BILL5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Εγώ που το έβαλα στο Α54 μόνο η μπάρα με τα κουμπια και wifi κτλπ με χαλάει γιατί έχω και το Α52 σαν δεύτερη συσκευή και τώρα έχουν διαφορετική μπάρα όπως και με την φωνητική πληκτρολόγιση τις Google κατά τα αλά πάει γρήγορα το Α54
BILL5 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Στις 30/10/2023 στις 5:31 ΜΜ, sattack είπε Πάντα απόλαυση η ταχύτητα της Samsung και το ONE UI εγώ θα το έλεγα πολύ καθαρό. Λίγα πράγματα βλέπω με την 1η ματιά εμφανισιακά. Η Γραμματοσειρά στο keyboard λίγο άλλαξε. Στα μενού το battery το έβαλαν και αυτόνομο πιο ψηλά και έβαλαν και την επιλογή 85% στην πρώτη σελίδα. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Τι γραμματοσειρά την αλλάζεις την κάνεις από 0,5 σε 0,3 που είχε πριν ρυθμίσεις πληκτρολογίου
Stavros Delta Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2023 Και σε μένα σήμερα έκανε την ενημέρωση, από μόνο του, σε Α54 5g. Εκτός από αλλαγή μεγέθους στη γραμματοσειρά, εμένα μου άλλαξε και γλώσσα συστήματος, και από αγγλικά που το είχα, μου έβαλε Ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα