Fotia Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Να έχουμε να λέμε τι κάνουν για να πουλήσουν... Τσιμπάμε με ότι θέλουν .Δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αγοράσουμε ,ούτε ξενύχτι αν δεν χρειαζόμαστε κάτι,επειδή κάποιος εβγαλε κάποια προσφορά. Οι τιμές τραβάνε την ανηφόρα ,οι προσφορές είναι πολύ σχετικές για αγορές ,θέλει και ψάξιμο και στο skroutz ,πραγματική διαθεσιμότητα κλπ. για να μην λέμε μετά για καταγγελίες ,χαλασμένα κλπ Και αυτός που ξενύκτησε και πήρε κάτι για να τα μεταπωλήσει ,μην είναι σίγουρος θα βρει να τα πουλήσει σύντομα ,αν δεν περισσεύουν χρήματα σε πολλους με τέτοια ακρίβεια και υποχρεώσεις καθενός.... Πάντως θα δούμε και άλλα ωραία στο BF ,κάθε χρόνο και χειρότερα . Αυτό το όλα της στιγμής για το κέρδος και όχι ευχαριστημένους πελάτες να ξαναπάρουν από το κάθε κατάστημα .. 8
Fulgore Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 2 ώρες πριν, Arkin είπε Εννοω οτι οκ ηταν απο 9 μεχρι 12 το θεμα ειναι οτι αρκετα μετα τις 11 επανηλθε το site οποτε και οι περισσοτεροι πηγαν για υπνο σου λεει δεν θα μας κοροιδευει ο κωτσος. Καποιοι με πιο πολυ υπομονη μπορεσαν και εκαναν δουλιτσα μετα τις 12 μεχρι το πρωι 9 που εληξε η προσφορα. Το 2+1 ηταν απο τις καλυτερες προσφορες και σε πολλα προϊοντα αξιζε με τα χιλια με 2 ατομα ακομα. Δεν υπήρχε περίπτωση, να μην δίνανε παράταση ή να μην βάζανε ξέρω γω να συνεχιστεί αργότερα. Υπήρχε κόσμος που έλεγε ότι έκανε παραγγελία και του ήρθε πχ λευκό email. Θα είχαν άσχημα τρεξίματα αργότερα. Εαν πάλι βάζανε την προσφορά αυτή πχ το πρωί σήμερα μέχρι ξέρω γω το απόγευμα(δηλαδή για 9ωρες καλη ώρα), θα γινόταν ο κακός χαμός μετά στις αγγελίες και στις παραγγελίες, αφού προφανώς οι περισσότεροι θα έπαιρναν 2+1, είτε με άλλα άτομα ,είτε θα έβαζαν αγγελία μονοι τους τα υπόλοιπα 2(ή και 3) κομμάτια. Θα τα δούμε αυτά με το καλό σε λίγες ημέρες σε black friday/εκπτώσεις γιορτών 1
Petros267 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 7 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Αν κάποιος πήρε το πακέτο 2+1 με το Xiaomi Pad 6 θα με ενδιέφερε, ας μου στείλει ένα μήνυμα Τι προσφορα ειχε βαλει;
Phoenix7 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 45 λεπτά πριν, Petros267 είπε Τι προσφορα ειχε βαλει; Μεταξύ άλλων με 2 Xiaomi Pad 6 το 3ο σου έβγαινε δώρο
Morosis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Παιδια επειδη καποιοι μπερδευτηκατε,ισχυε συνδυαστικα σε οσα προιοντα εγραφε 2+1,δεν ηταν απαραιτητο να παρετε 3 προιοντα ιδια για να αφαιρεθει το 1.. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Morosis 1
HiPhonius Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Ισχύει, απλά η έκπτωση γινόταν στο φθηνότερο αν ήταν διαφορετικά προϊόντα… 1
G@rg@oun Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Πρωτη φορα ο Κωτσος ειχε τοσα διαφορετικα πραγματα να μπορεις να συνδιασεις. Αλλα σε μερικα ειχε βαλει επιτηδες εξωφρενικες τιμες. Και ακομα και το 2+1 εβγαινε οριακα να αξιζει..αλλα υπηρχαν και επιλογες οπως ταμπλετ-κινητα-κλπ που αν τα επαιρνες ομαδικα αξιζε. Εγω προσπαθουσα να βρω κανεναν να θελει να αγορασει κατι κοντα στα 130ε να παρουμε παρεα αλλα κανεις. Οι πιο πολλοι εισασταν για υπνο μετα της 12
safridia Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Σε κανα πατινι Xiaomi ειχε την προσφορα. Πηρε κανεις;
argosixna Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, safridia είπε Σε κανα πατινι Xiaomi ειχε την προσφορα. Πηρε κανεις; πηραν καποιοι φιλοι μου 3 thunder 3! , απο 4500 το ενα τους βγηκε ~3000 νομιζω . Τωρα αν θα τους ακυρωσουν δεν εχω μαθει ακομη
CaseyBullitt Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Παρήγγειλε κανείς καποια από τις κάρτες γραφικών που είχαν την ταμπέλα "Ειδική Παραγγελία" ; Κοινώς όχι αμεσα διαθέσιμες ; Εμένα είναι ακόμα στο στάδιο αναμονής, αμφιβάλλω αν θα παραλάβω...
Moderators matrixxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Moderators Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 9 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Οι πιο πολλοι εισασταν για υπνο μετα της 12 Οχι θα περιμενουμε πότε θα αναστηθει το εκαστοτε site του οποιουδηποτε εμπορου. Ειπαμε να δουμε τι γινεται στην ανακοινωμενη τοσες ωρες πριν την εναρξη της προσφορα, δεν ανοιγε η σελιδα παρα τις προσπαθειες συμφωνα και με οσα εγραφαν τοσα μελη επι ωρες, ειχαμε και δουλειες να κανουμε, το κλεισαμε το πισι. Σιγα. Το καλο; Δεν χαλασαμε ουτε ενα ευρω οσοι φυγαμε!!! 4
nickzick Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μεσημέρι πάω να παραλάβω από την courier, ακόμα έχω μια αγωνία αν έστειλαν τα σωστά!! 😁
Fulgore Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Καλά και για τα tablet που αναφέρθηκαν πιο πίσω, με μια γρήγορη ματιά βλέπω ακόμα σε εξέλιξη η παραγγελία, παρόλο που στο site είναι άμεσα διαθέσιμα.... Αρα μην το έχουν πολλοί σίγουρο, ότι θα παραλάβουμε όσοι κάναμε τελικά παραγγελία.
Nabuko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Έχουν σπάσει την 1 παραγγελία σε 3 κομμάτια. Στη 1 από αυτές θα μου παραδώσουν αντικείμενο που κοστίζει 0,99. 🤡
Προτεινόμενες αναρτήσεις