Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Άκουσα την προηγούμενη εβδομάδα οτι κυκλοφορούν κάποιοι τύποι σε μαγαζιά (διανομείς του skroutz?) και τους προτείνουν ηλεκτρονικές συσκευές σε τιμές πολύ χαμηλότερες απο της αγοράς με την δικαιολογία ότι είναι επιστρεφόμενα προιοντα του skroutz.

Αν ενα προιον ειναι επιστρεφόμενο πρεπει να γυρισει στην εταιρια πισω και ο καταναλωτης να παρει πισω τα λεφτα του, δεν πρεπει να χανετε καπου.

Προσωπικα ειχα παραγγειλει ενα κινητο και "χαθηκε" στο κεντρο διανομης του skroutz και προσπαθω εδω και 2 εβδομαδες να παρω πισω τα λεφτα μου ζητωντας ακυρωση της παραγγελιας μου αλλα το skroutz δεν εχει προχωρησει ακομα σε ακυρωση, επειδη ψαχνουν ακομα το δεμα προφανως?

Παρακαλω πειτε τις δικες σας εμπειριες αν καθυστερουν ακυρωσεις παραγγελιων ή χαθηκαν δεματα τον τελευταιο καιρο γιατι το skroutz πρεπει να λαβει τα μετρα του, ο καταλανωτης χανει τον χρονο του και τα λεφτα του παλι.

Δημοσ.

Χαμένο δέμα δεν μου έχει τύχει.

Προσωπικά ενώ είμαι άνθρωπος που πληρώνει τα πάντα με κάρτα, τελευταία οτιδήποτε παραγγέλνω από το Skroutz, επιλέγω αντικαταβολή.

Έχω παρατηρήσει καθυστέρηση σε παραγγελίες ενώ αναφέρουν ότι είναι άμεσα διαθέσιμο, με αποτέλεσμα είτε να περιμένω 1 εβδομάδα, είτε να ακυρώνω την παραγγελία και να περιμένω ξανά 1 εβδομάδα για επιστροφή χρημάτων. 

Δημοσ.
13 ώρες πριν, jbets είπε

Άκουσα την προηγούμενη εβδομάδα οτι κυκλοφορούν κάποιοι τύποι σε μαγαζιά (διανομείς του skroutz?) και τους προτείνουν ηλεκτρονικές συσκευές σε τιμές πολύ χαμηλότερες απο της αγοράς με την δικαιολογία ότι είναι επιστρεφόμενα προιοντα του skroutz.

Αν ενα προιον ειναι επιστρεφόμενο πρεπει να γυρισει στην εταιρια πισω και ο καταναλωτης να παρει πισω τα λεφτα του, δεν πρεπει να χανετε καπου.

Προσωπικα ειχα παραγγειλει ενα κινητο και "χαθηκε" στο κεντρο διανομης του skroutz και προσπαθω εδω και 2 εβδομαδες να παρω πισω τα λεφτα μου ζητωντας ακυρωση της παραγγελιας μου αλλα το skroutz δεν εχει προχωρησει ακομα σε ακυρωση, επειδη ψαχνουν ακομα το δεμα προφανως?

Παρακαλω πειτε τις δικες σας εμπειριες αν καθυστερουν ακυρωσεις παραγγελιων ή χαθηκαν δεματα τον τελευταιο καιρο γιατι το skroutz πρεπει να λαβει τα μετρα του, ο καταλανωτης χανει τον χρονο του και τα λεφτα του παλι.

Σε κανονικά μαγαζιά δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνουν αυτοί οι «τύποι» και να πουλάνε συσκευές, σε κανένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ είναι το ποιό πιθανό να προσεγγίζουν πιθανούς αγοραστές.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Σε κανονικά μαγαζιά δεν υπάρχει περίπτωση να μπαίνουν αυτοί οι «τύποι» και να πουλάνε συσκευές, σε κανένα πάρκινγκ σούπερ μάρκετ είναι το ποιό πιθανό να προσεγγίζουν πιθανούς αγοραστές.

Και όμως, πάνε σε συνοικιακά μαγαζια! 

Και το tracking

xamenodema2.png

Επεξ/σία από jbets
Δημοσ.

Αλλο το κλεμμένο άλλο το επιστρεφόμενο .

Επίσης όλοι αυτοί οι τύποι στα κτελ και πάρκινγκ ΣΜ πουλάνε μαιμούδες και ψάχνουν κορόιδα.

Για να πουλήσουν κλεμμένα σε κατάστημα θα πρέπει και το κατάστημα να ειναι αμφιβόλου νομιμότητας.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αλλο το κλεμμένο άλλο το επιστρεφόμενο .

Επίσης όλοι αυτοί οι τύποι στα κτελ και πάρκινγκ ΣΜ πουλάνε μαιμούδες και ψάχνουν κορόιδα.

Για να πουλήσουν κλεμμένα σε κατάστημα θα πρέπει και το κατάστημα να ειναι αμφιβόλου νομιμότητας.

Στην περιπτωση μου αν χαθηκε στο κεντρο διανομης θεωρειτε κλεμμενο οχι επιστρεφομενο.

Μπορει να λενε επιστρεφομενο για να μην λενε κλεμμενο και ακουγετε καπως αλλα και το επιστρεφομενο θεωρειτε οκ να το πουλαει καποιος? Δεν θα πρεπει να γυρισει πισω στην εταιρια που το εστειλε?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, jbets είπε

Στην περιπτωση μου αν χαθηκε στο κεντρο διανομης θεωρειτε κλεμμενο οχι επιστρεφομενο.

Μπορει να λενε επιστρεφομενο για να μην λενε κλεμμενο και ακουγετε καπως αλλα και το επιστρεφομενο θεωρειτε οκ να το πουλαει καποιος? Δεν θα πρεπει να γυρισει πισω στην εταιρια που το εστειλε?

Αν χάθηκε είναι χαμένο

Ποιος σου είπε ότι τα επιστρεφόμενα δεν γυρνάνε πίσω στον πωλητή;Τα έχεις κάνει ελαφρώς σαλάτα με τις έννοιες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν χάθηκε είναι χαμένο

Ποιος σου είπε ότι τα επιστρεφόμενα δεν γυρνάνε πίσω στον πωλητή;Τα έχεις κάνει ελαφρώς σαλάτα με τις έννοιες.

Εδω λεμε οτι τα πουλανε δεν ειναι ουτε χαμενο ουτε επιστρεφομενο κλεμμενο ειναι

Επεξ/σία από jbets
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jbets είπε

Εδω λεμε οτι τα πουλανε δεν ειναι ουτε χαμενο ουτε επιστρεφομενο κλεμμενο ειναι

Κλεμμένα ,χαμένα,επιστρεφόμενα ,όλα μαζί στο μπλέντερ.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Πήγα να παραλάβω από θυρίδα και ήταν άδεια!!!!

Έχει συμβεί σε κανέναν? Έστειλα αμέσως μήνυμα στο Skroutz και περιμένω..... 

Πως γίνεται αυτό? Απίστευτο μου φαίνεται ....

Επεξ/σία από IcemanGr71

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...