aypnos_222 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημέρα, Μετά από μήνα και βάλε , έκλεισα το Αndroid κινητό μου και το άνοιξα . Όταν το άνοιξα, σταματησε να διαβάζει την SD κάρτα που του είχα βάλει, και μου βγάζει το μήνυμα System UI Unsupported SanDisk card This device doesn't support this SanDisk card. Tap to set up in a supported format. Τι κάνουμε τώρα? Τα χάσαμε τα δεδομένα? Έκανα δοκιμές, έβγαλα-έβαλα την κάρτα, άνοιξα-έκλεισα το κινητό, τίποτα. Έβαλα την κάρτα στο λάπτοπ και έβγαλε μήνυμα ότι η κάρτα πρέπει γίνει φορμάτ για να διαβαστεί... Γιατι ρε γμτ απογοητευτηκα... πως μπορω να το φτιάξω? Υπάρχει λέτε ελπίδα? Ευχαριστώ Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από aypnos_222 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δοκίμασε από command prompt να δώσεις την εντολή chkdsk d: /f /r /x [Όπου d το γράμμα του δίσκου].Έχει δουλέψει σε πολλές περιπτώσεις με κάρτες sd. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnos_222 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Ευχαριστώ για την απάντηση. Το έκανα και μου έβγαλε The type of the file system is RAW. CHKDSK is not available for RAW drives. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manolis940 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δοκίμασε με κάποιο απ' τα παρακάτω λογισμικά, όποιο ταιριάζει στην περίπτωση σου που κάνει data recovery σε RAW partitions. https://7datarecovery.com/blog/raw-data-recovery/ Μην προσπαθήσεις να γράψεις κάτι μέσα στην κάρτα και format κάνε όταν έχουν στερέψει οι επιλογές ή έχεις κάνει recovery τα αρχεία σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aypnos_222 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δοκίμασα το δοκιμαστικό του getdataback και τα αρχεία είδα ότι υπάρχουν, οπότε μάλλον θα προχωρήσω με αυτό Eυχαριστω για την απάντηση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα