JakeKaufman Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Χαίρετε φίλτατοι Δυστυχως βρήκε η ζάντα σε ένα κράσπεδο και έκανε την ζημιά της φωτογραφίας. Σκέφτομαι τις εξής επιλογές: 1) δεν κάνω τίποτα και ζω τη ζωή μου ως εχει 2) παίρνω ένα κιτ επιδιόρθωσης από το Σκρουτζ και προσπαθώ μόνος μου (δεν πιάνουν τα χέρια μου) 3) βρίσκω κάποιο μαγαζί που κάνει την τοπική επιδιόρθωση με ένα λογικό κόστος Τείνω προς το 1, αλλά αν παίζει το 3 δε με χαλάει. για πείτε καμία γνώμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 3 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε για πείτε καμία γνώμη 1. Δεν κάνεις τίποτα αν δε σε ενοχλεί τόσο γιατί μάλλον στην πορεία θα αποκτήσεις κι άλλα τέτοια ενθύμια. Και τα φτιάχνεις όλα μαζί. 2. Πεταμένα λεφτά 3. Ρώτα στον Πέττα 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Την αφήνεις ως έχει ή το 3 του Nabuko (διαμαντάρισμα)... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα