Nick64 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μετά από μια γρήγορη επίσκεψη μου σε κατάστημα του Πλαισίου στο Ηράκλειο σήμερα, είδα ότι είχε μια Samsung 55qn95b εκθεσιακή στα 650€. Ρώτησα να μάθω πληροφορίες για τις ώρες λειτουργίας και μου είπαν ότι παίζει 365 μέρες κάθε μέρα. Ρώτησα για καλύτερη τιμή και μου πρότειναν την premium εγγύηση Πλαισίου στα 50€ για 5 χρόνια. Επίσης η τηλεόραση έρχεται χωρίς κάποιο κουτί και τη βάζω έτσι όπως είναι στο αυτοκίνητο. Δεν ρώτησα αν έρχεται με κάποιο τηλεχειριστήριο να πω την αλήθεια αλλά θέλω να πιστεύω πως ναι. Ερώτηση. Αξίζει η αγορά της; Θεωρητικά ότι και να πάθει στα επόμενα 5 χρόνια θα έχει εγγύηση κανονικά όχι; Έχει κάτι που πρέπει να προσέξω; Γιατί παρόμοιες τηλεοράσεις σε αυτά τα λεφτά δύσκολα. Εδιτ: Να προσθέσω ότι έχω δώροεπιταγή 100€ για πλαίσιο άρα εάν αγοραστεί, η τιμή της θα είναι στα 550€ Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Nick64
acomaedo Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Στο Πλαίσιο αυτή τη στιγμή την Samsung Neo QLED TV 55QN95B 55" 4Κ Ultra HD την έχει με αρχική 679.15... 2
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Για χαζούς ψάχνουν https://www.plaisio.gr/tileoraseis/tvs/samsung-neo-qled-tv-55qn95b-55-4k-ultra-hd_3940292 1
Nick64 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Η αρχική τιμή είναι δυστυχώς πλασματική. Εάν ίσχυε δεν θα ρωτούσα εδώ θα την είχα αγοράσει ήδη. Υπάρχουν 3 εκθεσιακά μοντέλα μόνο δυστυχώς και το ένα βρίσκεται Θεσσαλονίκη
Ukforthemoment Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 2 λεπτά πριν, Nick64 είπε Η αρχική τιμή είναι δυστυχώς πλασματική. Εάν ίσχυε δεν θα ρωτούσα εδώ θα την είχα αγοράσει ήδη. Υπάρχουν 3 εκθεσιακά μοντέλα μόνο δυστυχώς και το ένα βρίσκεται Θεσσαλονίκη τηλεόραση που δουλευει νύχτα μέρα δεν θα αγόραζα εκτός αν είχε πάνω απο 70% έκπτωση.Ουτε καν το κουτί δεν δίνουν οποτε δεν ξέρω τι κάνεις σε περίπτωση σερβις.Για εμένα είναι όχι. Τιμη σκρουτζ βλέπω στα 1050€ https://www.skroutz.gr/s/34971215/Samsung-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-Neo-QLED-QE55QN95B-HDR-2022.html 1
Nick64 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 14 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε τηλεόραση που δουλευει νύχτα μέρα δεν θα αγόραζα εκτός αν είχε πάνω απο 70% έκπτωση.Ουτε καν το κουτί δεν δίνουν οποτε δεν ξέρω τι κάνεις σε περίπτωση σερβις.Για εμένα είναι όχι. Τιμη σκρουτζ βλέπω στα 1050€ https://www.skroutz.gr/s/34971215/Samsung-Smart-Tileorasi-55-4K-UHD-Neo-QLED-QE55QN95B-HDR-2022.html Δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει θέμα στο service εάν τιμήσουν τα 5 χρόνια εγγύησης. Με τη δώροεπιταγή που έχω βγαίνει ακριβώς μισή τιμή σε σχέση με το Σκρουτζ συν 5 χρόνια εγγύησης. Ποιες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι η τηλεόραση και να μην ανταπεξέλθουν στην εγγύηση της;
kallair Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2023 Στις 31/10/2023 στις 1:54 ΜΜ, Nick64 είπε Δεν βλέπω το λόγο να υπάρχει θέμα στο service εάν τιμήσουν τα 5 χρόνια εγγύησης. Με τη δώροεπιταγή που έχω βγαίνει ακριβώς μισή τιμή σε σχέση με το Σκρουτζ συν 5 χρόνια εγγύησης. Ποιες είναι οι πιθανότητες να πάθει κάτι η τηλεόραση και να μην ανταπεξέλθουν στην εγγύηση της; Nα παθει κατι μια τηλεοραση που επι 1 χρονο ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ παιζει σε φουλ φωτεινοτητα ; ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ. Στην εγγυηση θα πάει λογικα στην μαμα σαμσουνγκ. για κανε ενα search τους ορους της 5ετης εγγυησης, ποιος εχει την ελληνικη αντιπροσωπεια κ τι παραπονα εχουν, και ποσοι βγηκαν εκτος εγγυηση και για ποιον λογο. προσωπικα αυτο θα εψαχνα πριν κανω τετοια αγορα. Σε αγορα εκθεσιακου κινητου huawei, ευτυχως που ειχα γνωστο στο σερβις. επρεπε να αλλαχτουν κυριολεκτικα τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα