Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eίναι προσφορά? ειναι τρελή προσφορα δεδομενου της εταιρείας και του προιοντος. 

στα 1500+ ευρώ επαγγελματικό λαπτοπ που να δουλευει εκτος πρίζας 100% χωρίς να ρίχνει την απόδοση του και να μην κολλάει αξίζει και το 2023 και θα αξίζει μεχρι το 2026 σίγουρα. Δεν ειναι παλιό γιατί το 2023 κανεις δουλειά και με ενα Μ1 απλο macbook air. Φαντάσου τι κανεις με ενα Μ1 ΜΑΧ. Εχω δει σε πτήση να δουλευει ο άλλος δίπλα μου 5 ώρες ασταματητα επεξεργασία video χωρίς να χει πρόβλημα με μπαταρία η έπεξεργαστή. Η μπαταρία κρατάει με βαριά χρήση άνετα 11-12 ώρες και το μηχάνημα δουλεύει άνετα και σαν σταθερό. Το μονο ελλαττωμα τα 2.2 κιλά και η μεταφορά του. 

Αν δεν βγεί Μacbook pro με Oled οθονη και άλλο σχεδιασμό  δεν υπάρχει λόγος να το αλλάξεις. Το software που θες το τρέχει ανετα μέχρι την επομενη 3τια. Για αυτό άλλωστε πάτωσαν τα Μ2 pro και τα Μ3 δεν θα πουλήσουν.  Οποιος έχασε την προσφορά  και την ήθελε ας μην μηδενίζει όσους περιμεναν σε ουρά και το πήραν ή οσους τα κατάφεραν. δεν έγινε και κατι υπάρχουν προσφορές κι άλλες ειδικα απο amazon για Μ1 προ. 

• Like 2
  • Απαντ. 161
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 λεπτά πριν, dimos15 είπε

Ο καλυτερος, ουτε περιμενες σε ουρα ουτε τπτ😅

Φαινεται οτι ισχυει ακομα η προσφορα...

Σκεφτομαι κ εγω μηπως το παρω αλλα φοβαμαι οτι δεν υπαρχουν πολλα προγραμματα σε arm..

Μετά από επικοινωνία με την istorm, και αφού μίλησαν με τον υπεύθυνο του καταστήματος, μου είπαν ότι δεν πουλήθηκε κανένας m1 max σήμερα στην τιμή προσφοράς. Κοροϊδία εντελώς από την istorm. Πέρνα μια βόλτα αν είσαι κοντά.

Έχω ήδη δυνατό μηχάνημα, θα πάρω και από την δουλειά, αλλά το σκέφτομαι μόνο και μόνο που είναι σε αυτή την τιμή. 

Επεξ/σία από efib
  • Sad 2
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, efib είπε

Μετά από επικοινωνία με την istorm, και αφού μίλησαν με τον υπεύθυνο του καταστήματος, μου είπαν ότι δεν πουλήθηκε κανένας m1 max σήμερα στην τιμή προσφοράς. Κοροϊδία εντελώς από την istorm. Πέρνα μια βόλτα αν είσαι κοντά.

Έχω ήδη δυνατό μηχάνημα, θα πάρω και από την δουλειά, αλλά το σκέφτομαι μόνο και μόνο που είναι σε αυτή την τιμή. 

Σιγά μην σου έλεγαν τηλεφωνικώς ότι παραβίασαν την πολιτική τους. Είπε ο άνθρωπος παραπάνω ότι με γκρίνια του το έδωσαν, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το παραδεχτούν κιόλας.

Αν περάσει κάποιος από εκεί με λίγη πίεση θα το πάρει και σήμερα, εφόσον υπάρχει απόθεμα.

• Like 3
  • Sad 1
Δημοσ.

@Zus @vadergr ζητώ συγγνώμη. Κάποιες φορές ξεχνάω ότι στο ελλαδισταν πάει η κοροϊδία σύννεφο. Δεν μένουμε όλοι Αθήνα, btw. Σιγά το κρατικό μυστικό, η κοροϊδία είναι το χειρότερο.

• Sad 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, efib είπε

@Zus @vadergr ζητώ συγγνώμη. Κάποιες φορές ξεχνάω ότι στο ελλαδισταν πάει η κοροϊδία σύννεφο. Δεν μένουμε όλοι Αθήνα, btw. Σιγά το κρατικό μυστικό, η κοροϊδία είναι το χειρότερο.

Sorry αλλά το συγκεκριμένο δεν το θεωρώ κοροϊδία. Να διαμαρτυρηθεί κάποιος που στήθηκε χθες δυο ώρες στην ουρά για να το πάρει, ενώ θα μπορούσε να πάει σήμερα κύριος, οκ (ρισκάροντας βέβαια να έχει εξαντληθεί το απόθεμα ή να εφαρμόσουν αυστηρά την πολιτική των εγκαινίων τους).

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Δεν είναι κοροϊδία να ρωτάς και να σου λένε, αφού έχουν μιλήσει με τον υπεύθυνο του εν λόγω καταστήματος, ότι δεν πουλήθηκε κανένας σε αυτή την τιμή σήμερα; Άρα σε κάποιους τα δίνουν, σε άλλους όχι; Δεν υπάρχει καμία καταναλωτική παιδεία σε αυτή την χώρα. Ούτε τα αυτονόητα δηλαδή. Αν πάω τώρα θα το πάρω στα 3299€ ενώ το πρωί στα 1899€ σε κάποιον άλλο. Οκ.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, efib είπε

Δεν είναι κοροϊδία να ρωτάς και να σου λένε, αφού έχουν μιλήσει με τον υπεύθυνο του εν λόγω καταστήματος, ότι δεν πουλήθηκε κανένας σε αυτή την τιμή σήμερα; Άρα σε κάποιους τα δίνουν, σε άλλους όχι; Δεν υπάρχει καμία καταναλωτική παιδεία σε αυτή την χώρα. Ούτε τα αυτονόητα δηλαδή. Αν πάω τώρα θα το πάρω στα 3299€ ενώ το πρωί στα 1899€ σε κάποιον άλλο. Οκ.

Μπορεί να πήγε ένας το πρωί, να διαμαρτυρήθηκε λίγο περισσότερο ή να ζήτησε να γίνει χάρη και λανθασμένα, αφού δημιουργείται προηγούμενο και δεν τηρείται ο κανόνας που οι ίδιοι έθεσαν ως αποκλειστικότητα στο δικό τους event, να του το έδωσαν κατ' εξαίρεση, μετά από συννενόηση με τον υπεύθυνο. Με λίγη γκρίνια για μία εξαίρεση όλα γίνονται. Αυτό όμως δε σημαίνει ότι θα είναι ο κανόνας για όλη την ημέρα.

Δημοσ.

Αυτό το πιστεύεις όντως ή θέλεις απλά να δείξεις μια άλλη συλλογιστική πορεία για να φανείς ψαγμενος; Λυπάμαι που βλέπω τέτοια αντιμετώπιση από τους καταναλωτές στην Ελλάδα. Δυστυχώς, δεν υπάρχει καμία καταναλωτική παιδεία και είμαστε μπανανία.

14 λεπτά πριν, Kostas1345 είπε

Δοκίμασε κανεις άλλος σήμερα;

Πάω και ενημερώνω 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιβεβαίωνω ότι δεν δίνουν. Μου είπε μάλιστα ότι στο ίντερνετ λένε ψέματα. Γελαγε κιόλας με το τρολ του ίντερνετ. Κακό χαμό προκάλεσε 😂

Επεξ/σία από efib
  • Sad 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, efib είπε

σε βρισκω λιγο υπερβολικο, ενας  λεει (στο ιντερνετ) οτι το πηρε σημερα με προσφορα. Η πιθανοτητα να σε δουλευει δηλαδη δε παιζει?

• Thanks 1
Δημοσ.

Θεωρώ σωστό να κλείσει το θέμα. Κύριως από τη στιγμή που φτάσαμε στο σημείο να ζητάνε αποδείξεις με σημερινή ημερομηνία αγοράς και τιμολόγιο. Δηλαδή να εκθέσει κάποιος αυτόν που τον εξυπηρέτησε (προφανώς παράτυπα). Ας πιστέψει κάποιος ό,τι θέλει. Δεν είχα κανένα λόγο να πω ψέμματα (εξάλλου κοιτάξτε τις αξιολογήσεις μου). Ήμουν παρόν στο συμβάν. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, fockos είπε

Πήγα με ένα φίλο το πρωί που το ήθελε και αυτός. Ακόμα ισχύει. Με λίγο γκρίνια το δώσανε (grey-space), ενώ στην αρχή λέγανε πως ήταν η προσφορά μόνο για το Σάββατο. Σίγουρα υπάρχει απόθεμα. Όλα καλά.

Μπορείς να μας δώσεις την απόδειξη με κρυμμένα τα στοιχεία μόνο και μόνο για να μη μας δουλεύουν στο κατάστημα ;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...