Προς το περιεχόμενο

Προβλημα θερμοκρασιας MSI 5700 ultra

makis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω την MSI 5700 ULTRA καρτα γραφικων εδω και 3 μηνες και τωρα τελευταια ενω παιζω με 3d παιχνιδια σε full παραμετρους ανεβαινει η θερμοκρασια της καρτας πανω απο 100 βαθμους και αρχιζει και κολλαει το game.Η θερμοκρασια δωματιου ειναι απο 27 - 30 βαθμους.

Μηπως εχει προβλημα και χρειαζετε αντικατασταση;Μέχρι πριν ενα μηνα λειτουργουσε τελεια.

Δημοσ.

Δεν φαινεται να ειχε παστα.

Μολις ανοιξω τον υπολογιστη και τρεξω 3d παιχνιδι αμεσως η θερμοκρασια στους 100 βαθμους και ανω.

Δημοσ.

Έλεγξε αν λειτουργεί ο ανεμιστήρας τηε κάρτας. Σίγουρα δεν ανέβηκε η θερμοκρασία δωματίου στον τελευταίο μήνα (έχουμε και καλοκαίρι);

Δημοσ.
Αν και δεν ειναι και τόσο του θέματος. Για να μετρήσεις την θερμοκρασία θες ξεχωριστό θερμόμετρο;

Ορισμένες κάρτες έχουν ενσωματωμένο probe για την απεικόνιση της θερμοκρασίας, η ένδειξη αυτή είναι υψηλής ακρίβειας καθώς προέρχεται από το εσωτερικό του core.

Για τις υπόλοιπες κάρτες, απαιτείται μία θερμοδίοδος (thermal diode) που καλό είναι να τοποθετείται ανάμεσα στο cooler και το core.

Δημοσ.

Thanks για την απάντηση. Βρήκα μια θερμοδίοδο όπως λές αλλά βγάζει σε δυο ακροδέκτες. Εγώ δεν ξέρω τι πρέπει να βάλω σε αυτό!! Θέλω να πω τι χρειάζεται για να βλέπω την ένδειξη της θερμοκρασίας. Μήπως να φτιάξω μια καινούρια θεματική ενότητα;

Δημοσ.

re file stadart exei provlhma ,koita na deis an efaptete me ton epeksefrasth to fan ,emena h didkia mou h msi 5700 ultra prin th poulhsw dhladh prin 10 meres eftane full load 50 kai idle 44,pane dwsth pisw na teliwneis

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...