astavlas Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Πάντως για Θεσσαλονίκη έμαθα ότι 18 Νοεμβρίου θα ανοίξει το αντίστοιχο κατάστημα. 3
polaki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 8 hours ago, marklar said: Ελααααα ρε χαχχαχα τι μικρος που ειναι ο κοσμος, η φωτο δεν μου ηρθε ανεβασε εδω xaxaxa παλι καλα που σας βρηκα και περασαν ευχαριστα οι 3 ωρες. Πρωτη φορα γνωριζω ινσομιτη πρωτα live και μετα στο φορουμ. ΧΑΡΗΚΑ που σας γνωρισα και τον γκρινιαρη και εσενα εγω ημουν ο κουτσος νατος και ο τριτος, χαχαχα ημασταν 1-1 παντως, κουλο και οι 3 απο insomnia πάντως! Μιλησα με κατι παιδια κοντα στην αρχη της ουρας και ειχαν κατεβει απο θεσαλονικη! ο πρωτος πηγε απο τις 9 το πρωι και περιμενε στην ουρα! Μάγκες πάλι καλά που σας γνώρισα και πέρασε ευχάριστα η ώρα! Ορίστε και η φωτό!! 1
chris77gr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Η προσφορα ηταν μονο για Σαββατο παιδια, η θα υπαρχει κι απο Δευτερα;
Dronegreece Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Το αγόρασα τελικά και ευχαριστώ τον ts Επειδή έχω το m2 air είμαι σε σκέψεις αν θα το κρατήσω. Πιθανότητα εάν δεν δώσω το air σε καλή τιμή τις επόμενες ημέρες να το δώσω σφραγισμένο όσο το πήρα.
avacan23 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 https://www.instagram.com/p/CrdOPmYt-no/ ανεβασαν στορις να δειτε τη φάτσα σας. το οτι το καταστημα αυτό κοστισε 500.000 ευρώ να σχεδιαστεί με ξεπερνάει. ισως αν το δω από κοντά αλλαξω γνώμη αλλά στις φώτο δεν μου γεμίζει το μάτι.. επίσης apple partner δεν είναι apple store αλλά οκ.. Μακάρι να γίνει και Θεσσαλονίκη το ίδιο σύντομα. P.S. Sonoma ελπιζω να βάλατε με clean install
souzerman2001 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Στις 5/11/2023 στις 2:54 ΠΜ, marklar είπε Ελααααα ρε χαχχαχα τι μικρος που ειναι ο κοσμος, η φωτο δεν μου ηρθε ανεβασε εδω xaxaxa παλι καλα που σας βρηκα και περασαν ευχαριστα οι 3 ωρες. Πρωτη φορα γνωριζω ινσομιτη πρωτα live και μετα στο φορουμ. ΧΑΡΗΚΑ που σας γνωρισα και τον γκρινιαρη και εσενα εγω ημουν ο κουτσος νατος και ο τριτος, χαχαχα ημασταν 1-1 παντως, κουλο και οι 3 απο insomnia πάντως! Μιλησα με κατι παιδια κοντα στην αρχη της ουρας και ειχαν κατεβει απο θεσαλονικη! ο πρωτος πηγε απο τις 9 το πρωι και περιμενε στην ουρα! Όχι ρε φίλε να στηθώ στην ουρά από τις 9:00 το πρωί!!!
τσομπας Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 18 ώρες πριν, Armoral είπε Εν τω μεταξύ σε αυτό το μηχάνημα παίζει να είναι και η καλύτερη μετάβαση που έκανες ποτέ. η καλυτερη ηταν απο sony se leica. άστο... 2
polaki Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Το ζήτησε κάποια φίλος σε ΡΜ οποτε την ανεβάζω και εδώ μήπως κάποιος άλλος θέλει να δει τη διάταξη πληκτρολογίου. Απ’οσο ξέρω όλα της istorm είναι με ελληνικό. 1
dimos15 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 ρε guys με το wifi πως τα παει? ειχα δει οτι τα m1 ειχαν θεμα με την κεραια
efib Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 19 hours ago, dimos15 said: ρε guys με το wifi πως τα παει? ειχα δει οτι τα m1 ειχαν θεμα με την κεραια Στον δικό μου δεν έχω δει κάποιο πρόβλημα. 2
gust Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μακάρι να γίνει αντίστοιχο event και Θεσσαλονίκη! 1
techon1 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μιλάμε για λαπτοπάρα. Δε θα το άλλαζα με τίποτα. Το m2 pro πήρα εγώ πριν κανα εξάμηνο από Amazon Ισπανίας με 2200 που το είχε βγάλει για λίγο προσφορά τότε (με κουπόνι). Όμως μιλάμε για ελάχιστες διαφορές. Με τέτοια specs βγάζεις δεκαετία. 1
klainmaingr Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Άμα πάρει κανείς είδηση για σχετικό event Θεσ/νικη ας πεί. Είμαι με M1 Pro 16" αλλα για 1500ε το παίρνω χθές και κάνω την τράμπα...
Damianus Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για Μοντέλο του 21 με τόσα χρήματα, με τίποτα. Δεν είναι προσφορά. 👎 Επεξ/σία 6 Νοεμβρίου 2023 από Damianus 1 2 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις