zisis77 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εχω ένα πρόβλημα όταν παίζω lol εχω 250 ms, είδα ότι έχουν κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα , ξέρει κανείς Γιατί συμβαίνει αυτό? Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από zisis77 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Τι ταχύτητα έχεις? Πως είσαι συνδεμένος ethernet η ασύρματα? Δώσε στατιστικά γραμμής Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zisis77 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 On 29/10/2023 at 23:41, Inuyasha said: Τι ταχύτητα έχεις? Πως είσαι συνδεμένος ethernet η ασύρματα? Δώσε στατιστικά γραμμής 100αρα και ethernet Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Flarre Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οσοι έχουμε νόβα έχουμε αυτό το θέμα. Μην ψάχνεις τίποτα. Δε φταίνε ούτε τα καλώδια σου ούτε το firewall ουτε κάποια ρύθμιση ούτε τίποτα. Έχω μιλήσει με riot games έχουμε κάνει άπειρα τεστ και troubleshooting εδώ και 4 μερες και έχουμε καταλήξει ότι είναι πρόβλημα routing από την nova στους σέρβερ τις riot. Είχα επικοινωνησει με την νόβα που μου είπε να μιλήσω με την ριτο. Τους εξήγησα ότι δεν έχει θέμα η ριτο γιατί οι υπόλοιποι πάροχοι παιζουν μια χαρά. Τώρα αφού τελείωσα με την τεχνική υποστήριξη της Ρίοτ θα ξαναμιλήσω με νόβα. Μου έχει στείλει η Ρίοτ κάποια λινκς. Γενικά θα πρέπει να επικοινωνήσει η νόβα με την Ρίοτ οπότε μην περιμένεις να φτιάξει σύντομα. Αν μπορείς παρτους και εσύ τηλέφωνο και πες τους αυτά που είπα μήπως αν γίνουμε πολλοί κάνουν κάτι. Ξέρω ήδη αλλά 3 άτομα που έχουν το ίδιο θέμα. Επεξ/σία 1 Νοεμβρίου 2023 από Flarre 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Naru1 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 και εγω το ιδιο θεμα τον τελευταιο καιρο , ενω δεν υπηρχε προηγουμενως. nova fiber 500. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anastazio Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2023 Η nova 21:00-1:00 σερνεται εδω και κανα 2 μηνο γενικα,οι τεχνικοι γνωριζουν το προβλημα...σβαρνιαρηδες,τραγικοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα