Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, NOODLE είπε

Γνώμη για Sony  XR-65X93K HDR (2022) ?

Θελω την Samsung QE65S90CATXXH HDR (2023) αλλά σιγά μην πέσει στα 1200 για BF

Την παρήγγειλα μόλις την Sony. Την έχω σταμπάρει από καιρό και όντως είναι στην χαμηλότερη τιμή της αυτή την στιγμή. Γνώμη δεν έχω πλήρη, αλλά σύμφωνα με τα reviews που έχω δει είναι εξαιρετική για τα χρήματα της. Σε κατάστημα που είδα πολλές μαζί είναι πολύ ανώτερη από LG QNED 82 π.χ που είναι φετινό μοντέλο και 100€ φθηνότερη. Επίσης η συγκεκριμένη lg έχει πολύ περισσότερο blooming σε σχέση με την sony (Direct edge led vs full array). Επιπλέον είναι google tv που σημαίνει ότι θα έχει καιρό updates. Όλα αυτά με οδήγησαν στο να την παραγγείλω. Ελπίζω να βγει καλή. Η παράδοση είναι την Τετάρτη.

Επεξ/σία από thodoris20s
  • Like 2
  • Απαντ. 172
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

το δωρο πως προκυπτει ; 1 ωρα προσπαθω και μου βγαζει κατι ακουστικα ασχετα ως δωρο !

Screenshot 2023-10-30 at 23-41-17 Kαλάθι ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ - kotsovolos.gr.png

Oppo enco να τα παρω αναγκαστικα δωρεαν θελει-κανα κολπο παιδια ;

Πλακα πλακα καθολου ασχημη προσφορα το κινητο μαζι με τα ακουστικα δωρο. 155 εχει skroutz και 60 εχουν τα ακουστικα. Παει 215 ενω απο κωτσο παει 110 με μεταφορικα. Μιση τιμη κοντα τιμιοτατο. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Arkin είπε

Πλακα πλακα καθολου ασχημη προσφορα το κινητο μαζι με τα ακουστικα δωρο. 155 εχει skroutz και 60 εχουν τα ακουστικα. Παει 215 ενω απο κωτσο παει 110 με μεταφορικα. Μιση τιμη κοντα τιμιοτατο. 

ναι αλλα δεν τα θελω βρε-πως αλλαζω δωρο ;

Η βασικα το 2+1 πως προκυπτει ; κατι δεν καταλαβα

Επεξ/σία από Boubis1411
Δημοσ.

Ερώτηση. Ξέρει κανείς πώς δουλεύει το σύστημα "παραλαβή σε 20 λεπτά"; Δεν μου δίνει κάποια επιλογή αγοράς. Μου δείχνει μόνο τα διαθέσιμα καταστήματα. Δηλαδή αυτή η τιμή που έχει τώρα θα είναι διαθέσιμη στο κατάστημα της περιοχής μου αύριο;;;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, paylidis είπε

Θα με έψηνε ένα τέτοιο πλυντήριο στεγνωτήριο αν υπάρχουν άλλοι δυο από Αθήνα (βγαίνει 440 με το 2+1)

https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/washing-machines/washing-machines-dryers/238690-πλυντ-στεγνωτ-pitsos-wdp1400g9-9-6κ

κρίμα που άργησε όμως να δουλέψει, όπως είπα δουλευόμαστε…

Θα μ ενδιεφερε αν ανοιξει ξανα κατι παρόμοιο μελλοντικά 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε παιρνεις τοσο ειδικα ακριβα προιοντα απο τον κοτσο ....Τα κερατα σας βαζετε  βλεπω χιλιαρικα τις παραγγελιες ολοι θα παρετε :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Θα μ ενδιεφερε αν ανοιξει ξανα κατι παρόμοιο μελλοντικά 

Εάν σε ψήνει για τώρα έριξα μια με κατάθεση κ μιλάμε μετά για λεπτομέρειες και για να βρουμε τρίτο.

υπενθυμιζω πληντυριο στεγνωτήριο εντος αττικής (δεκτοί κ εκτός αλλά ελάτε να το πάρετε :p) 

Εάν όχι δε τη πληρώνω κ τέλος 😎

Επεξ/σία από paylidis
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

ναι αλλα δεν τα θελω βρε-πως αλλαζω δωρο ;

Η βασικα το 2+1 πως προκυπτει ; κατι δεν καταλαβα

Ειναι διαφορετικο αυτο απο αυτο με τα oppo που φαινεται να ειναι προσφορα της Oppo αποκλειστικα. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δυστυχώς υπάρχουν προϊόντα που με ενδιαφέρουν, διαθέσιμα μόνο σε καταστήματα. Άρα δεν έχει νόημα η προσφορά μέχρι τις 00:00 αφού δεν μπορούμε να τα παραγγείλουμε Online. Άρα κοινώς κοροϊδία....Δεν έπρεπε να τα βάλουν καθόλου σε προσφορά τα συγκεκριμένα .......
Αλλά ακόμα και αν η τιμή "κρατούσε" μέχρι αύριο το πρωϊ, δεν μπορώ να πάω αύριο στον τοπικό Κωτσόβολο και να παραγγείλω τα συγκεκριμένα προϊόντα που είναι σε διαφορετική πόλη από αυτή που μένω καθώς από ότι με ενημέρωσαν παλαιότερα στο τοπικό κατάστημα, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα παραγγελίας από κατάστημα άλλης πόλης.
Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, feelihipo είπε

Θέλει κανείς Αθήνα -Κορυδαλλό nvme ssd; Είναι 2+1

Για 990 pro δεν θα ελεγα οχι..αλλα πρεπει να βρεθει και 3ος να μοιρασουμε το ποσο..αλλιως δεν ειναι προσφορα..
bf θα πεσει στα 90ε σιγουρα

Επεξ/σία από G@rg@oun
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...