Zuzana Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Από 10/9/23 δεν λειτουργεί το σταθερό μου τηλέφωνο και συγχρόνως ίντερνετ. Έχω δώσει τη βλάβη, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έγινε αποκατάσταση. Επικοινωνώ κάθε ημέρα με το Nova και μου λένε, ότι φταίει το OTE. Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω, που πρέπει να απευθυνθώ; Λογαριασμοί έρχονται και τηλέφωνο + ίντερνετ δεν έχω! 1
korakios Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 https://www.synigoroskatanaloti.gr/el κοινοποιεί και https://www.eett.gr/ypovoli-kataggelias/
johnmegarythmos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/10/2023 στις 1:33 ΠΜ, Zuzana είπε Από 10/9/23 δεν λειτουργεί το σταθερό μου τηλέφωνο και συγχρόνως ίντερνετ. Έχω δώσει τη βλάβη, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έγινε αποκατάσταση. Επικοινωνώ κάθε ημέρα με το Nova και μου λένε, ότι φταίει το OTE. Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω, που πρέπει να απευθυνθώ; Λογαριασμοί έρχονται και τηλέφωνο + ίντερνετ δεν έχω! την καλωδιωση σου την εχεις δει; εγω που ειχα προβληματα με την κοσμοτε σταθερη λογω καλωδιωσης , χρειαστηκε να αλλαξω το καλωδιο του τηλεφωνου εξωτερικα και να βαλω ενωτικα με σηλικωνη. Μετα εβαλα και το speedbooster και ετσι συνδυαζει κινητη και σταθερη και ησυχασα . Ποτε προβληματα , ναι το πληρωνουμε λιγο πιο ακριβα αλλα ποτε προβλημα . Εξαλλου στην περιοχη μου δεν υπαρχει vdsl ουτε καν οπτικη ινα. Σου προτεινω να βαλεις το speedbooster και να ησυχασεις . Αλλιως κοιταξε να δεις αμα η nova εχει οπτικη ινα να φυγεις απο το δικτυο χαλκου. Τελος επειδη η nova δινει απεριοριστο ιντερνετ και ομιλια οσο υπαρχει βλαβη , τοτε παρε ενα καρτοκινητο nova και ενα παλιο κινητο, για ομιλια και wifi hotspot ή ακομα καλυτερα ενα 4g modem και βαλε την σημ μεσα εαν το θελεις μονο για το ιντερνετ , πολυ καλο ειναι το tip link mr 600 4g+. , το εχω και επειδη στο εξοχικο εχω μονιμο ιντερνετ λογω οτι μενω μονιμα και στην αθηνα δεν εχω το εχω παει στην αθηνα. Τελος αμα δεν θελεις τιποτα απο τα παραπανω κοιταξε για παροχο ιντερνετ με ασυρματο ιντερνετ με πιατο οχι δορυφορικο. Εγω το συνδυασμο κινητης και σταθερης , οταν πεσει η σταθερη παιρνεις απο την κινητη , υπερ αξιζει δουλευει και το σταθερο τηλεφωνο απο την κινητη ομως . Εγω αμα δεν ηθελα να πληρωνω τον οτε θα πηγαινα σε εναλλακτικο παροχο και θα ειχα παρει ενα 4g modem για καβαντζα να υπαρχει , μολις υπαρχει προβλημα με την σταθερη γραμμη τοτε ενεργοποιω το πακετο που θελω και εχω ιντερνετ στο σπιτι και κανω την δουλεια μου . Τελος επειδη το εχω ψαξει , οταν υπαρχει βλαβη στην σταθερη ποτε δεν καλεις το τμημα εξυπηρετησης πελατων απο το κινητο σου διοτι χρεωνεται ακριβα αλλα καλεις το τμημα βλαβων τις καθε εταιρειας που ειναι δωρεαν η κληση απο οποιασδηποτε τηλεφωνο . δες εδω https://www.dwrean.net/2022/07/dorean-tilefona-vlaves.html δηλαδη στην νοβα το 13700 δωρεαν . Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από johnmegarythmos
Billator Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 30/10/2023 στις 1:33 ΠΜ, Zuzana είπε Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω, που πρέπει να απευθυνθώ; Λογαριασμοί έρχονται και τηλέφωνο + ίντερνετ δεν έχω! To πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνεις είναι να ζητήσεις πιστωτικό από την Nova για τους 2 αυτούς μήνες, και να σηκωθείς να φύγεις. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου 2023 από Billator
Giotis_Kara Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Στις 30/10/2023 στις 1:33 ΠΜ, Zuzana είπε Από 10/9/23 δεν λειτουργεί το σταθερό μου τηλέφωνο και συγχρόνως ίντερνετ. Έχω δώσει τη βλάβη, αλλά δυστυχώς μέχρι σήμερα, δεν έγινε αποκατάσταση. Επικοινωνώ κάθε ημέρα με το Nova και μου λένε, ότι φταίει το OTE. Δηλαδή, τι πρέπει να κάνω, που πρέπει να απευθυνθώ; Λογαριασμοί έρχονται και τηλέφωνο + ίντερνετ δεν έχω! εγώ στο πατρικό μου για μήνες είχαμε διακοπές στο ιντερνετ την περιοδο της καραντίνας κιολας της 2ης και χωρίς πείσμα και συνεχείς κλήσεις για παράπονα δεν έφτιαξε τίποτα. Μας έλεγαν και εμάς ότι δεν φταίνε αυτοί (vodafone) αλλά ο ιδιοκτήτης των γραμμών, δηλαδή η κοσμοτε ή οτε το ίδιο είναι. Μετά από πολλά τηλεφωνήματα καταφέραμε να πάρουμε 3 μήνες απεριόριστα δεδομένα σε 3 κινητά που ήταν vodafone και μετά το πρόβλημα λύθηκε μόνο με αλλαγή παρόχου. Δες αν μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους και εξήγησε τους τις προθέσεις σου και την σημαντικότητα του να έχεις πρόσβαση στο διαδίκτυο που πληρώνεις για να έχεις. Δες και το συμβόλαιό σου τι ορίζει και αφού εξαντλήσεις όλες τι άλλες επιλογές σου το πρόβλημα θα λυθεί σίγουρα με μία απλή αλλαγή παρόχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα