Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Ola150 είπε

Είδα το Vivo X90 Pro στα 800€, στο skroutz το έχουν στα 1000€, οπότε θεωρητικά αξίζει.

....αν θεωρητικά πιστεύεις ότι αξίζει 800€ για mediatek (🤮🤮🤮) ....

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε

Καλησπέρα! Κατάφερε κανείς να παραγγείλει τίποτα από το site; 

Μετα απο πολυ κοπο καταφερα να παραγγειλω ενα air fryer και 2 χειριστηρια xbox,μου εγραψε οτι πραγματοποιηθηκε η παραγγελια αλλα email ακομα δεν εχει ερθει,θα δειξει !

• Like 1
Δημοσ.

Beta testing για να δούνε τι πόρους χρειάζονται για την Black Friday. Κουτσά στραβά τις προηγούμενες φορές έστω και με λίγο ζόρισμα κατάφερνες να βάλεις κάτι στο καλάθι. Κοντά 2 ώρες και δεν εμφανίζονται καν τα προϊόντα αυτή τη φορά 

• Like 2
Δημοσ.

εγώ ήθελα ένα δυο πράγματα, αλλά αφού δε φορτώνει δε θα κάτσω να σκάσω. Πάντως θα έχει πλάκα, να φας την ταλαιπωρία να παραγγείλεις, να τα καταφέρεις, και τελικά να σου στείλει άκυρο ο Κοτσόβολος :lol:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1478778776_.PNG.6c20561dd00d39b3d6d7a5545a3092e0.PNG

Μας τρολάρει κανονικά ο Κώτσος...!

20' κάνει να ανοίξει η σελίδα...!

Επεξ/σία από mcgerger
Δημοσ.

Όταν οι ίδιοι οι υπάλληλοι σου λένε ότι θα κάνουν μουφα προσφορές μόνο και μόνο για να τεσταρουν τα συστήματα τους ενόψει black Friday τότε καταλαβαίνεις τι γίνεται...

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, @topos είπε

Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν κατάλαβα με το τι εννοεί με το "2+1"....?

Παιρνεις 3 προιοντα,στο τελος αφαιρει το πιο φθηνο απο αυτα κ ουσιαστικα πληρωνεις 2

• Like 1
Δημοσ.

spacer.png

Άχαστες προσφορές λέει, η σελίδα εδώ και 2 ωρες "αναβαθμίζεται". Μας δουλεύει κανονικά και με τον νόμο ο κωτσος!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...