N_Vasilis Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση την οποία δεν μπορώ να βρω στο διαδίκτυο, καθώς δεν απασχολεί πολλούς χρήστες, αλλά στο μέλλον σίγουρα θα απασχολήσει περισσότερους. Έχω φτιάξει ένα build το οποίο περιλαμβάνει έναν Ryzen 9 7950X3D και μια κάρτα γραφικών Nvidia 4070. Γνωρίζουμε ότι τέτοιου είδους επεξεργαστές τρέχουν κανονικά γραφικά, όπως και η κάρτα γραφικών. Αυτό δημιουργεί δύο διαφορετικά drivers στα Windows, όπως τους Nvidia GeForce και AMD Radeon. Γνωρίζουμε επίσης ότι το να υπάρχουν δύο διαφορετικού είδους drivers σε έναν υπολογιστή είναι λάθος, καθώς μπορεί να προκύψουν αρκετά θέματα απόδοσης και όχι μόνο. Ποια είναι η γνώμη σας; 1
mkp Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δύο διαφορετικού είδους drivers gpu είναι κάτι συνηθισμένο ιδικά στα laptops. Στην δικιά σου περιπτώσει εφόσον δεν χρησιμοποιείς την igpu τότε μπορείς να την απενεργοποιείς από το bios. 1
duffyduck Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δεν νομίζω να υπάρχει θέμα με την ενσωματωμένη στον επεξεργαστή gpu. Μπορείς να την απενεργοποιήσεις από το BIOS. 1
Aris_ Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Πολλαπλές καρτες γραφικών είχαμε από τις εποχές xp και πιο παλιά για μερικές περιπτώσει ήταν ο μοναδικός τρόπος να έχεις video wall απο πολλά μονιτορ Οπότε λογικό να μην ασχολείται κανείς στα φόρα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα