Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το κινητό το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα, μηνύματα σε εφαρμογές και αρκετή χρήση σε σερφάρισμα στο ίντερνετ. Οπότε σίγουρα θέλω γρήγορη φόρτιση και καλή οθόνη.

Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και οι φωτογραφίες-βίντεο μου αρκούν να είναι ικανοποιητικές.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TechnoState είπε

Αρκετά παραπάνω απο τα 350€ αλλά σειρά GT της Realme θα πρότεινα κ εγώ.

Απλά τόσο το δίνω εγώ στις αγγελίες 

Δημοσ.

Θεωρώ ότι είναι καλή συσκευή αλλά σε brand new πάντα.... τόσα χρήματα για mediatek... ποτέ (προσωπική άποψη).

Για να μην παρεξηγηθώ... χρόνια κάτοχος αρκετών OnePlus (απο το 1+1)....

Τώρα GT Neo2 προερχόμενος απο X2 Pro .. πάντα στις κορυφαίες τους Global εκδόσεις 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CaptainChris είπε

Motorola Edge 40 

Γιατί όχι το Poco F5, που είναι στα ίδια περίπου χρήματα, αλλά έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη οθόνη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, Fan είπε

Το κινητό το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα, μηνύματα σε εφαρμογές και αρκετή χρήση σε σερφάρισμα στο ίντερνετ. Οπότε σίγουρα θέλω γρήγορη φόρτιση και καλή οθόνη.

Δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια και οι φωτογραφίες-βίντεο μου αρκούν να είναι ικανοποιητικές.

Υπάρχει κάποια πρόταση;

Galaxy A54 απο 330€ https://www.bestprice.gr/item/2158449662/samsung-galaxy-a54-5g-8gb-128gb-dual.html ή Moto Edge 40 https://www.bestprice.gr/item/2158667395/motorola-moto-edge-40-5g-8gb-256gb.html

13 ώρες πριν, Fan είπε

Γιατί όχι το Poco F5, που είναι στα ίδια περίπου χρήματα, αλλά έχει πολύ καλύτερο επεξεργαστή και καλύτερη οθόνη;

Γιατι απλα εχει χειροτερο OS λειτουργικό εναντι των Motorola που ειναι σε περιβαλλον stock android ;)

Επεξ/σία από aces
Δημοσ.
Στις 30/10/2023 στις 10:02 ΠΜ, aces είπε

Αφού δεν έχει απαιτήσεις σε φωτογραφία, στα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει το Α34 8/256 ή να γλιτώσει κάποια χρήματα με 6/128

. Ο dimensity 1080 είναι ταχύτατος σε καθημερινή χρήση. Oi 2 Α78 χρονισμένοι ψηλά σε συνδιασμό κάποιου τρικ που έχει το ufs 2.2 για γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών κάνουν δουλίτσα.

Το έχω "φορτωμένο" με διάφορα πραγματάκια, όπως σενάρια της Samsung, plugins για one handed χρήση. Δοκιμή δίπλα σε iphone 13, gmail, telegram, viber, χάρτες, chrome, youtube και ότι άλλο δοκίμασα τα άνοιγε ταχύτερα, έστω και οριακά κάποιες φορες! Μόνο στο FB κέρδιζε το iphone. Το θεωρητικά παρόμοιων επιδόσεων POCO F1 στην ίδια δοκιμή έχανε καθαρά. Iphone 11, ΧR που υπάρχουν στην οικογένεια τα έχει επίσης πολύ άνετα στην ίδια δοκιμή.

Τα biometrics του όμως θέλουν δουλίτσα... Όπως και ο ήχος στο speakerphone, για κάποιο λόγο έχει χαμηλότερη ένταση από όταν πχ παίζει βίντεο/μουσική, οριακά ακούς όταν οδηγείς στο αυτοκίνητο.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, nicksoti είπε

Αφού δεν έχει απαιτήσεις σε φωτογραφία, στα ίδια χρήματα μπορεί να πάρει το Α34 8/256 ή να γλιτώσει κάποια χρήματα με 6/128

. Ο dimensity 1080 είναι ταχύτατος σε καθημερινή χρήση. Oi 2 Α78 χρονισμένοι ψηλά σε συνδιασμό κάποιου τρικ που έχει το ufs 2.2 για γρήγορο άνοιγμα εφαρμογών κάνουν δουλίτσα.

Το έχω "φορτωμένο" με διάφορα πραγματάκια, όπως σενάρια της Samsung, plugins για one handed χρήση. Δοκιμή δίπλα σε iphone 13, gmail, telegram, viber, χάρτες, chrome, youtube και ότι άλλο δοκίμασα τα άνοιγε ταχύτερα, έστω και οριακά κάποιες φορες! Μόνο στο FB κέρδιζε το iphone. Το θεωρητικά παρόμοιων επιδόσεων POCO F1 στην ίδια δοκιμή έχανε καθαρά. Iphone 11, ΧR που υπάρχουν στην οικογένεια τα έχει επίσης πολύ άνετα στην ίδια δοκιμή.

Τα biometrics του όμως θέλουν δουλίτσα... Όπως και ο ήχος στο speakerphone, για κάποιο λόγο έχει χαμηλότερη ένταση από όταν πχ παίζει βίντεο/μουσική, οριακά ακούς όταν οδηγείς στο αυτοκίνητο.

+1 Στο A34. Είχα a52s οπότε μια πτώση στη ποιότητα κάμερας υπάρχει, αλλα με σωστές ρυθμίσεις βγάζω σχεδόν εφάμιλλες. Κέρδισα βέβαια αρκετή μπαταρία σε σχέση με το παλιό

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Kag1ante είπε

+1 Στο A34. Είχα a52s οπότε μια πτώση στη ποιότητα κάμερας υπάρχει, αλλα με σωστές ρυθμίσεις βγάζω σχεδόν εφάμιλλες. Κέρδισα βέβαια αρκετή μπαταρία σε σχέση με το παλιό

Επειδή ψάχνω για κινητό το οποίο θα έχει αρκετή ομιλία, και εναλλαγές σε μια 3 4 εφαρμογές πχ χαρτη με google και πχ εφαρμογή της ΕΤΕ για πληρωμές, και θέλω οθόνη τουλάχιστον 6.6 και πάνω, πως σου φαίνεται το Α34;

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, @pnea1973 είπε

Επειδή ψάχνω για κινητό το οποίο θα έχει αρκετή ομιλία, και εναλλαγές σε μια 3 4 εφαρμογές πχ χαρτη με google και πχ εφαρμογή της ΕΤΕ για πληρωμές, και θέλω οθόνη τουλάχιστον 6.6 και πάνω, πως σου φαίνεται το Α34;

Ικανοποιητικο λιγο στις καμερες ειναι πιο κατω απο το Α54 και 100 ευρω φθηνοτερο https://www.bestprice.gr/item/2158449661/samsung-galaxy-a34-5g-6gb-128gb-dual.html Υπαρχει κ εκδοση με 8 ραμ για καλυτερη διαχειριση/εναλλαγη εφαρμογων.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

η χρήση μου μέχρι τώρα απροβλημάτιστη (αλλά το έχω λιγότερο απο ένα μήνα). Με το 6/128 δέν έχω προβλήματα, δεν κολλάει και η μπαταρία κρατάει τη μέρα εύκολα. Screen on Time 5 με 7 ώρες.

Αν μπορέσεις βέβαια να πας στην έκδοση 8/256 στο προτείνω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...