x-tra Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Ειχα Oneplus 6 και ηρθε η ωρα για αλλαγη, ποια εινια η γνωμη σας ?
aces Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, x-tra είπε Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Ειχα Oneplus 6 και ηρθε η ωρα για αλλαγη, ποια εινια η γνωμη σας ? To OnePlus ειναι νεωτερο με μεγαλυτερη οθονη κ παραπανω ενημερωσεις λογισμικου. Τα motorola εχουν κ αυτα ελαφρυ λογισμικο εφοσον ειχες OnePlus εχει προβαδισμα Υπαρχει και το edge 40 απο Μοτορολα που ειναι νεωτερο αν βγαινει εντος budget. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2023 από aces
CaptainChris Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Motorola Edge 40 Neo καλύτερο σε όλα, οθόνη, επεξεργαστή και κάμερα
osfp1978 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 12 ώρες πριν, CaptainChris είπε Motorola Edge 40 Neo καλύτερο σε όλα, οθόνη, επεξεργαστή και κάμερα Με μπαταρία χώμα . 23 ώρες πριν, x-tra είπε Ειμαι αναμεσα σε αυτα τα 2. Ειχα Oneplus 6 και ηρθε η ωρα για αλλαγη, ποια εινια η γνωμη σας ? Το ce 3 που το βρήκες; Δεν έρχεται Ευρώπη νομίζω .
x-tra Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Διορθωση OnePlus Nord CE 3 Lite 5G Dual SIM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα