Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Spc1983 είπε

Επειδή έκανα παραγγελία Nintendo switch oled Mario edition οποίος θέλει100 ευρώ κάτω από την αρχική του τιμή να στείλει πμ .

Δηλαδη ποσο?

• Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πήγα να βάλω μια 4090 3 φορές, και ενώ έγραφε άεσα διαθέσιμο, ουπς ζονκ.

Πραγματικά τα άκυρα που έχω φάει από κώτσο παίζει να μην τα έχω φάει από όλα τα υπολοιπα καταστήματα μαζί...

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Εν τω μεταξύ γιατί πήγες στο μαγαζί; Αφού 9 ανοίγει και 9 τελείωναν οι προσφορές...

γιατι ηταν διαθεσιμο μονο σε καταστημα, και ειπα μηπως ξεστοκαρουν και το αφησουν στην προσφορα (δεν ηταν 2+1)

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Εν τω μεταξύ γιατί πήγες στο μαγαζί; Αφού 9 ανοίγει και 9 τελείωναν οι προσφορές...

γιατι ηταν διαθεσιμο μονο σε καταστημα, και ειπα μηπως ξεστοκαρουν και το αφησουν στην προσφορα (δεν ηταν 2+1)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thodoris20s είπε

Προχώρησε σε κανέναν η παραγγελία μετά το στάδιο επεξεργασίας;

Σε εμενα ειναι αναμονη εξοφλησης (λογικα εφοσον επελεξα καταθεση) - λογικα θα ριξω ακυρο ομως γιατι δε βρισκω αλλους 2

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paylidis είπε

Σε εμενα ειναι αναμονη εξοφλησης (λογικα εφοσον επελεξα καταθεση) - λογικα θα ριξω ακυρο ομως γιατι δε βρισκω αλλους 2

Εγώ έβαλα πιστωτική και είναι ακόμα στο στάδιο της επεξεργασίας. Λογικά θα έχουν μεγάλο όγκο καθώς θέμα αποθέματος δεν νομίζω να τίθεται

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, thodoris20s είπε

Λογικά θα έχουν μεγάλο όγκο καθώς θέμα αποθέματος δεν νομίζω να τίθεται

Καλα μη παιρνεις και ορκο, μπορει να το καλοσκεφτουν κ να το μετανιωσουν...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paylidis είπε

Καλα μη παιρνεις και ορκο, μπορει να το καλοσκεφτουν κ να το μετανιωσουν...

φτου φτου φτου :D 

Δημοσ.

Εγω παρηγγειλα 22 προϊοντα σε 2 παραγγελιες, κυριως απο τα μικροπραγματα με 1 ευρω (συνολικα 45 ευρω εδωσα). Τα μισα περιπου ειναι ηδη σε σταδιο συλλογης-προετοιμασιας.

Παντως το 2+1 το ειχε κανει κατα καιρους αλλα μονο σε συγκεκριμενες κατηγοριες προϊοντων, π.χ. βαλιτσες. Αλλα τοτε επρεπε να παρεις 3 βαλιτσες για να εχει νοημα. Στη χθεσινη προσφορα που συμμετειχαν παρα πολλα προϊοντα μπορουσες πραγματι να βρεις 3 πραγματα που χρειαζεσαι με παραπλησια τιμη ωστε να σου βγει δωρεαν το φθηνοτερο απο αυτα.

Δημοσ.
3 minutes ago, Boubis1411 said:

Εφόσον άρχισαν τόσο δυνατά... Στην Black friday θα γίνουν απίστευτες προσφορές, οπότε ετοιμαστείτε! 

Οχι απαραιτητα, το χθεσινο ηταν το beta test της νεας σελιδας για το επερχομενο BF.
Και δεν τα πηγε καθολου καλα και αναγκαστηκαν να δωσουν παραταση την νυχτα.
Ισως το ξαναεπαναλαβουν μεχρι τοτε ακομη μια φορα, παλι για beta test, ειδαλλως θα εχουν μεγαλο προβλημα στο BF αν (δεν) λειτουργει η σελιδα οπως χθες.

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thodoris20s είπε

Προχώρησε σε κανέναν η παραγγελία μετά το στάδιο επεξεργασίας;

Και μηνυματα για παραδοση στην κουριερ αρχισαν να ερχονται.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...