penny_gr Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, αν πουλησω το παρακατω λαπτοπ πόσο πιστευετε αξιζει; hp pavilion G6 1000 series, χωρις λειτουργικη μπαταρια Processor Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz 2.30 GHz Installed RAM 8,00 GB System type 64-bit operating system, x64-based processor Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από penny_gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Κατω απο κατοσταρικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Wheysted Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 80e 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosk_7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας, εχω 2 παλιά laptop αλλα δεν θέλω να τα πετάξω. Γνωρίζετε αν μπορώ να τα δώσω σε κάποιο μαγαζί ως απόσυρση ; Δεν με απασχολεί απαραίτητα να πάρψ κάποια χρήματα. Μένω Αθήνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mene Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 2 minutes ago, christosk_7 said: Καλησπέρα σας, εχω 2 παλιά laptop αλλα δεν θέλω να τα πετάξω. Γνωρίζετε αν μπορώ να τα δώσω σε κάποιο μαγαζί ως απόσυρση ; Δεν με απασχολεί απαραίτητα να πάρψ κάποια χρήματα. Μένω Αθήνα. Εδώ είσαι: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christosk_7 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2023 Σε ευχαριστώ πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα