Gatoskylo8 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα, χρησιμοποιώ ublock στον browser μου (edge) και συνεχώς εμφανίζεται το μήνυμα για να απενεργοποιήσω το adblocker. Υπάρχει κάποια νέα μέθοδος ώστε να το αποφύγω; Προτιμώ να μην βλέπω βίντεο πάρα να είναι γεμάτα διαφημίσεις.
Λύση dimitris_213 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Λύση Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Με Brave προς το παρον εισαι κομπλε 1
Kostas Savvidis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Ο FadBlock είναι ένας ad blocker για τον Firefox και τον Chrome και για διάφορους άλλους browsers που χρησιμοποιεί μια εντελώς διαφορετική τεχνική για να μπλοκάρει διαφημίσεις. Οι διαφημίσεις φορτώνονται αλλά παραλείπονται ή προωθούνται γρήγορα. Η διαδικασία λαμβάνει χώρα σε χρόνο λιγότερο από 50ms, δηλαδή δεν πρόκειται να σε ενοχλήσουν καθώς αυτές εμφανίζονται για δέκατα του δευτερολέπτου. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2023 Εν τω μεταξύ μόλις είδα αυτήν την ενδιαφέρουσα εξέλιξη: https://news.slashdot.org/story/23/10/26/2110227/privacy-advocate-challenges-youtubes-ad-blocking-detection-scripts-under-eu-law
Gatoskylo8 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 31/10/2023 στις 11:57 ΠΜ, dimitris_213 είπε Με Brave προς το παρον εισαι κομπλε Καλησπέρα, όντως επειδή το δοκίμασα είμαι μια χαρά. Ωστόδο, δούλεψε στον edge το καθάρισμα και update του ublock. Όσο οι φράχτες υψώνονται, τόσο οι άλτες θα βελτιώνονται. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2023 από Gatoskylo8 1
iliata2410 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 σημερα με brave μου εβγαλε μυνημα οτι το youtube δεν επιτρεπει τα adblock ,και αναγκαστικα εκανα επιλογη να επιτρεπονται οι διαφημησεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα