Ukforthemoment Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 6 λεπτά πριν, Klausx είπε Δεν μπορεί να ενημερώσει κανέναν αφού δεν έχει πινακίδες... σιγά μην ψάχνουν φαντάσματα. Την δικιά του ασφαλιστική θα ενημερώσει.Ωστε αν τον ψάξουν να έχει απόδειξη ότι κάτι έκανε.
Nabuko Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 20 λεπτά πριν, nickdrosos9 είπε ακουμπησα εκεινη την ωρα τον δικο μου καθρεφτη με τον δικο του 1 λεπτό πριν, Skrobo είπε οταν βγεί ενημέρωση για μήνυση κατα αγνώστου για το συμβάν στο Χ σημείο Μόνο μήνυση? αυτό είναι πολύ σοβαρό περιστατικό. Πιστεύω θα καταδικαστεί εις θάνατον. @nickdrosos9 μην αγχώνεσαι χωρίς να υπάρχει λόγος. Έχει ωραία μέρα, πήγαινε καμιά βόλτα και μην ξανασχοληθείς 3
Skrobo Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 2 minutes ago, Nabuko said: Μόνο μήνυση? αυτό είναι πολύ σοβαρό περιστατικό. Πιστεύω θα καταδικαστεί εις θάνατον. Αγωγή κατα αγνώστου δεν μπορείς να κάνεις Τωρα αν ειναι ζημιά ειναι μικρή και δεν ενδιαφερθεί / αξίζει να ασχοληθεί το θύμα, ειναι άλλη συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση (επειδή μάλλον ο φίλος ηταν φέσι), καλό θα ηταν να προλάβει μόνος του τις πιθανές συνέπειες. Αν ο άλλος δεν ασχοληθεί, την γλύτώνει. Αν ασχοληθεί, εχει ελαφρυντικά.
Joshua21 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 1 hour ago, Skrobo said: Αγωγή κατα αγνώστου δεν μπορείς να κάνεις Τωρα αν ειναι ζημιά ειναι μικρή και δεν ενδιαφερθεί / αξίζει να ασχοληθεί το θύμα, ειναι άλλη συζήτηση. Σε κάθε περίπτωση (επειδή μάλλον ο φίλος ηταν φέσι), καλό θα ηταν να προλάβει μόνος του τις πιθανές συνέπειες. Αν ο άλλος δεν ασχοληθεί, την γλύτώνει. Αν ασχοληθεί, εχει ελαφρυντικά. Λες να χάσει το δίπλωμα για 6 μήνες? 😂
agnostos13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Αν ήθελες να αποζημιώσεις θα έπαιρνες έστω την πινακίδα του να δηλώσεις το συμβάν. Αλλά καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα οτι εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπες μπροστά σου οπότε την έκανες με ελαφρά για να μην μπλέξεις. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι δήλωση στην ασφαλιστική/τροχαία για ώρα και μέρος που έγινε το τρακάρισμα και να περιμένεις να εμφανιστεί ο άλλος. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από agnostos13
nickdrosos9 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Αν ήθελες να αποζημιώσεις θα έπαιρνες έστω την πινακίδα του να δηλώσεις το συμβάν. Αλλά καταλαβαίνω από τα συμφραζόμενα οτι εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπες μπροστά σου οπότε την έκανες με ελαφρά για να μην μπλέξεις. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι δήλωση στην ασφαλιστική/τροχαία για ώρα και μέρος που έγινε το τρακάρισμα και να περιμένεις να εμφανιστεί ο άλλος. διαβασες τι εγραψα ? Οταν περασα την πρωτη φορα αποτ στενο ειδα οτι ακουμπησαν η καθρεφτες μας και εφυγα για δεν ειδα να εχει παθει ζημια ο ανθρωπος εξαλου πηγαινα κατω απο 15 χλμ...Οταν γυρισα σπιτι τοτε καταλαβα οτι μαλλον δεν το βρηκα μονει εκει γιατι ειχα και γρατζουνια κατω απο τον κεθρεφτη στο φτερο και οταν γυρισα για να προσπαθησω να εποικηνονισω με τον ανθρωπο δεν ηταν παρκαρισμενο εκει το οχημα που ακουμπησα και μετα δεν μπορουσα να βρω το ανθρωπο για να του πω τι εγινε.Αν ηθελα να αποφυγω τα μπλεξηματα δεν θα ξανα γυρνουσα πισω στο σημειο μπας και των βρω για να του πω τι εγινε. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από nickdrosos9 1
agnostos13 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, nickdrosos9 είπε διαβασες τι εγραψα ? Οταν περασα την πρωτη φορα αποτ στενο ειδα οτι ακουμπησαν η καθρεφτες μας και εφυγα για δεν ειδα να εχει παθει ζημια ο ανθρωπος εξαλου πηγαινα κατω απο 15 χλμ...Οταν γυρισα σπιτι τοτε καταλαβα οτι μαλλον δεν το βρηκα μονει εκει γιατι ειχα και γρατζουνια κατω απο τον κεθρεφτη στο φτερο και οταν γυρισα για να προσπαθησω να εποικηνονισω με τον ανθρωπο δεν ηταν παρκαρισμενο εκει το οχημα που ακουμπησα και μετα δεν μπορουσα να βρω το ανθρωπο για να του πω τι εγινε.Αν ηθελα να αποφυγω τα μπλεξηματα δεν θα ξανα γυρνουσα πισω στο σημειο μπας και των βρω για να του πω τι εγινε. Αδίκως τα ξαναγράφεις. Σου απάντησα. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από agnostos13
telis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 40 λεπτά πριν, nickdrosos9 είπε διαβασες τι εγραψα ? Οταν περασα την πρωτη φορα αποτ στενο ειδα οτι ακουμπησαν η καθρεφτες μας και εφυγα για δεν ειδα να εχει παθει ζημια ο ανθρωπος εξαλου πηγαινα κατω απο 15 χλμ...Οταν γυρισα σπιτι τοτε καταλαβα οτι μαλλον δεν το βρηκα μονει εκει γιατι ειχα και γρατζουνια κατω απο τον κεθρεφτη στο φτερο και οταν γυρισα για να προσπαθησω να εποικηνονισω με τον ανθρωπο δεν ηταν παρκαρισμενο εκει το οχημα που ακουμπησα και μετα δεν μπορουσα να βρω το ανθρωπο για να του πω τι εγινε.Αν ηθελα να αποφυγω τα μπλεξηματα δεν θα ξανα γυρνουσα πισω στο σημειο μπας και των βρω για να του πω τι εγινε. Σε ποια περιοχή έγινε το συμβάν;
villasg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Κανεις μια θετικη δηλωση στην ασφαλιστικη σου οποτε εαν αναζητηθει να εισαι οκ 1
SoullessRider Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler θέλει κανένας να φτιάξει το δικό του ? ευκαιρία φαίνεται.... Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από SoullessRider 1
nickdrosos9 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Α 43 λεπτά πριν, telis είπε Σε ποια περιοχή έγινε το συμβάν; Αθηνα θες και πιο συγκριμενα ? Εγω να σου πω αν εισαι αυτος που ακουμπησα αν δεν εισαι εσυ αυτος δεν υπαρχει λογος να σου πω συγκριμενα οτι εκει εγινε Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από nickdrosos9 1
villasg Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 επισης μπορεις μετα την δηλωση να πας στο τμημα της περιοχης που εγινε το συμβαν να το δηλωσεις 1
telis Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, nickdrosos9 είπε Καλησπερα σε ολους οταν γυριζα απο βολτα το βραδυ αποφασισα να στριψω σε ενα στενο γιατι με βολευε περισσοτερο εκει λοιπον στην ακρη ηταν ενα σταθευμενο οχημα που μαλλον το ακουμπησα ενω εστριβα στον καθρεφτη του και νομιζα οτι ακουμπησα μονο τον καθρευτη.Οταν εφτασα σπιτι καταλαβα οτι δεν ακουμπησα μονο καθρεφτη αλλα μαλλον πρεπει να εχω κανει ζημια στο αυτοκινητο που ηταν σταθευμενο.Με το που το καταλαβα γυρισα απευθειας στο σημειο που ηταν σταθευμενο το οχημα και δεν το βρηκα εκει ωστε να του αφεισω το σημειωμα με τα στοιχεια μου.Η ερωτησης μου ειναι τι μπορω να κανω τωρα που δεν βρισκω το οχημα ωστε να του αφεισω το σημειωμα ωστε να μηλησω με τον ανθρωπο?Και κατι τελευτεο σε περιπτωση που ειδε καποιος της πινακιδες του αυτοκινητου μου θα με ενημερωσει η ασφαλιστικη μου οτι εμπλακει το οχημα μου σε ενα τρακαρισμα? 15 λεπτά πριν, nickdrosos9 είπε Α Αθηνα θες και πιο συγκριμενα ? Εγω να σου πω αν εισαι αυτος που ακουμπησα αν δεν εισαι εσυ αυτος δεν υπαρχει λογος να σου πω συγκριμενα οτι εκει εγινε Εντάξει καταλάβαμε. Το άγχος σου είναι να μην σε έχει πάρει κανένας χαμπάρι, άντε καληνύχτα τώρα
nickdrosos9 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 11 λεπτά πριν, telis είπε Εντάξει καταλάβαμε. Το άγχος σου είναι να μην σε έχει πάρει κανένας χαμπάρι, άντε καληνύχτα τώρα Εσυ αν αυτο κατάλαβες και απο τα παραπάνω που εχω γράψει it’s ok.
csontheline Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Σε περίπτωση που ήταν σταθμευμένο σε σημείο που απαγορεύεται, πάει πακέτο και η κλήση, σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα