Προς το περιεχόμενο

Manli nVidia RTX 3070 - €373.8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nομίζω πως η συγκεκριμένη κάρτα είναι καλή προσφορά σε αυτή την τιμή επί του παρόντος - αν και πλησιάζει BF...

Αμεση διαθεσιμότητα επίσης.

https://www.diogenistore.gr/el/Product/manli-nvidia-rtx-3070-8gb-lhr-gddr6-twin---4897006070078.aspx

Aγορά και μέσω skroutz (που προσωπικά την προτιμώ)

https://www.skroutz.gr/s/32803126/Manli-GeForce-RTX-3070-8GB-GDDR6-Twin-LHR-Karta-Grafikon-M-NRTX3070-6RGHPPPV2-M2479.html

Screenshot2023-10-31175932.png.2d0ed6249f93a3d7142aee2764a5828d.png

Επεξ/σία από DrFreeman
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Nομίζω πως η συγκεκριμένη κάρτα είναι καλή προσφορά σε αυτή την τιμή επί του παρόντος - αν και πλησιάζει BF...

Αμεση διαθεσιμότητα επίσης.

https://www.diogenistore.gr/el/Product/manli-nvidia-rtx-3070-8gb-lhr-gddr6-twin---4897006070078.aspx

Aγορά και μέσω skroutz (που προσωπικά την προτιμώ)

https://www.skroutz.gr/s/32803126/Manli-GeForce-RTX-3070-8GB-GDDR6-Twin-LHR-Karta-Grafikon-M-NRTX3070-6RGHPPPV2-M2479.html

Screenshot2023-10-31175932.png.2d0ed6249f93a3d7142aee2764a5828d.png

Η 4060 περνάει με fg την 3070 και κοστίζει 300€ και καιει λιγότερο , για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος την 3070; Σοβαρά ρωτάω γιατί το σκέφτομαι για αγορά.

Δημοσ.
5 minutes ago, Nik1239 said:

Η 4060 περνάει με fg την 3070 και κοστίζει 300€ και καιει λιγότερο , για ποιο λόγο να προτιμήσει κάποιος την 3070; Σοβαρά ρωτάω γιατί το σκέφτομαι για αγορά.

Δε νομίζω πως η 4060 είναι στα επίπεδα της 3070. Η 4060 Ti ξεπερνά ελάχιστα την 3070 σε σενάρια με DLSS 3, όμως σε brute force comparison η 3070 προηγείται. Βέβαια έχει κατώτερο efficiency και απαιτει σοβαρό τροφοδοτικό. Άλλη ιστορία αυτή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, DrFreeman είπε

Δε νομίζω πως η 4060 είναι στα επίπεδα της 3070. Η 4060 Ti ξεπερνά ελάχιστα την 3070 σε σενάρια με DLSS 3, όμως σε brute force comparison η 3070 προηγείται. Βέβαια έχει κατώτερο efficiency και απαιτει σοβαρό τροφοδοτικό. Άλλη ιστορία αυτή.

Δίκιο έχεις. Το να δώσει όμως κάποιος κοντά 400 ευρώ για κάρτα παλαιότερης γενιάς ( με ο,τι συνεπάγεται για την κατανάλωση) και με 8 gb vram είναι λάθος επιλογή κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και η 4060ti ξεκίνα από 40-45 ευρώ επιπλέον και δεν καίει τίποτα. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω κάποια από τις 2 θα έπαιρνα 4060ti, σε βάθος χρόνου φτηνότερα θα στοιχίσει.

Επεξ/σία από fotaras76
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, fotaras76 είπε

Δίκιο έχεις. Το να δώσει όμως κάποιος κοντά 400 ευρώ για κάρτα παλαιότερης γενιάς ( με ο,τι συνεπάγεται για την κατανάλωση) και με 8 gb vram είναι λάθος επιλογή κατά τη γνώμη μου. Ακόμα και η 4060ti ξεκίνα από 40-45 ευρώ επιπλέον και δεν καίει τίποτα. Αν έπρεπε οπωσδήποτε να διαλέξω κάποια από τις 2 θα έπαιρνα 4060ti, σε βάθος χρόνου φτηνότερα θα στοιχίσει.

Σωστό και ταυτόχρονά λάθος κατ εμέ.

Είχα 3070ti, τώρα έχω 3080. Μια χαρά κάρτα ήταν. Δυνατή και ότι πρέπει για 1080p. Με DLSS πας και σε 2Κ με high settings, αλλά δεν είναι futureproof, κυρίως λόγω VRAM. Κυρίως την παίρνεις για 1080p όλα full. Εκτός εξαιρέσεων δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Από 4060 και 4060 ti την προτιμώ σε κάθε περίπτωση. Εκτός της έκδοσης με τα 16Gb, αλλά και πάλι μιλάμε για πολύ ισχυρό ανταγωνισμό στην τιμή από AMD (αν δε θέλει κάποιος το Ray tracing). Η τιμή της 4060ti ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ξεκινάει από τα 565€ σήμερα που κοίταξα στο skroutz ίδια με την 7700ΧΤ ετοιμοπαράδοτη.

Θα έλεγα ότι στα χρήματα αυτά είναι πολύ οκ.

Η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη της 4060 και 4060ti, αλλά με ένα καλό τροφοδοτικό είσαι εντάξει. Μην ξεχνάμε ότι ελάχιστοι παίζουν καθημερινά τόσο πολύ, ώστε να δουν σημαντική διαφορά στο λογαριασμό ρευματος λόγω της gpu. Θα πρέπει, κυριολεκτικά, χτυπάς καθημερινά 10ωρα για να δεις διαφορά 2-3€ το μήνα στο λογαριασμό ρεύματος. Για να βγάλεις τη διαφορά τιμής θα πρέπει να την κρατήσεις καμια 5ετία και να παίζεις 8ωρα καθημερινα. Ακόμα κι έτσι είναι προτιμότερο να πληρώνεις 2-3€ παραπάνω το μήνα για τα επόμενα 5 χρόνια, παρά να δώσεις κατευθείαν 200€.

Επεξ/σία από Tlykog
  • Like 1
Δημοσ.
5 minutes ago, Tlykog said:

Σωστό και ταυτόχρονά λάθος κατ εμέ.

Είχα 3070ti, τώρα έχω 3080. Μια χαρά κάρτα ήταν. Δυνατή και ότι πρέπει για 1080p. Με DLSS πας και σε 2Κ με high settings, αλλά δεν είναι futureproof, κυρίως λόγω VRAM. Κυρίως την παίρνεις για 1080p όλα full. Εκτός εξαιρέσεων δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

Από 4060 και 4060 ti την προτιμώ σε κάθε περίπτωση. Εκτός της έκδοσης με τα 16Gb, αλλά και πάλι μιλάμε για πολύ ισχυρό ανταγωνισμό στην τιμή από AMD. Η τιμή της 4060ti ΕΤΟΙΜΟΠΑΡΑΔΟΤΗ ξεκινάει από τα 565€ σήμερα που κοίταξα στο skroutz.

Θα έλεγα ότι στα χρήματα αυτά είναι πολύ οκ.

Η κατανάλωση είναι μεγαλύτερη της 4060 και 4060ti, αλλά με ένα καλό τροφοδοτικό είσαι εντάξει. Μην ξεχνάμε ότι ελάχιστοι παίζουν καθημερινά τόσο πολύ, ώστε να δουν σημαντική διαφορά στο λογαριασμό λόγω της gpu. Θα πρέπει, κυριολεκτικά, χτυπάς καθημερινά 10ωρα για να δεις διαφορά 2-3€ το μήνα στο λογαριασμό ρεύματος. Για να βγάλεις τη διαφορά τιμής θα πρέπει να την κρατήσεις καμια 5ετία και να παίζεις 8ωρα καθημερινα. 

Συμφωνώ σε γενικές γραμμες. Όμως αν μιλάμε για κόστη της τάξης των ~550€, αρχίζει να παίζει και σοβαρός ανταγωνισμός από αρκετά ισχυρότερες κάρτες, π.χ. 7800ΧΤ με 16GB ετοιμοπαράδοτη https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asrock-vga-radeon-rx-7800-xt-challenger-oc-16-gb_4320166 

Κάτι που καθιστά την 4060 Ti μη ορθολογική επιλογή.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nik1239 είπε

μην μπερδεούμε τα fake frames του FG με τα κανονικά frames.

• Like 1
Δημοσ.

Εχοντας τη τη καρτα, ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της αλλα τωρα δε θα την αγοραζα και εγω καινουργια.

Να μου πεις, δε βλεπω να παιζει και κατι εξισου καλο στα ιδια λεφτα ως εναλλακτικη, αναγκαστικα πρεπει να ανεβεις σε μπατζετ.

Οποτε θα ελεγα η κατι μεταχειρισμενο η υπομονη.

Παντως προς το παρον σε 1440ρ μου παιζει τα παντα σε High-Ultra με η και χωρις DLSS. Αρκετα ικανοποιημενος με την αποδοση της.

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, Dantε said:

Εχοντας τη τη καρτα, ειναι αρκετα καλη για τα λεφτα της αλλα τωρα δε θα την αγοραζα και εγω καινουργια.

Να μου πεις, δε βλεπω να παιζει και κατι εξισου καλο στα ιδια λεφτα ως εναλλακτικη, αναγκαστικα πρεπει να ανεβεις σε μπατζετ.

Οποτε θα ελεγα η κατι μεταχειρισμενο η υπομονη.

Παντως προς το παρον σε 1440ρ μου παιζει τα παντα σε High-Ultra με η και χωρις DLSS. Αρκετα ικανοποιημενος με την αποδοση της.

Επιβεβαιώνω και εγώ την έχω σε συνδιασμό με 5600x . Σε 2κ παίζει τα πάντα high-ultra . Δεν ξέρω αν είναι καλή αγορά λόγο του ότι δεν έχω ακολουθήσει την αγορά στις κάρτες γραφικών τον τελευταίο χρόνο και άρα δεν ξέρω αν παίζει κάτι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά . Πάντως για gaming σε 2k θα σας καλύψει 

Δημοσ.

Μιας και γω την έχω στη κατοχή μου, επιβεβαιώνω τα λεγόμενα των παιδιών από πάνω. Βέβαια εμείς την είχαμε αγοράσει 650€ τον Μάρτιο του 2022 που οι τιμές ήταν στα ύψη τότε. Πολύ τίμια υλοποίηση, χοντρή ψυκτρα, δροσερή ( δεν έχει ξεπεράσει τους 76C καλοκαίρι σε δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό ) και το σημαντικότερο χωρίς coil whine που να σου παίρνει το κεφάλι όπως άλλες πιο γνωστές μάρκες.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrFreeman είπε

Συμφωνώ σε γενικές γραμμες. Όμως αν μιλάμε για κόστη της τάξης των ~550€, αρχίζει να παίζει και σοβαρός ανταγωνισμός από αρκετά ισχυρότερες κάρτες, π.χ. 7800ΧΤ με 16GB ετοιμοπαράδοτη https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/kartes-grafikon/asrock-vga-radeon-rx-7800-xt-challenger-oc-16-gb_4320166 

Κάτι που καθιστά την 4060 Ti μη ορθολογική επιλογή.

Αυτό εννούσα και εγώ όταν έγραψα ότι υπάρχει ανταγωνισμός.

Το θέμα εδώ είναι λίγο πιο σύνθετο. Αν θέλεις μόνο για παιχνίδια και χωρίς ray tracing πας σε 7800ΧΤ. Αν χρησιμοποιείς την gpu για επεξεργασία βίντεο και ray tracing τότε πας σε nvidia. Με χρήση DLSS και FSR τα αποτελέσματα, προς το παρόν, γέρνουν προς Nvidia. Πιστεύω πως θα διορθωθεί από την AMD προσεχώς.

Είναι καθαρά θέμα χρήσης.

Δημοσ.
35 minutes ago, Tlykog said:

Αυτό εννούσα και εγώ όταν έγραψα ότι υπάρχει ανταγωνισμός.

Το θέμα εδώ είναι λίγο πιο σύνθετο. Αν θέλεις μόνο για παιχνίδια και χωρίς ray tracing πας σε 7800ΧΤ. Αν χρησιμοποιείς την gpu για επεξεργασία βίντεο και ray tracing τότε πας σε nvidia. Με χρήση DLSS και FSR τα αποτελέσματα, προς το παρόν, γέρνουν προς Nvidia. Πιστεύω πως θα διορθωθεί από την AMD προσεχώς.

Είναι καθαρά θέμα χρήσης.

Eτσι είναι τα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Προσοχή με το συγκεκριμένο κατάστημα. Διαβάστε αξιολογήσεις στο Google πριν παραγγείλετε.

Είχα παραγγείλει μέσα Αυγούστου μια GAINWARD RTX3070 Phoenix Black Box non LHR στα 359€ τελική, πολύ καλή τιμή για να είναι αληθινή.

Όταν ήρθε το δέμα ζήτησα από το κατάστημα να δώσει εντολή στην κουριερ να κάνω έλεγχο το δέμα πριν το παραλάβω, προς μεγάλη μου έκπληξη, το κατάστημα το δέχτηκε.

Όταν πήγα από την κούριερ και άνοιξα την εξωτερική συσκευασία ώστε να δω τι περιέχει το δέμα απογοητεύτηκα.... Το δέμα περιείχε ένα μαύρο κουτί λογικά το εσωτερικό απο την συσκευασία που έρχεται η κάρτα απο το εργοστάσιο και λέω λογικά γιατί το Barcode που είχε το κουτί πάνω παρέπεμπε στην κάρτα. Επίσης από την μία πλευρά το κουτί ήταν σκισμένο σαν κάποιος να το είχε ανοίξει άτσαλα. Το εσωτερικό δυστυχώς δεν μου επιτρεπόταν να ανοίξω να δω τι περιέχει αλλά φαντάζομαι θα ήταν χρησιμοποιημένη ή στην καλύτερη refubished.

Οπότε όποιος επιχειρήσει να αγοράσει μόνο μέσω skroutz marketplace ώστε να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Δημοσ.

Και εγω για 3060 Ti 3070 ημουν αλλα οταν ειδα τι τροφοδτικο θελει ειδικα η 3070 πηρα την MSi 4060 Ti 16GB στα 470 ευρω.

Δημοσ.

Και με 500w άνετα τις τρέχεις τις 3070/60Τ

8 minutes ago, LLLEFTERIS said:

Και εγω για 3060 Ti 3070 ημουν αλλα οταν ειδα τι τροφοδτικο θελει ειδικα η 3070 πηρα την MSi 4060 Ti 16GB στα 470 ευρω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...