Fordakias7 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Καλησπέρα έχει δουλέψει κάνεις τους συναγερμούς cobra? Όπου κ αν ρωτήσω μου λένε ότι είναι το καλύτερο VFM,δύο επαγγελματίες μου.προτειναν και τους συναγερμούς της bizaar.Δωστε τα φώτα σας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2023 Εχω σε δυο αυτοκινητα της οικογενειας .Δεκα χρονια κανενα προβλημα . Σε audi TT του 2000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω σε δυο αυτοκινητα της οικογενειας .Δεκα χρονια κανενα προβλημα . Σε audi TT του 2000 Cobra?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fordakias7 είπε Cobra?? Ναι Δεν ξέρω γιατί αλλά οι πιο πολλοί που βάζουν συναγερμο προτιμούν χωριστό χειριστήριο για αυτόν και όχι να δουλεύει μαζί με το κεντρικό κλείδωμα αν έχει το αυτοκίνητο από το κλειδί του αυτοκινήτου Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2023 από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fordakias7 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2023 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Ναι Δεν ξέρω γιατί αλλά οι πιο πολλοί που βάζουν συναγερμο προτιμούν χωριστό χειριστήριο για αυτόν και όχι να δουλεύει μαζί με το κεντρικό κλείδωμα αν έχει το αυτοκίνητο από το κλειδί του αυτοκινήτου Ίσως για να έχουν μια δικλείδα ασφαλείας παραπάνω,είναι διαφορετικός κωδικός έχω την εντύπωση ο ξεχωριστός συναγερμός από του εγκεφάλου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα