ClaudioInF Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα παίδες μια απλή ερώτηση αν και ίσος ξέρω την απάντηση αλλά η επιβεβαίωση είναι ότι με κρατάει μακριά πείρα το Samsung s20 ultra ήρθε με 25w (για πέταμα 1μιση βδομάδα το έχω φορτίσει 2 φορές με τον φορτιστή Xiaomi redmi note 9pro που είναι στα 29-33w) των άλλων σκοπεύω να τών χαρίσω αν δεν το πετάξω είναι θέμα χρήσης (του χιαομι γιατί το άλλο δεν το πειράζω όσο δεν έχω έναν decent φορτιστή) έχω αυτά τα κόμπλεξ πολύ τεκ περσον. Ξέρω τα πάντα για τους φοιτητές χιαομι αλλά τπτ σχεδόν για σαμσουνγκ το 20ultra ΛΕΕΙ πως υποστηρίζει έως 45w αλλά εγώ ρωτάω τώρα να αγοράσω των νέο που βγεικε λίγο καιρό πριν η να πάω εκεί που προτείνουν ως γρήγορο διλαδι 45w(που τα υποστηρίζει απ'οσο λένε) Η 65w(μήπως πάρει 45+watt) Κάπου είδα ότι το 45 είναι ότι πρέπει διότι δεν υποστηρίζει κάτι παραπάνω.... υσχει?ξέρει κανείς τι παίζει?
dimkalogiros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μια χαρά θα είσαι και με τον 45αρη. Είναι το μέγιστο που προτείνει η εταιρία. Εγω στο S22U που είχα δούλευα τον 25αρη, δεν έχει μεγάλες διαφορές με τον 45.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα