Προς το περιεχόμενο

Poco M4 4/64 blue 5G eshop.gr, 114.90€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες το πήρα το συγκεκριμένο απ' τη προσφορά του eshop που έτρεξε πριν 15 μέρες. Καλό χρυσό για μέτρια χρήση browsing social YouTube και όχι πολλές εφαρμογές ανοιχτές. Εν γνώση μου ήταν οι χαμηλές επιδόσεις της φωτογραφίας. Αλλά τέτοια πατάτα 🥔 δεν τη φανταζομουν. Το αρχαίο μου redmi note 7 με σεταρισμενη gcam μοιάζει μπροστά στο Poco.   iPhone 20 απ' το μέλλον. Πραγματικά όποιος θέλει στοιχειώδη χρήση φωτογραφίας καλό είναι να το αποφύγει ακόμα και σε αυτή  την χαμηλή τιμή.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Vault13 είπε

Η φωτο απο το μετρο του Λονδίνου ειναι το μετρο σύγκρισης; Και αν καταφερει καποιο τηλεφωνο 10ετιας να ζουμαρει αυτη την φωτο χαμυλής εικρινειας, τους κερδιζει ολους; 

Εχουμε χάσει το….μέτρο :) αντι για το μετρό

Το μέτρο το χανεις οταν σχολιαζεις με τετοιο ειρωνικο τροπο πανω σε κατι που δεν γνωριζεις καθολου. Οχι "εσυ", ο οποιοσδηποτε. Αν τον χρονο που εδωσες για να απαντησεις, τον εδινες για να κοιταξεις το tool του gsmarena ή οποιουδηποτε αλλου σχετικου με την φωτογραφια site (dpreview, imaging resource κλπ), θα ειχες αφενος μαθει κατι γυρω απο την "φωτογραφια" και αφετερου δεν θα ελεγες και αυτα τα ακυρα περι μετρό, χαμηλης αναλυσης της φωτογραφιας, εστιασης, ζουμ κλπ. Στο "ολο" καδραρει η καθε μηχανη-κινητο, δεν παιζει ρολο κανενα ζουμ για παραδειγμα. Εχουν τετοια αναλυση τα πραγματικα στημενα στο studio samples που φωτογραφιζουν (κατω απο συνθηκες εργαστηριου ωστε να εχουν απολυτα συγκρισιμα αποτελεσματα), που ουτε φωτογραφικη των 50.000€ δεν φτανει ουτε για πλακα στα ορια τους για να πεις οτι δεν θα μπορεσεις να δεις διαφορες.

• Like 3
Δημοσ.

Χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την προσφορά και ευχαριστούμε για την ανάρτηση απλά δεν θα έπαιρνα ξανά σειρά Μ ( είχα πάρει καμία 10 συσκευές Μ3 και από τις 10 η 8 είχαν πάθει το γνωστό πρόβλημα του sudden death) ούτε με σφαίρες,μόνο αν μου το έδιναν σαν δώρο  οποτε θεωρό πολύ καλύτερη αγορά πχ του realme που αναφέρθηκε πιο μπροστά ,τώρα η ποιότητα φωτογραφίας αυτή είναι σε αυτά τα κινητά ,όπως έδειξε και ο @matrixxx από το gsmarena λίγο η και σαφώς  καλύτερη του realme για τα επίπεδα των συγκεκριμένων κινητών.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...