Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα σε ολους οταν γυριζα απο βολτα το βραδυ αποφασισα να στριψω σε ενα στενο γιατι με βολευε περισσοτερο εκει λοιπον στην ακρη ηταν ενα σταθευμενο οχημα που μαλλον το ακουμπησα ενω εστριβα στον καθρεφτη του και νομιζα οτι ακουμπησα μονο τον καθρευτη.Οταν εφτασα σπιτι  καταλαβα οτι δεν ακουμπησα μονο καθρεφτη αλλα μαλλον πρεπει να εχω κανει ζημια στο αυτοκινητο που ηταν σταθευμενο.Με το που το καταλαβα γυρισα απευθειας στο σημειο που ηταν σταθευμενο το οχημα και δεν το βρηκα εκει ωστε να του αφεισω το σημειωμα με τα στοιχεια μου.Η ερωτησης μου ειναι τι μπορω να κανω τωρα που δεν βρισκω το οχημα ωστε να του αφεισω το σημειωμα ωστε να μηλησω με τον ανθρωπο?Και κατι τελευτεο σε περιπτωση που ειδε καποιος της πινακιδες του αυτοκινητου μου θα με ενημερωσει η ασφαλιστικη μου οτι εμπλακει το οχημα μου σε ενα τρακαρισμα? 

Επεξ/σία από nickdrosos9
  • Sad 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nickdrosos9 είπε

εκει λοιπον στην ακρη ηταν ενα σταθευμενο οχημα που μαλλον το ακουμπησα ενω εστριβα.Οταν εφτασα σπιτι τοτε καταλαβα οτι μαλλον πρεπει να εχω κανει ζημια στο αυτοκινητο που ηταν σταθευμενο.

Πως κατάλαβες ότι έκανες ζημιά στο συγκεκριμένο όχημα? Μπορεί να έκανες σε κάποιο άλλο

Δημοσ.
6 ώρες πριν, nickdrosos9 είπε

Καλησπερα σε ολους οταν γυριζα απο βολτα το βραδυ αποφασισα να στριψω σε ενα στενο γιατι με βολευε περισσοτερο εκει λοιπον στην ακρη ηταν ενα σταθευμενο οχημα που μαλλον το ακουμπησα ενω εστριβα.Οταν εφτασα σπιτι τοτε καταλαβα οτι μαλλον πρεπει να εχω κανει ζημια στο αυτοκινητο που ηταν σταθευμενο.Με το που το καταλαβα γυρισα απευθειας στο σημειο που ηταν σταθευμενο το οχημα και δεν το βρηκα εκει ωστε να του αφεισω το σημειωμα με τα στοιχεια μου.Η ερωτησης μου ειναι τι μπορω να κανω τωρα που δεν βρισκω το οχημα ωστε να του αφεισω το σημειωμα ωστε να μηλησω με τον ανθρωπο?Και κατι τελευτεο σε περιπτωση που ειδε καποιος της πινακιδες του αυτοκινητου μου θα με ενημερωσει η ασφαλιστικη μου οτι εμπλακει το οχημα μου σε ενα τρακαρισμα? 

Δεν μπορεις να τον βρεις. Θα σε βρει αυτος ομως. Οταν σε βρει, θα κανεις δηλωση στην ασφαλιστικη σου εταιρια.

Δημοσ.

μπορει να σε βρει αν το ψαξει και του εκανες μεγαλη ζημια απο καμερες της περιοχης ή απο καποιον που το ειδε μεσω ασφαλιστικης.κανεις μια αποδοχη και τελειωσε.

και αλλη φορα ειναι ντροπη να μην αφηνετε ενα τηλεφωνο.για αυτο πληρωνουμε τις ασφαλιστικες!!!!!!!

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, nickdrosos9 είπε

Καλησπερα σε ολους οταν γυριζα απο βολτα το βραδυ αποφασισα να στριψω σε ενα στενο γιατι με βολευε περισσοτερο εκει λοιπον στην ακρη ηταν ενα σταθευμενο οχημα που μαλλον το ακουμπησα ενω εστριβα.Οταν εφτασα σπιτι τοτε καταλαβα οτι μαλλον πρεπει να εχω κανει ζημια στο αυτοκινητο που ηταν σταθευμενο.Με το που το καταλαβα γυρισα απευθειας στο σημειο που ηταν σταθευμενο το οχημα και δεν το βρηκα εκει ωστε να του αφεισω το σημειωμα με τα στοιχεια μου.Η ερωτησης μου ειναι τι μπορω να κανω τωρα που δεν βρισκω το οχημα ωστε να του αφεισω το σημειωμα ωστε να μηλησω με τον ανθρωπο?Και κατι τελευτεο σε περιπτωση που ειδε καποιος της πινακιδες του αυτοκινητου μου θα με ενημερωσει η ασφαλιστικη μου οτι εμπλακει το οχημα μου σε ενα τρακαρισμα? 

Πες οτι ανησυχεις μηπως ειδαν την πινακιδα σου και ασε τα σαπια . 

Οταν τον ακουμπησες το καταλαβες μια χαρα , ακουγεται δυνατα , μη μας λες οτι το καταλαβες οταν πηγες σπιτι 

• Like 6
Δημοσ.

Το εχω απορια, πως γινεται να βρεις πανω σε αυτοκινητο και να μην το καταλαβεις εκεινη την στιγμη??

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Το εχω απορια, πως γινεται να βρεις πανω σε αυτοκινητο και να μην το καταλαβεις εκεινη την στιγμη??

Και γω την ίδια απορία είχα, μέχρι που βρέθηκα σε αμάξι που ο οδηγός το έξυνε στον τοίχο, συνέχιζε χωρίς να καταλαβαίνει τίποτα και σταμάτησε μόνο όταν του φωνάξαμε οι επιβάτες. Οπότε υπάρχουν και αυτοί και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.

• Like 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Αν είσαι κόκκαλο .......

• Like 6
  • Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, 2MM είπε

Πες οτι ανησυχεις μηπως ειδαν την πινακιδα σου και ασε τα σαπια . 

Οταν τον ακουμπησες το καταλαβες μια χαρα , ακουγεται δυνατα , μη μας λες οτι το καταλαβες οταν πηγες σπιτι 

Καλημερα ναι το καταλαβα ακουμπησα εκεινητην ωρα τον δικο μου καθρεφτη με τον δικο του αλλα δεν προσεξα εκεινη την ωρα αν ακουμπησα καπου αλλου....Και δεν με νοιαζει να με βρει η ασφαλιστικη του μεσο της πινακιδας μου γιατι πολυ απλα οταν με παρουν τηλεφωνο και μου μου οτι εγινε αυτο θα τους πολυ απλα οτι εχετε δικιο ελατε να τα βρουμε

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nickdrosos9 είπε

Καλημερα ναι το καταλαβα ακουμπησα εκεινητην ωρα τον δικο μου καθρεφτη με τον δικο του αλλα δεν προσεξα εκεινη την ωρα αν ακουμπησα καπου αλλου....Και δεν με νοιαζει να με βρει η ασφαλιστικη του μεσο της πινακιδας μου γιατι πολυ απλα οταν με παρουν τηλεφωνο και μου μου οτι εγινε αυτο θα τους πολυ απλα οτι εχετε δικιο ελατε να τα βρουμε

Καλείς την ασφαλιστική σου και  ενημερώνεις τι έγινε.

• Thanks 1
Δημοσ.

5 minutes ago, Klausx said:

Δεν μπορεί να ενημερώσει κανέναν αφού δεν έχει πινακίδες... σιγά μην ψάχνουν φαντάσματα.

Δεν θα ψάξουν οι άλλοι, αλλα οταν βγεί ενημέρωση για μήνυση κατα αγνώστου για το συμβάν στο Χ σημείο, θα ξέρουν (μάλλον) οτι μιλάνε για τον TS. 
Και το οτι πήγε ο TS και ενημέρωσε μόνος του θα λάβει υποψην και το δικαστήριο, αν φτάσουν εκεί. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...