Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, csontheline είπε

Σε περίπτωση που ήταν σταθμευμένο σε σημείο που απαγορεύεται, πάει πακέτο και η κλήση, σωστά;

λαθος

• Like 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@nickdrosos9

Το τι έγινε μόνο εσύ το ξέρεις και εγώ με καλή πρόθεση σε πιστεύω, το οποίο βέβαια είναι παντελώς αδιάφορο γιατί δεν είμαι η ασφαλιστική ή δικαστήριο.

Με αφορμή όμως τον κάθε ηρακλη πουμαρό του forum που προσπαθεί κάθε φορά να ανακαλύψει τί κρύβει ο TS και όσα θα σου σούρουν, έχω ένα funny tip:

Οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν τα χειρότερα γι' αυτόν που έχουν απέναντι τους, γιατί έτσι μάλλον νιώθουν καλύτερα για τον εαυτό τους ή είναι ένας τρόπος να φέρουν τον άλλον στα μέτρα τους. Σου λέει αποκλείεται αυτός να είναι καλύτερος από μένα στη συμπεριφορά του, θα τον εξισώσω. Τους είναι αδιανόητο ότι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που λέει απλά την αλήθεια. Ούτε να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο μπορούν, ούτε τίποτα. Απλά επιλέγουν με μηδέν (0) δεδομένα να πιστέψουν αυτό που θα τους κάνει να νιώσουν καλύτερα.

μπορειτε να συνεχισετε

Επεξ/σία από somt
  • Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ήρθε και ο Φρόιντ του insomnia.

Ο τύπος λέει πως να βρει αυτόν που χτύπησε, αλλα δεν θέλει να πει που έγινε γιατί έτσι. Συνεχίστε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, telis είπε

Ο τύπος λέει πως να βρει αυτόν που χτύπησε, αλλα δεν θέλει να πει που έγινε γιατί έτσι. Συνεχίστε

Σωστά. Δώσε ακριβή διεύθυνση του συμβάντος έτσι ώστε να μεγιστοποιήσεις τις πιθανότητες να βρεθεί μια άκρη.

Μπορείς να απευθυνθείς στο ΑΤ της εκεί περιοχής για τυχόν αναφορά συμβάντος.

Αλλιώς χάνεις τον χρόνο σου εσύ και εμείς τον δικό μας.

Επεξ/σία από sayyid1099
Δημοσ.
5 ώρες πριν, SaFiS είπε

Το εχω απορια, πως γινεται να βρεις πανω σε αυτοκινητο και να μην το καταλαβεις εκεινη την στιγμη??

Κοπέλα γειτόνισσα πριν καμία 20ρια χρόνια με το καινούριο μου ζ3 τότε έκανε στο πλάι να παρκάρει και μου έφαγε όλη την μεριά εγώ βγήκα από το πατρικό μου τότε από τον θόρυβο η κοπέλα με ένα Σιτροέν παρκαρε ακριβώς μπροστά μου και πήγε κανονικά στο σπίτι της χωρίς να καταλάβει τίποτα... Αφήστε παιδιά πραγματικά υπάρχουν άτομα που δεν νιώθουν τίποτα

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, telis είπε

εσύ ντετεκτιβ εισαι και θες τη διεύθυνση να πας να λύσεις το μυστήριο;

δεν αντιλέγω ότι ο κόσμος είναι γεμάτος πονηρούς, αλλά καταντάει κουραστικό ο (κάθε) TS να τρώει επίθεση με το καλημέρα

• Like 1
Δημοσ.
22 minutes ago, somt said:

εσύ ντετεκτιβ εισαι και θες τη διεύθυνση να πας να λύσεις το μυστήριο;

δεν αντιλέγω ότι ο κόσμος είναι γεμάτος πονηρούς, αλλά καταντάει κουραστικό ο (κάθε) TS να τρώει επίθεση με το καλημέρα

Να παίξω και εγω τον ψυχολόγο λίγο: Αν δεν ειχε λερωμένη την φωλιά του, δεν θα ρωτούσε τυχαίους στο internet. 

Δημοσ.

σωστά

Αν δει άλλωστε ο δικαστής ότι ρώτησε τυχαίους στο ίντερνετ τότε αδιαμφισβήτητα είναι ένοχος

Δημοσ.

Ακομα και να σε ειδε καποιος και να δηλωθει στην τροχαια απο την στιγμη που δεν υπαρχει τραυματισμος ανθρωπου δεν γινεται τπτ. Σε καλουν στην τροχαια και γινεται δηλωση και αποδέχεσαι ή οχι! Εχω παραδειγμα απο τροχαιο με υλικες μικρες που αυτος που εφταιγε εφυγε απο το σημειο και περαστικοι πηραν πινακιδα. Πηγαμε τροχαια μετα απο 2 μερες που κατάφερανε να τον βρουνε και εγινε δηλωση. Η τροχαια δεν ανεγραψε καν οτι υπηρχε εγκαταλιψη αφου δεν υπηρχε τραυματισμος και αυτο δηλωσε οτι δεν εφταιγε αυτος κ το θεμα παει στις ασφαλιστηκες. Ο τυπος χτυπησε μηχανακι σε διασταυρωση απο πισω γιατι νομισε οτι ξεκινησε εβελε οπισθεν ελιγμο και εφυγε. Στην τροχαια δήλωσε οτι το μηχανακι εκανε πισω και οχι αυτος μπροστα. Και καμια ακρη ακομα

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Skrobo είπε

Να παίξω και εγω τον ψυχολόγο λίγο: Αν δεν ειχε λερωμένη την φωλιά του, δεν θα ρωτούσε τυχαίους στο internet. 

Θα μπορούσε όμως να ειναι και αλήθεια αυτό που λέει

Δημοσ.
1 hour ago, Ducatista said:

Κοπέλα γειτόνισσα πριν καμία 20ρια χρόνια με το καινούριο μου ζ3 τότε έκανε στο πλάι να παρκάρει και μου έφαγε όλη την μεριά εγώ βγήκα από το πατρικό μου τότε από τον θόρυβο η κοπέλα με ένα Σιτροέν παρκαρε ακριβώς μπροστά μου και πήγε κανονικά στο σπίτι της χωρίς να καταλάβει τίποτα... Αφήστε παιδιά πραγματικά υπάρχουν άτομα που δεν νιώθουν τίποτα

Αν είναι κάποιος τόσο αχάμπαρος, τότε δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Joshua21 είπε

Αν είναι κάποιος τόσο αχάμπαρος, τότε δεν θα έπρεπε καν να οδηγεί.

Και στο επιβεβαιώνω ότι δεν το έκανε επίτηδες η κοπέλα έφαγε όλη την πλαϊνή μεριά μου και την δική της προφανώς  ούτε το κούνημα κατάλαβε ούτε τον θόρυβο άκουσε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, somt said:

@nickdrosos9

Το τι έγινε μόνο εσύ το ξέρεις και εγώ με καλή πρόθεση σε πιστεύω, το οποίο βέβαια είναι παντελώς αδιάφορο γιατί δεν είμαι η ασφαλιστική ή δικαστήριο.

Με αφορμή όμως τον κάθε ηρακλη πουμαρό του forum που προσπαθεί κάθε φορά να ανακαλύψει τί κρύβει ο TS και όσα θα σου σούρουν, έχω ένα funny tip:

Οι άνθρωποι θέλουν να πιστεύουν τα χειρότερα γι' αυτόν που έχουν απέναντι τους, γιατί έτσι μάλλον νιώθουν καλύτερα για τον εαυτό τους ή είναι ένας τρόπος να φέρουν τον άλλον στα μέτρα τους. Σου λέει αποκλείεται αυτός να είναι καλύτερος από μένα στη συμπεριφορά του, θα τον εξισώσω. Τους είναι αδιανόητο ότι μπορεί να είναι ένας άνθρωπος που λέει απλά την αλήθεια. Ούτε να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο μπορούν, ούτε τίποτα. Απλά επιλέγουν με μηδέν (0) δεδομένα να πιστέψουν αυτό που θα τους κάνει να νιώσουν καλύτερα.

μπορειτε να συνεχισετε

Σωστός. Οπως λέει φίλος "ειμαστε σκληροί με τους άλλους και μαλακοί με τον εαυτό μας"
Για τον TS, δε θα τον βρείς, ΑΝ σε βρεί, όπως λες κάνεις θετική δήλωση και τέλειωσε το θέμα.

Επεξ/σία από a_f_a
  • Like 2
Δημοσ.
8 ώρες πριν, nickdrosos9 είπε

Καλημερα ναι το καταλαβα ακουμπησα εκεινητην ωρα τον δικο μου καθρεφτη με τον δικο του αλλα δεν προσεξα εκεινη την ωρα αν ακουμπησα καπου αλλου....Και δεν με νοιαζει να με βρει η ασφαλιστικη του μεσο της πινακιδας μου γιατι πολυ απλα οταν με παρουν τηλεφωνο και μου μου οτι εγινε αυτο θα τους πολυ απλα οτι εχετε δικιο ελατε να τα βρουμε

Ευχομαι να λες αληθεια.... Σου ζητω συγνωμη αν σε παρεξηγησα .

• Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, andreaspA said:

λαθος

Ο λόγος; Αν ενημερωθεί και η τροχαία για το συμβάν, δεν μπορεί να γίνει εκ των υστέρων; Ή απλά λαμβάνεται υπόψιν από τις ασφαλιστικές για να μετακυλήσουν ποσοστό ευθύνης; (πχ δεν έπρεπε να παρκάρει εκεί, άρα δεν τον αποζημιώνουμε; )

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...