Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Giama είπε

Και μηνυματα για παραδοση στην κουριερ αρχισαν να ερχονται.

Προχώρησε και σε μενα στο στάδιο Συλλογής. Έχω βάλει παράδοση αύριο οπότε θεωρώ ότι θα προχωρήσει μες την μέρα.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα μου ειπαν οτι μονο προιοντα ιδια ηταν για 2+1 τι στο καλο, ακομα σε επεξεργασια η παραγγελια μου, υποψιν την εκανα μεσα στο χαμο στις 10 η ωρα δηλαδη πολυ νωρις. Περιμενα 1 ωρα και 20 λεπτα στο τηλεφωνο για να μου πουν αυτο

τι ωρα βαλατε τη παραγγελια σας εγω που εβαλα και παραδοση σημερα και πληρωσα δε μου ηρθε ουτε καν εμαιλ ακομα...

Δημοσ.

+1 Και εμένα με ενδιαφέρει για το tablet Xiami 
Pad 6 αν τα πήρε κάποιος, το μέλος που το ανέφερε πιο πάνω δεν μπήκε στο κόπο να μου απαντήσει. Δυστυχώς αν το ήξερα θα ειχα ρίξει μια παραγγελία και εγώ για να τα εχουμε🙃

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nek4d είπε

Οχι απαραιτητα, το χθεσινο ηταν το beta test της νεας σελιδας για το επερχομενο BF.
Και δεν τα πηγε καθολου καλα και αναγκαστηκαν να δωσουν παραταση την νυχτα.
Ισως το ξαναεπαναλαβουν μεχρι τοτε ακομη μια φορα, παλι για beta test, ειδαλλως θα εχουν μεγαλο προβλημα στο BF αν (δεν) λειτουργει η σελιδα οπως χθες.

Μόνο οι βρυκόλακες πια έχουν δικαίωμα στις προσφορές μιας και βράδυ θα πήγαινε άψογα το site. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Arkin είπε

Μόνο οι βρυκόλακες πια έχουν δικαίωμα στις προσφορές μιας και βράδυ θα πήγαινε άψογα το site. 

Στις 23:30 που έκανα μια παραγγελία όντως ρολαρε μια χαρα...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

50 λεπτά πριν, mmavro είπε

+1 Και εμένα με ενδιαφέρει για το tablet Xiami 
Pad 6 αν τα πήρε κάποιος, το μέλος που το ανέφερε πιο πάνω δεν μπήκε στο κόπο να μου απαντήσει.

Δυστυχώς αν το ήξερα θα ειχα ρίξει μια παραγγελία και εγώ για να τα εχουμε🙃

Το έγραψα ήδη στο εδώ θέμα ότι είχα μιλήσει με τα άλλα μέλη που κοίταζαν το Samsung tablet(το ανέφερα και στο τελευταίο μου σχόλιο στο εδώ θέμα  περι PM στην σελίδα 7).

Σε τέτοιες περιπτώσεις προσφορών(αν δεν ακυρώσει τελικά ο Κώτσος), υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από κόσμο με το που εμφανίζονται, επειδή γενικά δεν υπάρχει μεγάλο απόθεμα και άρα ειναι πολύ εύκολο να εξαντληθούν γρήγορα.

Με το που το ανέφερα αυτό εχτές το βράδυ, είχα 4 pm για το tablet με το καλημέρα, και λογικό αφού μιλάμε για κοντά μισή τιμή, ειδικά για αυτά τα specs.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Arkin είπε

Και οι "ανεργοι" (ολοι; Ή μονο οι Παναθηναϊκοι; ) : 😛 

16 λεπτά πριν, anergos13 είπε

Στις 23:30 που έκανα μια παραγγελία όντως ρολαρε μια χαρα...

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Arkin είπε

Ούτως ή άλλως ήταν προσφορά για λίγες ώρες.

Δεν υπήρχε  αρκετός χρόνος(προφανώς σκόπιμα),για να μπορεί να οργανωθεί καλύτερα ο κόσμος να κερδίσει με το 2+1.

Ειδικά σε ακριβότερα προιοντα το 2+1 ήταν πραγματικά τρελή προσφορά ή πχ σε προιοντα Xiaomi λόγω Infoquest.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, zoya23 είπε

εμενα μου ειπαν οτι μονο προιοντα ιδια ηταν για 2+1 τι στο καλο, ακομα σε επεξεργασια η παραγγελια μου, υποψιν την εκανα μεσα στο χαμο στις 10 η ωρα δηλαδη πολυ νωρις. Περιμενα 1 ωρα και 20 λεπτα στο τηλεφωνο για να μου πουν αυτο

τι ωρα βαλατε τη παραγγελια σας εγω που εβαλα και παραδοση σημερα και πληρωσα δε μου ηρθε ουτε καν εμαιλ ακομα...

Δεν ισχύει. 2 Gigabyte rtx οποιασδήποτε σειράς  έδιναν δώρο μια άλλης εταιρίας.

Η τουλάχιστον έτσι έλεγε στην παραγγελία.

Επεξ/σία από Armoral
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ούτως ή άλλως ήταν προσφορά για λίγες ώρες.

Δεν υπήρχε  αρκετός χρόνος(προφανώς σκόπιμα),για να μπορεί να οργανωθεί καλύτερα ο κόσμος να κερδίσει με το 2+1.

Ειδικά σε ακριβότερα προιοντα το 2+1 ήταν πραγματικά τρελή προσφορά ή πχ σε προιοντα Xiaomi λόγω Infoquest.

Εννοω οτι οκ ηταν απο 9 μεχρι 12 το θεμα ειναι οτι αρκετα μετα τις 11 επανηλθε το site οποτε και οι περισσοτεροι πηγαν για υπνο σου λεει δεν θα μας κοροιδευει ο κωτσος. Καποιοι με πιο πολυ υπομονη μπορεσαν και εκαναν δουλιτσα μετα τις 12 μεχρι το πρωι 9 που εληξε η προσφορα. Το 2+1 ηταν απο τις καλυτερες προσφορες και σε πολλα προϊοντα αξιζε με τα χιλια με 2 ατομα ακομα. 

Επεξ/σία από Arkin
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Arkin είπε

Εννοω οτι οκ ηταν απο 9 μεχρι 12 το θεμα ειναι οτι αρκετα μετα τις 11 επανηλθε το site οποτε και οι περισσοτεροι πηγαν για υπνο σου λεει δεν θα μας κοροιδευει ο κωτσος. Καποιοι με πιο πολυ υπομονη μπορεσαν και εκαναν δουλιτσα μετα τις 12 μεχρι το πρωι 9 που εληξε η προσφορα. Το 2+1 ηταν απο τις καλυτερες προσφορες και σε πολλα προϊοντα αξιζε με τα χιλια με 2 ατομα ακομα. 

Όντως το 2+1 ήταν ευκαιρία και πιστεύω να σκάσουν πολλά "σφραγισμένα" στις πωλήσεις το επόμενο διάστημα. Εγώ απλά τους μούτζωσα μετά τις 10. Δεν ασχολήθηκα καν.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, john_dr είπε

Όντως το 2+1 ήταν ευκαιρία και πιστεύω να σκάσουν πολλά "σφραγισμένα" στις πωλήσεις το επόμενο διάστημα. Εγώ απλά τους μούτζωσα μετά τις 10. Δεν ασχολήθηκα καν.

Ηταν αργα ναι και δεν ασχοληθηκα και πρωι δουλεια και λεω αιντε κωτσο μας δουλεψες παλι. Μπραβο παντως που το πηγαν μεχρι τις 9 και προλαβαν αρκετα παιδια καλες προσφορες και πηρανε κατι σε πολυ καλη τιμη. Το 2+1 αξιζε πολυ σε αρκετα προϊοντα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...