Προς το περιεχόμενο

iPhone 8 - iphoneSE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Έχω το iphone 8 και θέλω να αγοράσω ένα νέο. Αξίζει να επενδύσω στο iphone SE 2022, αν όχι σε ποιο; Θέλω ένα iphone σε μικρό μέγεθος. Δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τις διαστάσεις του iphone8/SE.  Επίσης θα ήθελα να κάνω και μια ακόμη ερώτηση σχετικά με την μπαταρία των iphones. Σε περίπτωση μια καινούργιας, αυθεντικής μπαταρίας σε πόσο χρονικό διάστημα περίπου θα είναι για αλλαγή; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ήμουν κάποτε σε ίδια φάση με iPhone 8. Πήγα σε iPhone 13 Pro και δεν ξαναγυρίζω πίσω. Δεν είναι τραγικά μεγαλύτερο όπως το σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή. Αν δεν σε ενδιαφέρουν Pro εκδόσεις, κοίτα σε iPhone 13 / 14...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Ήμουν κάποτε σε ίδια φάση με iPhone 8. Πήγα σε iPhone 13 Pro και δεν ξαναγυρίζω πίσω. Δεν είναι τραγικά μεγαλύτερο όπως το σκεφτόμουν και εγώ στην αρχή. Αν δεν σε ενδιαφέρουν Pro εκδόσεις, κοίτα σε iPhone 13 / 14...

Έχουν ομοιότητες το 8 και το SE. Δεν με βλέπω για 14 λόγω της τιμής.

Με την μπαταρία πως πάει;

Επεξ/σία από Konstantinos_21_
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Konstantinos_21_ είπε

Έχουν ομοιότητες το 8 και το SE. Δεν με βλέπω για 14 λόγω της τιμής.

Με την μπαταρία πως πάει;

SE αν παρεις εννοείται να προτιμήσεις το 2022. Εκτός αν βρείς κάποιο τύπου Mini (12 ή 13)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Kag1ante είπε

SE αν παρεις εννοείται να προτιμήσεις το 2022. Εκτός αν βρείς κάποιο τύπου Mini (12 ή 13)

Εννοείται για το 2022.

Κυρίως για το 12 mini έχω ακούσει ότι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή και να πω την αλήθεια δεν θα το προτιμούσα. Για το 13 mini δεν ξέρω, γενικότερα μου έχουν πει ότι θέλουν αλλαγή πιο γρήγορα στην μπαταρία. Δεν γνωρίζω όμως αν ισχύει, είναι απλώς κάποιες απόψεις από γνωστούς μου.

Επεξ/σία από Konstantinos_21_
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Konstantinos_21_ είπε

Εννοείται για το 2022.

Κυρίως για το 12 mini έχω ακούσει ότι δεν είναι και η καλύτερη επιλογή και να πω την αλήθεια δεν θα το προτιμούσα. Για το 13 mini δεν ξέρω, γενικότερα μου έχουν πει ότι θέλουν αλλαγή πιο γρήγορα στην μπαταρία. Δεν γνωρίζω όμως αν ισχύει, είναι απλώς κάποιες απόψεις από γνωστούς μου.

13 mini έχει πολύ καλή μπαταρία για το μέγεθος του, σχεδόν όσο καλή το απλο 12ρι

• Like 2
Δημοσ.
6 minutes ago, Kag1ante said:

13 mini έχει πολύ καλή μπαταρία για το μέγεθος του, σχεδόν όσο καλή το απλο 12ρι

Και είναι και λίγο μικρότερο σε μέγεθος απ' το 8άρι, με μεγαλύτερη οθόνη.

1 hour ago, Konstantinos_21_ said:

Καλησπέρα! Έχω το iphone 8 και θέλω να αγοράσω ένα νέο. Αξίζει να επενδύσω στο iphone SE 2022, αν όχι σε ποιο; Θέλω ένα iphone σε μικρό μέγεθος. Δεν θα ήθελα να ξεφύγω από τις διαστάσεις του iphone8/SE.  Επίσης θα ήθελα να κάνω και μια ακόμη ερώτηση σχετικά με την μπαταρία των iphones. Σε περίπτωση μια καινούργιας, αυθεντικής μπαταρίας σε πόσο χρονικό διάστημα περίπου θα είναι για αλλαγή; Ευχαριστώ!

Υπολόγισε 2 χρόνια, μπορεί και περισσότερο, αναλόγως τη χρήση, μέχρι να χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Και είναι και λίγο μικρότερο σε μέγεθος απ' το 8άρι, με μεγαλύτερη οθόνη.

Υπολόγισε 2 χρόνια, μπορεί και περισσότερο, αναλόγως τη χρήση, μέχρι να χρειαστεί αλλαγή μπαταρίας.

@Konstantinos_21_ for size reference 3D size compare: iPhone 13 mini vs. iPhone SE (2022) (gsmarena.com)

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...