Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετα απο δυο χρονια απλης λειτουργιας χωρις ενα παιχνιδι χωρις καμμια πιεση  δεκαπεντε μερες πριν κλεισει 

δυο χρονια  to poco x3 pro εσβησε δεν φορτιζε καν.

Το πηγα στην infoquest εντος εγγυησης η διαγνωση ηταν οξειδωμενη μητρικη και οξειδωμενη οθονη

Δεν το καλυπτει η εγγυηση λενε επισκευη μονο με 330 ευρω

ποτε δεν επεσε ουτε σταλα νερου πανω του

Επειδη ειδα πολλα βιντεο επισκευης της πλακετας που την ξεκολανε  απο το socket οπως και την μνημη

λογω κακου  υλικου κολλησης και αφου τις καθαριζουν τις  επανατοποθετουν κατοπιν ομως μιας διαδικασιας

που λεγεται REBALLING οπου στην ουσια ξαναχτιζουν τα pins της cpu και της μνημης αρα δυσκολο για μενα 

Δυο ερωτησεις  

1Πιστευετε οτι η μητρικη εχει  καkης ποιοτητα κολληση ?

2.Γνωριζετε καποιον ηλεκτρονικο που κανει τετοια διαδικασια στην Αθηνα?

Δημοσ.

Γνωστό το πρόβλημα από την αρχή που είχε βγει.

Εάν ψάξεις στο Forums θα δεις πολλά τέτοια περιστατικά.

Αλλά και στο Google εάν σερφαρεις.

Για εμένα καλύτερα πας για καινούριο και δεν ασχολείσαι καν.

Δημοσ.
Στις 29/10/2023 στις 6:00 ΜΜ, vangelis1602 είπε

Μετα απο δυο χρονια απλης λειτουργιας χωρις ενα παιχνιδι χωρις καμμια πιεση  δεκαπεντε μερες πριν κλεισει 

δυο χρονια  to poco x3 pro εσβησε δεν φορτιζε καν.

Το πηγα στην infoquest εντος εγγυησης η διαγνωση ηταν οξειδωμενη μητρικη και οξειδωμενη οθονη

Δεν το καλυπτει η εγγυηση λενε επισκευη μονο με 330 ευρω

ποτε δεν επεσε ουτε σταλα νερου πανω του

Επειδη ειδα πολλα βιντεο επισκευης της πλακετας που την ξεκολανε  απο το socket οπως και την μνημη

λογω κακου  υλικου κολλησης και αφου τις καθαριζουν τις  επανατοποθετουν κατοπιν ομως μιας διαδικασιας

που λεγεται REBALLING οπου στην ουσια ξαναχτιζουν τα pins της cpu και της μνημης αρα δυσκολο για μενα 

Δυο ερωτησεις  

1Πιστευετε οτι η μητρικη εχει  καkης ποιοτητα κολληση ?

2.Γνωριζετε καποιον ηλεκτρονικο που κανει τετοια διαδικασια στην Αθηνα?

Ακόμη και να βρεις κάποιον με αρκετή εμπειρία σε τόσο μικρά τσιπάκια με μικροσκόπιο, το κόστος θα είναι όσο 3 νέες συσκευές.

Δημοσ.

Μόλις πριν λίγες ώρες αντιμετώπισα το ίδιο θέμα αν καταλάβα σωστά. Γκρι οθόνη με μπλε τελείες κάθετα στο κέντρο και αδυνατώ να το κρατήσω ανοιχτό για πανω απο δυο λεπτά.

Δημοσ.

Εχω κι εγω poco x3 pro. Χθες ενω έπαιζα μου γκλιτσαρε άσχημα και αρχισε να κανει εναν high pitched(συγγνώμη για τα εγγλέζικα) ήχο. Το κλείνω, πάω να το ξανανοιξω και τεζα το μηχάνημα. Ουτε φορτίζει ουτε τίποτα. Δεν έχει κλείσει ουτε χρονο το μασινι και έχω ξενερωσει. Δεν το έχω κοπανησει ουτε το έχω βρέξει. 2 ώρες τη μέρα gaming αλλά δεν τρέχω και τιποτα πολύ βαρυ... Αν όντως δεν το καλύπτει η εγγύηση, δεν ξηγιουνται καλά οι κινέζοι....

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...