vangelis1602 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μετα απο δυο χρονια απλης λειτουργιας χωρις ενα παιχνιδι χωρις καμμια πιεση δεκαπεντε μερες πριν κλεισει δυο χρονια to poco x3 pro εσβησε δεν φορτιζε καν. Το πηγα στην infoquest εντος εγγυησης η διαγνωση ηταν οξειδωμενη μητρικη και οξειδωμενη οθονη Δεν το καλυπτει η εγγυηση λενε επισκευη μονο με 330 ευρω ποτε δεν επεσε ουτε σταλα νερου πανω του Επειδη ειδα πολλα βιντεο επισκευης της πλακετας που την ξεκολανε απο το socket οπως και την μνημη λογω κακου υλικου κολλησης και αφου τις καθαριζουν τις επανατοποθετουν κατοπιν ομως μιας διαδικασιας που λεγεται REBALLING οπου στην ουσια ξαναχτιζουν τα pins της cpu και της μνημης αρα δυσκολο για μενα Δυο ερωτησεις 1Πιστευετε οτι η μητρικη εχει καkης ποιοτητα κολληση ? 2.Γνωριζετε καποιον ηλεκτρονικο που κανει τετοια διαδικασια στην Αθηνα?
GATE123 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Γνωστό το πρόβλημα από την αρχή που είχε βγει. Εάν ψάξεις στο Forums θα δεις πολλά τέτοια περιστατικά. Αλλά και στο Google εάν σερφαρεις. Για εμένα καλύτερα πας για καινούριο και δεν ασχολείσαι καν.
BadBoy Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Στις 29/10/2023 στις 6:00 ΜΜ, vangelis1602 είπε Μετα απο δυο χρονια απλης λειτουργιας χωρις ενα παιχνιδι χωρις καμμια πιεση δεκαπεντε μερες πριν κλεισει δυο χρονια to poco x3 pro εσβησε δεν φορτιζε καν. Το πηγα στην infoquest εντος εγγυησης η διαγνωση ηταν οξειδωμενη μητρικη και οξειδωμενη οθονη Δεν το καλυπτει η εγγυηση λενε επισκευη μονο με 330 ευρω ποτε δεν επεσε ουτε σταλα νερου πανω του Επειδη ειδα πολλα βιντεο επισκευης της πλακετας που την ξεκολανε απο το socket οπως και την μνημη λογω κακου υλικου κολλησης και αφου τις καθαριζουν τις επανατοποθετουν κατοπιν ομως μιας διαδικασιας που λεγεται REBALLING οπου στην ουσια ξαναχτιζουν τα pins της cpu και της μνημης αρα δυσκολο για μενα Δυο ερωτησεις 1Πιστευετε οτι η μητρικη εχει καkης ποιοτητα κολληση ? 2.Γνωριζετε καποιον ηλεκτρονικο που κανει τετοια διαδικασια στην Αθηνα? Ακόμη και να βρεις κάποιον με αρκετή εμπειρία σε τόσο μικρά τσιπάκια με μικροσκόπιο, το κόστος θα είναι όσο 3 νέες συσκευές.
Jimdimitriadis14 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2023 Μόλις πριν λίγες ώρες αντιμετώπισα το ίδιο θέμα αν καταλάβα σωστά. Γκρι οθόνη με μπλε τελείες κάθετα στο κέντρο και αδυνατώ να το κρατήσω ανοιχτό για πανω απο δυο λεπτά.
ccplz Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2023 Εχω κι εγω poco x3 pro. Χθες ενω έπαιζα μου γκλιτσαρε άσχημα και αρχισε να κανει εναν high pitched(συγγνώμη για τα εγγλέζικα) ήχο. Το κλείνω, πάω να το ξανανοιξω και τεζα το μηχάνημα. Ουτε φορτίζει ουτε τίποτα. Δεν έχει κλείσει ουτε χρονο το μασινι και έχω ξενερωσει. Δεν το έχω κοπανησει ουτε το έχω βρέξει. 2 ώρες τη μέρα gaming αλλά δεν τρέχω και τιποτα πολύ βαρυ... Αν όντως δεν το καλύπτει η εγγύηση, δεν ξηγιουνται καλά οι κινέζοι....
TechnoState Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Λογικά γίνεται κ σε Poco https://youtube.com/shorts/_R35VCINMGA?si=ZPzNwLOc1V9LHyBM
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα