SteamValve Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Με γεια σε όσους είναι πλέον κάτοχοι! Δυστυχώς ηταν δύσκολη μέρα και δεν πρόλαβα.
alexmm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Που να δεις τι ειχε γινει πριν λιγο καιρο με τα Samsung Tab S6 lite, που ειχαν βγει προσφορά στα 120. Ακόμη τα βλεπω σε αγγελίες με 220
Armoral Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2023 στις 10:04 ΜΜ, Fabbyyy είπε Ούτε 3 τεμάχια δεν θα έχει διαθέσιμα εκείνη τη μέρα. Δείτε το σαν giveaway. ΔΕΝ στέκει αυτή η τιμή για αυτό το προϊόν. Είναι ακριβώς στο επίπεδο τιμής που το παίρνουν από τον εισαγωγέα. Τουλάχιστον θα είναι εκεί ο Μαραβέγιας και ο Βαρθακούρης να σας παρηγορήσουν αν φάτε 2 ώρες σε καμμία ουρά... Μέσα έπεσες. Εννοείται χωρίς καμία διάθεση ειρωνίας. Απλά κάποιες φορές είναι καλύτερα να μιλάμε μετά το γεγονός και εφόσον όντως υπάρχει θέμα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από Armoral
PaNtErAz Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 27 λεπτά πριν, Fabbyyy είπε Κυριολεκτικά μόνο το chipset έχει αλλάξει τα τελευταία 2 χρόνια. Από Μ1 πήγε στο Μ3. Ηχεία, οθόνες, θύρες κλπ όλα παρέμειναν το ίδιο. Οπότε παίρνεις λίγο πολύ την ίδια συσκευή με τον έτσι και αλλιώς πανίσχυρο M1. 100% full worth όσοι το πήραν και ας είχε και 500 ευρώ παραπάνω από την προσφορά. Εύχομαι να κάνουν ανακαίνιση και το κατάστημα στην Θεσσαλονίκη και να βγάλουν την ίδια προσφορά ή παρόμοια για εμάς στον βορρά. ... Το χουμε καταλάβει και αποδειχτεί ότι Ελλάδα = Αθήνα αλλά πονάνε αρκετά κάτι τέτοια... Το κατάστημα στο Cosmos πάντως είναι κλειστό για ανακαίνιση... 3 1
alexmm Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 3 minutes ago, PaNtErAz said: Το κατάστημα στο Cosmos πάντως είναι κλειστό για ανακαίνιση... Αν κανουν κανενα τετοιο κι εκει, μια χαρα θα μας κατσει! 1
amav Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Το μηχάνημα τα σπάει. Εγκαθιστώ ότι έχω και δεν έχω ταυτόχρονα και όλο το μηχάνημα καίει 5.66W με οθόνη και wifi ανοιχτό. Ούτε raspberry να ήταν. Προφανώς οι ανεμιστήρες δεν έχουν ανοίξει ούτε μια φορά. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από amav 2 2
AccountSaver Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Μπράβο ρε παιδιά, για όσους το πήρανε. Μπράβο μεγάλο και στο κατάστημα που είχε απόθεμα και δεν ήταν κραχτης για 1 τεμάχιο. Ότι και να πω είναι λίγο. Να το χαρείτε όλοι στο φουλ . 3
τσομπας Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 αντε τωρα απο 10 χρονια windows να παω σε μηλο. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! 1
amav Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, τσομπας είπε αντε τωρα απο 10 χρονια windows να παω σε μηλο. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! ε καλά κι εσύ, δεν είναι και αλλαγή φύλου
doubleh Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Αλλιώς δεν θα πήγαινα αν δεν μου λέγατε ότι έχει διαθέσιμα κομμάτια, παρότι το χρειάζομαι κυρίως λόγω της μπαταρίας του. Κι εγώ πίστευα πως ήταν κράχτης αλλά μας διεύψευσε όλους ευχάριστα. Πέρασα 7 παρά, ήταν πολύ ήρεμη η κατάσταση και εξυπηρετήθηκα γρήγορα. Για το τιμολόγιο, μόνο την ταυτότητα μου ζητήσανε. Ευχαριστώ και πάλι. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2023 από doubleh 1
Re4cTiV3 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 πάντως είχανε έρθει και άτομα από άλλες πόλεις! εγώ γνώρισα 3 παιδιά από Κέρκυρα! Το πρόλαβα και εγώ το λαπτοπ :)
Armoral Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 29 λεπτά πριν, τσομπας είπε αντε τωρα απο 10 χρονια windows να παω σε μηλο. ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ! 18 λεπτά πριν, amav είπε ε καλά κι εσύ, δεν είναι και αλλαγή φύλου Εν τω μεταξύ σε αυτό το μηχάνημα παίζει να είναι και η καλύτερη μετάβαση που έκανες ποτέ.
souzerman2001 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, apan@samos είπε Τελικά πριν από λίγο επισκέφθηκα κι εγώ το κατάστημα. Απόθεμα μηχανημάτων είχαν άφθονο οι άνθρωποι. Κάτι μου λέει ότι θα επαναληφθεί η προσφορά ειδικά αν τους έχουν ξεμείνει πολλά κομμάτια. Αγόρασα το Μ1 Max σε Space Grey και την 3ετη επέκταση εγγύησης. Έψαχνα καιρό για ένα μηχάνημα, ακόμα και στις αγγελίες του Insomnia. Οι οποίες - ειδικά στο MacBook τμήμα - είναι συνήθως σε τιμές καινούργιου... Αγορά με τιμολόγιο, σε ιστορικό χαμηλό του μηχανήματος. Με γειά σε όλους. Μακάρι να ξαναβγεί τέτοια προσφορά να πάρουμε κι εμείς που δε το περιμέναμε να έχει τόσα κομμάτια. 55 λεπτά πριν, Re4cTiV3 είπε πάντως είχανε έρθει και άτομα από άλλες πόλεις! εγώ γνώρισα 3 παιδιά από Κέρκυρα! Το πρόλαβα και εγώ το λαπτοπ Απορώ πως ξεκίνησαν οι Κερκυραίοι να έρθουν. Εγώ από Πάτρα δε κατέβηκα γιατί έλεγα θα έχει 2-3 κομμάτια και ή θα τα πάρουν μεταξύ τους οι υπάλληλοι ή θα φτιάξουν τους δικούς τους ή θα τα πάρουν οι πρώτοι που θα μπουν. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο μηχάνημα για Photoshop και Lightroom για τη σύζυγο γιατί το Mac Pro αρχίζει και ξεμένει το κακόμοιρο. 1
marklar Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 6 ώρες πριν, polaki είπε Φίλε μήπως ήσουν ο τρίτος της παρέας μας που τη φωτό που λες την τράβηξα εγώ απ'το iphone μου? Ελααααα ρε χαχχαχα τι μικρος που ειναι ο κοσμος, η φωτο δεν μου ηρθε ανεβασε εδω xaxaxa παλι καλα που σας βρηκα και περασαν ευχαριστα οι 3 ωρες. Πρωτη φορα γνωριζω ινσομιτη πρωτα live και μετα στο φορουμ. ΧΑΡΗΚΑ που σας γνωρισα και τον γκρινιαρη και εσενα 10 ώρες πριν, polaki είπε Έφυγα πριν μισή ώρα, στην αρχή τα 16αρια είχαν φύγει και υπήρχε λίγο ένταση αλλά μετά φέρανε και άλλα από αποθήκη και εξυπηρετηθήκαμε. Πρέπει να είχαν αρκετά κομμάτια πάντως τελικά, δεν το περίμενα. Ήμουν με δυο παιδιά και κάναμε καλή παρέα τις 2.5 ώρες που συνολικά περιμέναμε. Αν κάποιος απτους 2 είναι από insomnia, δε σκέφτηκα να ρωτησω, είμαι αυτός με τη μαύρη air max μπλούζα, χάρηκα για την παρέα παίδες, μεγεια τα μηχανήματα σας! εγω ημουν ο κουτσος 7 ώρες πριν, Mr V είπε Μαζί ήμασταν, εγώ με τα γυαλιά… με γεια την καινούργια λαπτοπαρα!!! νατος και ο τριτος, χαχαχα ημασταν 1-1 παντως, κουλο και οι 3 απο insomnia πάντως! 3 ώρες πριν, souzerman2001 είπε Μακάρι να ξαναβγεί τέτοια προσφορά να πάρουμε κι εμείς που δε το περιμέναμε να έχει τόσα κομμάτια. Απορώ πως ξεκίνησαν οι Κερκυραίοι να έρθουν. Εγώ από Πάτρα δε κατέβηκα γιατί έλεγα θα έχει 2-3 κομμάτια και ή θα τα πάρουν μεταξύ τους οι υπάλληλοι ή θα φτιάξουν τους δικούς τους ή θα τα πάρουν οι πρώτοι που θα μπουν. Χρειαζόμουν ένα τέτοιο μηχάνημα για Photoshop και Lightroom για τη σύζυγο γιατί το Mac Pro αρχίζει και ξεμένει το κακόμοιρο. Μιλησα με κατι παιδια κοντα στην αρχη της ουρας και ειχαν κατεβει απο θεσαλονικη! ο πρωτος πηγε απο τις 9 το πρωι και περιμενε στην ουρα! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις