Astreos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Απέκτησα πρόσφατα ένα Opel Vectra 2005 με μετατροπή σε LPG. Ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος για τη χρήση καυσίμων? Ξέρω ότι η βενζίνη δεν πρέπει να μένει για πολλούς μήνες στο ρεζερβουάρ και θα πρέπει να καταναλώνεται. Επίσης ξέρω ότι πρέπει να δουλεύει και βενζίνη για σωστότερη λίπανση και λειτουργία του κινητήρα. Το ερώτημά μου είναι: Χρησιμοποιεί το σύστημα και ψεκασμό με βενζίνη όσο είναι γυρισμένο σε LPG ή θα πρέπει εγώ σε διάφορες φάσεις να το γυρνάω σε βενζίνη? (έχει κουμπί για αλλαγή καυσίμου). Και αν πρέπει να το αλλάζω χειροκίνητα, πότε να το κάνω, π.χ. στα τελευταία χλμ για διαδρομής?
papoys1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Astreos είπε Απέκτησα πρόσφατα ένα Opel Vectra 2005 με μετατροπή σε LPG. Ποιος είναι ο σωστότερος τρόπος για τη χρήση καυσίμων? Ξέρω ότι η βενζίνη δεν πρέπει να μένει για πολλούς μήνες στο ρεζερβουάρ και θα πρέπει να καταναλώνεται. Επίσης ξέρω ότι πρέπει να δουλεύει και βενζίνη για σωστότερη λίπανση και λειτουργία του κινητήρα. Το ερώτημά μου είναι: Χρησιμοποιεί το σύστημα και ψεκασμό με βενζίνη όσο είναι γυρισμένο σε LPG ή θα πρέπει εγώ σε διάφορες φάσεις να το γυρνάω σε βενζίνη? (έχει κουμπί για αλλαγή καυσίμου). Και αν πρέπει να το αλλάζω χειροκίνητα, πότε να το κάνω, π.χ. στα τελευταία χλμ για διαδρομής? Εχω το ίδιο του 2005 το 1600 xe . Το απλό το 16βάλβιδο με τους 100 ίππους. Εσένα τι κινητήρα έχει. Το υγραέριο το είχε ή το έβαλες εσύ;;; Εμένα αν γυρίσει σε καταναλώνει μόνο υγραέριο. Δεν έχει ψεκασμούς. Για το δικό σου θα ρωτήσεις τον εγκαταστάτη. Μόνο αυτός ξέρει αν το δικό σου ψεκάζει και βενζίνη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα