killer55555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Ο φιλος μου προσπαθησε να κανει καποια updates απο τη microsoft.Κατα την διαρκεια το pc κολησε και οταν εκανε restart εμφανησε το μυνημα ''the file c:\windows|system32\hal.dll is missing or it is corrupt''.Μολις πατησε ενα πληκτρο το pc ξαναξεκινησε αλλα παλι τα ιδια.καμοια ιδεα?Να τονισω οτι εχει πολλες εργασιες και δεν σκεφτεται τη λυση του format.Ευχαριστω.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Μήπως να του στείλεις το hal.dll από το δικό σου σύστημα; Είναι στον υποφάκελο Windows\System32.
killer55555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Επειδη δεν γνωριζω πολλα πραγματα μπορεις να μου πεις πως θα γινει αυτο?Το γραφω σε μια δισκετα και μετα τι πρεπει να κανω?
xsterg Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 ektos apo aythn thn lush toy copy se mia disketa kai toy paste ston katalogo c:\windows|system32 an den piasei ayto proteino na kaneis mia epanegkatastash ton windows kai na epilejeis thn lusi toy reinstall pano apo ta yparxonta windows. min epilejeis clean install. ypotheto oti exei ta windows xp. kali epityxia.
killer55555 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Kαι με ποια εντολη το αντιγραφω σε αυτον το καταλογο?Σορυ για τις πολλες ερωτησεις?
wizard Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Κάνεις δεξί κλικ στο αρχείο στη δισκέτα και επιλέγεις αντιγραφή (Copy) μετά πας στον φάκελο :\windows|system32 και επιλέγεις από το μενού επεξεργασία επικόλληση.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 hal.dll ή Windows Hardware Abstraction Layer DLL Δυσκολο να δουλεψει με τη διαδικασια της αντιγραφης του αρχειου στον καταλογο \system32, εως πολυ δυσκολο θα ελεγα. Η σωστη λυση ειναι η εγκατασταση των windows xp. Υπαρχει βεβαια και η λυση μεσα απο recovery console να κανεις το παρακατω και να δουλεψει... Βoot απο cd winxp και μετα πατα R recovery console ακολουθησε οδηγιες , δωσε κωδικο administrator και κανε τα παρακατω Attrib -H -R -S C:\Boot.ini DEL C:\Boot.ini BootCfg /Rebuild Fixboot τελος γραψε quit και ασε το συστημα να ξαναbootarei ο θεος μαζι σου...
EGiorgos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2004 simfono 1000% me ton SkYwaLkGR Atimo arxeio. eyxomai to problhma na einai to boot.ini. diaforetika den to glitonei to format. kali epitixia mesa apo thn kardia mou
killer55555 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2004 Ευχαριστω παιδες θα το δοκιμασω και θα σας πω.
killer55555 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2004 Λοιπον παιδια δοκιμασα να το διορθωσω με το cd και τις εντολες απο το dos αλλα τιποτα.Καπου ομως διαβασα οτι πρεπει να εχω το password του administrator για να το κανω αυτο.Πως γινεται να το παρακαμψω αυτο?Επισης,εβαλα το σκληρο σε αλλο pc,μπηκα μεσα σ'αυτον αλλα στους φακελους windows και my documents γραφει οτι ειναι 0 bytes (!) ενω ολα τα αλλα μπορω να τα ανοιξω κανονικα.Μπορω να κανω κατι αλλο?
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 αν δεν ειχες βαλει κωδικο για τον administrator ειναι ΚΕΝΟ. δηλαδη οταν σου ζητησει κωδικο πατα μονο το enter. Για το αλλο που ανεφερες μηπως ειχε φτιαξει κανενα δικτυακι και ειχες βαλει ολοκληρο το δισκο σε security policy δηλαδη να εχουν προσβαση συγκεκριμενοι χρηστες?
killer55555 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου 2004 Δεν ξερω αν ειχε βαλει το παιδι κωδικο γιατι του ειχε περασει αλλο παλικαρι τα windows.Δεν μου ζηταει κωδικο οταν παω να κανω repair αλλα μου λεει οτι δεν εχω privileges η κατι τετοιο.Για θεμα δικτυου δεν παιζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.