Mhlogiatros Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και σε μενα 3 σκατουλακια 3 φορες θα χτυπησει ο ταχυδρομος εμμ ο κουριερ . Τι φαση πιο πολλα κανουν τα μεταφορικα Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Mhlogiatros
thodoris20s Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Εγώ παρέλαβα σήμερα την τηλεόραση πάντως, όπως ήταν προγραμματισμένο. Όλα καλά 2
borealisnor Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Ασύλληπτη προσφορά δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί πάνω από 25% έκπτωση.Εδω μιλάμε για 33% έκπτωση σε σχεδόν τα παντα!!!Όντως πεσμένη η σελίδα αλλά ευτυχώς αργότερα είχαμε...insomnia 😁και αληθινή και διαδικτυακή κ κάτι ψιλοπηραμε.Ελπιζω να έρθουν γιατί είναι εξοντωτικός ο Κωτσόβολος σε ακυρώσεις κ αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο.Υπαγε οπίσω μου... Μπας κ το ξανακάνει αν κ δεν πιστεύω να φύγει πάνω από το 20%
NOODLE Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, thodoris20s είπε Εγώ παρέλαβα σήμερα την τηλεόραση πάντως, όπως ήταν προγραμματισμένο. Όλα καλά Για πες εντυπώσεις τελικα κρατήθηκα λόγω bf εύχομαι να μην το μετανιώσω
Armoral Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 40 λεπτά πριν, NOODLE είπε Για πες εντυπώσεις τελικα κρατήθηκα λόγω bf εύχομαι να μην το μετανιώσω Για τηλεοράσεις ίσως και να έκανες καλά. Πάντα όμως θα πρέπει να υπάρξει συνδυαστικά και ένα 20 ή 30% επιστροφή με κάποιο τρόπο για να είναι κάτι πολύ δυνατό. Η καλύτερη προσφορά που έχω δει σε τηλεοράσεις είναι σε ημερομηνία εκεί στην άνοιξη από Public με επιστροφή 30% και αφαίρεση ΦΠΑ ταυτόχρονα. 2
Zaknafein Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Εγώ χτύπησα TV+mirrorless+laptop με το 2+1 και είχα μια μικρή Οδύσσεια για να παραλάβω. Είχα κανονίσει παραλαβή από το κατάστημα Μεταμόρφωσης/Ν.Ιωνίας όπου υπήρχαν διαθέσιμα κ τα 3, αλλά προφανώς λόγω της προσφοράς κ του φόρτου στο σύστημα δεν ίσχυε, οπότε με καλέσανε από το τηλ. κέντρο για να ενημερώσουν ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμα και σαν εναλλακτική προτάθηκε το κατάστημα Ηρακλείου... Είπα οκ, δίπλα είναι στη Ν.Ιωνία, θα πάω από εκεί... Μόνο που η κοπέλα στο τηλέφωνο δεν εννοούσε το Νέο Ηράκλειο, αλλά το Ηράκλειο Κρήτης (?!) και το κατάλαβα αφού μου ήρθε το μνμ ότι η παραγγελία είναι διαθέσιμη για παραλαβή. Περίμενα πάνω από 30' στην αναμονή για να το διευθετήσω τηλεφωνικώς, οπότε βαρέθηκα κ πήγα από το κατάστημα στην Ν.Ιωνία, όπου εκεί έφαγα άλλα 30-40' για να βγει άκρη, αλλά κ πάλι τα μπλέξανε (παρέλαβα 2 από τα 3 κ για το 3ο με παρέπεμψαν στο κατάστημα Ν. Ηρακλείου, χωρίς ωστόσο να κόψουν τα παραστατικά σωστά) με την παραγγελία. Ευτυχώς εκεί στο Ν. Ηράκλειο η κοπέλα στο ταμείο ήταν σπίρτο κ ήξερε πολύ καλά την δουλειά της, οπότε σε 10-15' είχε τακτοποιηθεί το θέμα κ παρέλαβα κανονικά στην τιμή της προσφοράς. Αυτά τα ολίγα από εμένα, οπότε καλή υπομονή σε όσους αναμένουν, γιατί το σύστημά τους πρέπει να είναι ολίγον τουρλουμπούκι. 2
shamrock1404 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Εγώ, πάντως παρήγγειλα σήμερα το Smartphone Oppo A57s 64GB + Δώρο Oppo Enco Air3 με 110€ κ μου ήρθε μήνυμα ότι εστάλη σε 2 αποστολές..Πρώτα το κινητό κ έπειτα τα ακουστικά! NOT BAD 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις