Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, BillT είπε

Μην μπερδεύεσαι, το μηχάνημα με τα 8GB ram έρχεται να αντικαταστήσει το 13" MacBook Pro με το παλιό design και την touch bar. Δεν έχει pro SoC. 

Τα πραγματικά pro( με M3 Pro και Max) ξεκινάνε φέτος από τα 18GB.

Σωστα οτι αντικατεστησε το 13ΜP που ειχε και παλιο σχεδιασμο/design βεβαια η εδω τιμη εκκινησης αρχιζει απο 2069€ https://www.public.gr/search?q=macbook pro m3&ob=price-asc τα υπολοιπα  pro οντως αρχιζουν με 18ραμ μεγαλη διαφορα σε επιδοσεις/τιμή (400 ευρω διαφορά απο το Μ3)

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Έχεις ένα δίκιο γιατί και σαν το Σκιαδα είμαι γράφω από Mac με silicon και εκθειάζω κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα… τα λέμε του χρόνου λοιπόν όταν τα δούμε στην πράξη.. και όσο καλό και να ναι το hardware αυτό που με κρατάει στο οικοσύστημα με τα μήλα είναι το continuity.. ότι γράφω στο λαπτοπ το συνεχίζω στο iPad etc. 

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, avacan23 said:

Έχεις ένα δίκιο γιατί και σαν το Σκιαδα είμαι γράφω από Mac με silicon και εκθειάζω κάτι που δεν έχουμε δει ακόμα… τα λέμε του χρόνου λοιπόν όταν τα δούμε στην πράξη.. και όσο καλό και να ναι το hardware αυτό που με κρατάει στο οικοσύστημα με τα μήλα είναι το continuity.. ότι γράφω στο λαπτοπ το συνεχίζω στο iPad etc. 

Άσε, ο @Hal9000 έχει ένα love-hate relationship με την Apple: Κυκλοφορεί με iPhone 15 Pro (με το οποίο αντικατέστησε το iPhone 14 Pro) , είχε το MacBook Pro M1 Max σε τούμπανο έκδοση (από αυτό γράφω τώρα, το αγόρασα) και φέτος θα αντικαταστήσει το MacBook Pro M2 με το MacBook Pro M3. Δηλαδή, ο άνθρωπος έχει πρόβλημα. 

Κατά τα άλλα, βρίζει την Apple. 😛 

Τουλάχιστον ο υποφαινόμενος είμαι self-confessed Apple lover. :D 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, paredwse είπε

Τουλάχιστον ο υποφαινόμενος είμαι self-confessed Apple lover.

σιχαμένο fanboy πάντως σε λέμε οι υπόλοιποι

• Sad 1
Δημοσ.
10 hours ago, billdanos said:

Όπως είπα, ο Μ3 έπρεπε να είναι ο Μ2 που δεν έπρεπε να βγει μιας και τον κάλυπτε ακόμη μια χαρά ο Μ1. Το ότι ο X Elite θα βγει πολύ μετά μέσα στο 2024, σημαίνει πως στα χέρια μας θα είναι στην καλύτερη προς το τέλος του έτους, που λογικά θα ετοιμάζεται η επόμενη έκδοση του Μ... :) 

Mid-2024 σύμφωνα με την εταιρεία περιμένουμε τα retail προϊόντα. 

Άρα μιλάμε για το Μ4 και όχι το Μ5. 

• Super Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NickTG είπε

Mid-2024 σύμφωνα με την εταιρεία περιμένουμε τα retail προϊόντα. 

Άρα μιλάμε για το Μ4 και όχι το Μ5. 

Αναλόγως με τα «κέφια» της apple. Σκέψου πως τον Μ2 pro τον έβγαλε μέσα στο 2023 τον Ιανουάριο…

• Super Moderators
Δημοσ.
2 hours ago, Hal9000 said:

σιχαμένο fanboy πάντως σε λέμε οι υπόλοιποι

Είχα την εντύπωση ότι το έλεγες για θετικό σημείο της προσωπικότητας μου….

• Like 3
Δημοσ.

Tα M3 είναι 10% καλύτερα από τα Μ2 που είναι 20% καλύτερα από Μ1. Συμπέρασμα δεν υπάρχει λόγος (οπως αναφέρθηκε παραπάνω) αν δεν εισαι ο Σκιαδάς ή η I-justine να αναβαθμίσεις αν εχεις mac με silicon. Αν έχεις με Intel είναι τεράστια αναβάθμιση. Οποιος δε πάρει macbook pro me 8gb ram πρέπει να αποβληθεί από ολα τα τεχνολογικά φόρουμ.

spacer.png

P.s. Το 2024 θα γίνει της ......Devices based on the Snapdragon X Elite should be available in mid-2024. Which on that schedule, should see the Snapdragon X Elite competing against Intel’s Meteor Lake (Core Ultra) chips, AMD’s Phoenix chips (Ryzen Mobile 7000), and whatever the latest available iteration is of Apple’s M-series chips.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...