει να λάβεις υπόψη σου πολλά πράγματα ανεξάρτητα από το προϊόν που θέλεις να πάρεις. Εάν θες συμβουλέψου αυτόν τον οδηγό (ναι μεν αφορά κάρτα γραφικών) αλλά σε κάθε περίπτωση περιλαμβάνει τα βασικά βήματα που πρέπει να κάνει κάποιος πριν προβεί σε μια οποιαδήποτε αγορά. Τώρα αναφορικά με τις δυο τηλεοράσεις που λες δες εδώ για περισσότερα και εάν έχεις μια συγκεκριμένη απορία εδώ είναι όλοι οι φίλοι να σε βοηθήσουν εάν χρειαστεί. Εμαλλακτικά δες και εδώ. Εάν θες τη γνώμη μου, η C3 σε σύγκριση με άλλες LG και δυνατότητες βρίσκεται μεταξύ των τηλεοράσεων B3 και της G3 της ίδιας εταιρείας. Η G3 είναι η νεότερη έκδοση μέσα στο 2023 και έχει πολύ καλή φωτεινότητα (αφήνει πίσω κατά πολύ τη C3) και είναι για τοίχο (ας βάλουμε δηλαδή έναν καινούργιο πίνακα 😄). Εναλλακτικά θα σου έλεγα να δεις και τη Samsung S90C (εδώ) & S95C OLED (εδώ) (τις οποίες προσωπικά τις προτιμώ) και τη σύγκριση εδώ. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από JPaxilleas
serafeim71 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Ευχαριστω πολυ που απαντησες ,θα τα κοιταξω ολλα, απλα πριν περιπου 5 χρονια πηγα στον κοτσοβολο και πηρα 1 τηλεωραση samsung 49 ..κοντα στο 1000 ευρω με την εξτρα εγγυηση και στα 4 χρονια σταματησε να διχνει και πηρα τον κοτσοβολο, Ναι ειχε πρόβλημα η πλακέτα αν το λεω σωστα, την αλλαξαν ηρθε η τηλεωραση , πρωβληματα πιο σκοτηνα τα χρήματα και οταν πηγενες ρυθμίσεις να τα φτιαξεις ηταν αχνα δεν μπορούσες να α επιλέξεις , και επειδει με Δυσαρεστήσει ολο αυτο απο το καταστημα και απο την samsung ειπα να κοιταξω προς Lg και φιλος εχει την c 2 και μου ειπε να δω αυτες της 2 τηλεωρασεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα