gidi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, apan@samos είπε Καλημέρα, πέρα από την τιμή που παραπέμπτει ξεκάθαρα στο Μ1 Max 32GB, αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή είναι και η ελάχιστη RAM με την οποία πωλείται ο M1 Max. Εφόσον λοιπόν μιλάμε για το 32άρι υπάρχει τρόπος να αναβαθμιστεί σε 64 GB;
archangelgre Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εγω πιστευω λαθος στην αρχικη τιμη . Λογικα θα δινουν κανενα pro 13 με αρχικη περιπου 2200. Κατι αντιστοιχο με του air την προσφορα . Δεν παιζει στο ενα 10% και στο αλλο 50% προσφορα ... Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από archangelgre
liospi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, gidi είπε Εφόσον λοιπόν μιλάμε για το 32άρι υπάρχει τρόπος να αναβαθμιστεί σε 64 GB; όχι... τίποτα δεν μπορεί να αναβαθμιστεί στη νέα γενιά των mac
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τρεχάτε χριστιανοί παλι ; Nα δουμε ποσοι θα πλακωσουν απο φετιχ να παρουν μακμπούκι προ και θα παρουν τελικα κατι αλλο Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
gidi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, liospi είπε όχι... τίποτα δεν μπορεί να αναβαθμιστεί στη νέα γενιά των mac Αν ήταν 64 RAM θα στηνόμουν εκεί από το πρωί.
liospi Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Τρεχάτε χριστιανοί παλι ; Nα δουμε ποσοι θα πλακωσουν απο φετιχ να παρουν μακμπούκι προ και θα παρουν τελικα κατι αλλο εγώ μόνο από φετιχ δεν δουλεύω σε mac τα τελευταία 23 χρόνια. αν έχει στοκ και η τιμή είναι αυτή που γράφει είναι εξαιρετικό εργαλείο τώρα αν έχουν κάνει τόσο σοβαρό λάθος... τι να πω. ίσως είναι τα τελευταία κομμάτια και θέλουν να τα διώξουν με ΚΡΟΤΟ
Mhlogiatros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Α εγω ειμαι ανωμαλος μπορει να παρω κατι 2χιλιαρικα και να το εχω στο ραφι να καθεται γιατι φοβαμαι οτι θα μου πεσει / θα το χασω / θα μου σπασουν το αμαξι για να το κλεψουν .. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
enlightened Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδιά όταν μιλάμε για εγκαίνια καταστήματος πάντα υπαρχει μια σοβαρή προσφορά (στα μαρκετίστικα το λένε hero offer) και ολα τα υπόλοιπα είναι κάπως πιο λογικα. Μιλαμε για την iStorm οπότε αποκλείεται να ειναι μούφα, αλλα σίγουρα δε θα υπάρχουν και χιλιάδες τεμάχια. Επισης μην ξεχνάτε οτι αυτο το μοντέλο ειναι και EOL οποτε ειναι «έξυπνο» να θέλουν να το διώξουν ετσι γιατι ούτως η άλλως κάπως θα το σκοτώσουν με τον έναν η με τον άλλον τρόπο μεσα στη Black Friday ή οποτε άλλοτε. Η προσφορά είναι σαν να παίρνεις 15 Pro Max στην τιμή του SE. 1 hour ago, archangelgre said: εγω πιστευω λαθος στην αρχικη τιμη . Λογικα θα δινουν κανενα pro 13 με αρχικη περιπου 2200. Κατι αντιστοιχο με του air την προσφορα . Δεν παιζει στο ενα 10% και στο αλλο 50% προσφορα ... Δεν πρόκειται για λαθος σε καμία περίπτωση. Το εικονιζόμενο μοντέλο ειναι MacBook Pro. Η «διαγραμμένη» τιμή ειναι 3999€, τιμή που αντιστοιχεί μόνο στο MacBook Pro 16’ Μ1 ΜΑΧ. Κάτω στα «ψιλά γράμματα» αναφέρεται ρητά οτι το μοντέλο της προσφοράς ειναι το 16’ Μ1 ΜΑΧ. Όπως λεει και η απόλυτη, πόσες αποδείξεις θες για να δεις πως δε με θες; 😜😜 Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από enlightened
archangelgre Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, enlightened είπε Παιδιά όταν μιλάμε για εγκαίνια καταστήματος πάντα υπαρχει μια σοβαρή προσφορά (στα μαρκετίστικα το λένε hero offer) και ολα τα υπόλοιπα είναι κάπως πιο λογικα. Μιλαμε για την iStorm οπότε αποκλείεται να ειναι μούφα, αλλα σίγουρα δε θα υπάρχουν και χιλιάδες τεμάχια. Επισης μην ξεχνάτε οτι αυτο το μοντέλο ειναι και EOL οποτε ειναι «έξυπνο» να θέλουν να το διώξουν ετσι γιατι ούτως η άλλως κάπως θα το σκοτώσουν με τον έναν η με τον άλλον τρόπο μεσα στη Black Friday ή οποτε άλλοτε. Η προσφορά είναι σαν να παίρνεις 15 Pro Max στην τιμή του SE. Δεν πρόκειται για λαθος σε καμία περίπτωση. Το εικονιζόμενο μοντέλο ειναι MacBook Pro. Η «διαγραμμένη» τιμή ειναι 3999€, τιμή που αντιστοιχεί μόνο στο MacBook Pro 16’ Μ1 ΜΑΧ. Κάτω στα «ψιλά γράμματα» αναφέρεται ρητά οτι το μοντέλο της προσφοράς ειναι το 16’ Μ1 ΜΑΧ. Όπως λεει και η απόλυτη, πόσες αποδείξεις θες για να δεις πως δε με θες; 😜😜 χαχαχα σορρυ δεν ειδα τα ψιλα γραμματα μιας και ειμαι δουλεια και εριξα γρηγορη ματια ! Τι να πω,οσοι τυχεροι ..ας τσιμπησουν !
xSense Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Εξαιρετική προσφορά, αν δεν είχα το 14αρι m2 θα είχα στηθεί εχθές. Μεγάλο μείον είναι η απουσία hdmi 2.1, οπότε μέχρι 4k 60hz δυστυχώς.. και η thunderbolt που έχει ενώ υποστηρίζουν θεωρητικά τέτοια πρωτόκολλα ειναι software limited..
DeKaLoUdiS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δεν παίζει να υπάρχουν διαθέσιμα πάνω από 1-2 κομμάτια κι αυτά θα παρθούν εκ των έσω λογικά. Πάντως και το air m1 -100€ καλό είναι 😀 1
gousias Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Στις 31/10/2023 στις 8:32 ΜΜ, feelihipo είπε To Apple Watch επίσης σε καλή τιμή Το 9άρι εννοείς; Πόσο;
feelihipo Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, gousias είπε Το 9άρι εννοείς; Πόσο; Το SE το έχει στα 210€
tikei Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 3 hours ago, feelihipo said: Το SE το έχει στα 210€ 199€ το βλεπω. εχεις δει κατι διαφορετικό?
scorpion7 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Εντάξει το από 3999ευρώ είναι αστείο. Εδώ έχει βγει το M3 Max. Πολύ καλή τιμή αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι της τάξης των 3000ευρώ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις