Lewnidas1995 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Χαιρετώ όλο το φόρουμ. Πρόσφατα διαπίστωσα ότι στο μπαλόνι μου πιάνω 5g και σκέφτομαι να καταργήσω την μικρή 50αρα που έχω γιατί έτσι κ αλλιώς η περιοχή δν πάει παραπάνω. Το πρόβλημα είναι ότι πιάνει σε 2-3 σημεία. Δηλαδή ένα βήμα αριστερα/δεξιά γυρνάει σε 4g. Σε αυτά τα σημεία που πιάνει είναι στην μέση του μπαλκονιού, οπότε πρέπει να κάνω μια κρεμαστή βάση από το ταβάνι και να μπει σε ένα κουτί για να μην βρέχεται. Ψάχνομαι να δω εάν υπάρχει κάποιο υλικό που πρέπει να αποφύγω για κουτί ώστε να μην μπλοκάρει το οποιαδήποτε σήμα. Υπάρχει κάποιος να με κατατοπίσει, να μου πει τι να προσέξω ή να δώσει άλλη λύση; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!!
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Το υλικό που ψαχνεις ειναι το πλαστικό
Lewnidas1995 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 51 minutes ago, NikosKallithea said: Το υλικό που ψαχνεις ειναι το πλαστικό δηλαδη με ενα κουτι ABS , απο αυτα τα ηλεκτρολογικου τυπου , θα ειμαι οκ ; Δηλαδη δεν θα επιρεαζει το σημα ;
Petros Electron Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Αν το ρουτερ σου παιρνει αποσπομενη κεραία μπορεις να βαλεις μια εξωτερική κεραια στο μπαλκονι με καλώδιο μεχρι το ρουτερ (αρκει αν ειναι σε μικρη απόσταση γιατι υπάρχουν απώλειες απο το καλωδιο)
NikosKallithea Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε δηλαδη με ενα κουτι ABS , απο αυτα τα ηλεκτρολογικου τυπου , θα ειμαι οκ ; Δηλαδη δεν θα επιρεαζει το σημα ; σωστά 1
iliasleon Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 ...πειραματισου πρωτα!μπορει να χανει σημα μεσα στο κουτι...
Lewnidas1995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 17 hours ago, Petros Electron said: Αν το ρουτερ σου παιρνει αποσπομενη κεραία μπορεις να βαλεις μια εξωτερική κεραια στο μπαλκονι με καλώδιο μεχρι το ρουτερ (αρκει αν ειναι σε μικρη απόσταση γιατι υπάρχουν απώλειες απο το καλωδιο) Αυτό είναι το μόνο εύκολο, αλλά οι κεραίες 5g είναι κάπως ακριβές 😅 13 hours ago, iliasleon said: ...πειραματισου πρωτα!μπορει να χανει σημα μεσα στο κουτι... Είναι λίγο μικρό το budget για πειράματα 🥹
Petros Electron Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε Αυτό είναι το μόνο εύκολο, αλλά οι κεραίες 5g είναι κάπως ακριβές 😅 Ενα εικοσάρικο περιπου στο aliexpress 😀
Lewnidas1995 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 3 minutes ago, Petros Electron said: Ενα εικοσάρικο περιπου στο aliexpress 😀 Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα από τηλεπικοινωνιες και λίγο φοβουμε σε τέτοια αγορά. Δηλαδή μου είναι πιο εύκολο να κάνω ολόκληρη κατασκευή και να βάλω ένα router plug n play
Petros Electron Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Lewnidas1995 είπε Το πρόβλημα μου είναι ότι δεν γνωρίζω τίποτα από τηλεπικοινωνιες και λίγο φοβουμε σε τέτοια αγορά. Δηλαδή μου είναι πιο εύκολο να κάνω ολόκληρη κατασκευή και να βάλω ένα router plug n play Οκ δοκίμασε τοτε με ενα κουτί και βλέπεις 1
Dev1l Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Το μόνο που με αγχώνει είναι οι θερμοκρασίες που μπορεί να αναπτύξει ο εξοπλισμός μέσα στο ηλεκτρολογικο μπουάτ....
manolis940 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2023 Στις 30/10/2023 στις 8:42 ΠΜ, Lewnidas1995 είπε Αυτό είναι το μόνο εύκολο, αλλά οι κεραίες 5g είναι κάπως ακριβές 😅 Αν παίρνει σκέτη κεραία δεν είναι ακριβή. Αν δεν παίρνει και πρέπει να πάρεις κεραία που βάζει μέσα την sim, εκεί αλλάζουν τα πράγματα. Ωστόσο πιστεύω ότι θα πιάνει πολύ καλύτερα μια τέτοια κεραία με προδιαγραφές εξωτερικού χώρου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα