spy_vlsi Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Εγώ τους έστειλα τα αποδεικτικά από revolut, μετα μου ζήτησαν απόδειξη από Nord, την έστειλα και ακόμα περιμένω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, galanta είπε Παιδιά οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα να μη δώσουν τα λεφτά. Εγώ έκανα την παραγγελία 30 Οκτωβρίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τώρα που τους έστειλα την απόδειξη, λένε ότι στο δικό τους σύστημα έχει καταγραφεί στις 31 Οκτωβρίου άρα δεν είναι αυτή και μου ρίχνουν άκυρο! Τα έχω πάρει πραγματικά στο κρανίο, με το έτσι θέλω πάνε να φάνε τα λεφτά. Εννοείται δε θα τους αφήσω αλλά... μπλέξιμο! Μπορεί η παραγγελία να έκανε όντως ώρα να εγγραφεί στο σύστημα και να μην πέρασε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, feelihipo είπε Μπορεί η παραγγελία να έκανε όντως ώρα να εγγραφεί στο σύστημα και να μην πέρασε Και τι εννοείς, ότι είναι αυτό αιτία για να μην είναι ορθή η παραγγελία; Αυτοί λένε ότι η απόδειξη που τους στέλνω δεν αφορά την παραγγελία γιατί έχει άλλη ημερομηνία και με αυτή τη δικαιολογία μου κόβουν το cashback. Θαρρείς και εγώ εκδίδω την απόδειξη. Είναι φανερό ότι ψάχνουν δικαιολογίες, άλλωστε το ποσό έχει καταγραφεί στο σύστημά τους, όλα αυτά που κάνουν τώρα είναι για να τα παρατήσει κάποιος και να τους αφήσει τα λεφτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου Στις 1/2/2024 στις 9:37 ΠΜ, triple_sec είπε εν τέλει με γκρίνια, και με μικρή αναφορά στο trustpilot, μου τα έβαλαν και μένα. αλλά κάτι για την ταμπακέρα, το NordVPN δε σας φαίνεται πολύ βαρύ; σε σχέση με το BitDefender που είχα για ένα χρόνο, πραγματικά γονατίζει και τις συσκευές αλλά και τα site αργούν να φορτώσουν ή βγάζουν και σφάλμα. Δεν έχω καταφέρει να συνδεθώ ούτε σε ένα site με ενεργοποιημενο το NordVPN... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Τελικά σήμερα μου έστειλαν νέα απάντηση (είπα ότι θα τους αναφέρω ως scam και θα ζητήσω από το paypal πλήρες refund) και μου είπαν ότι είχε γίνει κάποιο λάθος και όλα είναι καλά και θα ξεμπλοκάρουν τα λεφτά. Πράγματι μετά από λίγο έγινε αυτό και ζήτησα και την αποστολή του ποσού και περιμένω τώρα να τα δω στην τράπεζα ανάμεσα σε 2 ως 4 ημέρες. Έβαλα Eurobank. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Just_travel_everywhere Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Λοιπόν ας πω και εγώ την δική μου εμπειρία ως κάτοικος Γερμανίας. Κατέβασα την εφαρμογή έκανα την κανονική διαδικασία ούτε VPN ούτε τίποτα και σε τρεις μήνες ακριβώς μου ήρθε μία ενημέρωση ότι μπορώ να πάρω τα λεφτά μου έβαλα τη διεύθυνση που μου ζήτησε και σε δύο μέρες τα έστειλα. Τόσο απλά. Οπότε χαλάρωσε λίγο και από τη στιγμή που βάζετε VPN για να μην πληρώσετε ΦΠΑ δε σας φταίει και κανένας για την όλη κατάσταση. Εγώ δεν έκανα τίποτα από αυτά που λέτε εσείς. Μας δίνουνε λεφτά πίσω και γκρινιάζουμε πάλι 3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosdemigod Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Αν πάντως το πρόβλημα προέκυψε σε κάποιους επειδή χρησιμοποίησαν vpn, είναι κρίμα καθώς δεν ήταν καθόλου ανάγκη. Ούτε καν για να γλιτώσουν ΦΠΑ. Απλώς επέλεγες Αλβανία πχ και άλλαζε κατά δήλωση. Δεν υπήρχε λόγος για vpn. Ενώ αυτοί στο shoop μπορεί λόγω του vpn να θεώρησαν ότι όντως υπάρχει απάτη λόγω των περίεργων ip σε κάθε login. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasM77 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Λοιπόν ας πω και εγώ την δική μου εμπειρία ως κάτοικος Γερμανίας. Κατέβασα την εφαρμογή έκανα την κανονική διαδικασία ούτε VPN ούτε τίποτα και σε τρεις μήνες ακριβώς μου ήρθε μία ενημέρωση ότι μπορώ να πάρω τα λεφτά μου έβαλα τη διεύθυνση που μου ζήτησε και σε δύο μέρες τα έστειλα. Τόσο απλά. Οπότε χαλάρωσε λίγο και από τη στιγμή που βάζετε VPN για να μην πληρώσετε ΦΠΑ δε σας φταίει και κανένας για την όλη κατάσταση. Εγώ δεν έκανα τίποτα από αυτά που λέτε εσείς. Μας δίνουνε λεφτά πίσω και γκρινιάζουμε πάλι Μάστορα, εσύ να χαλαρώσεις, υπάρχει κόσμος -οπως εγώ- που δεν έβαλε vpn, ούτε άλλαξε χώρα για να μην πληρώσει φπα- και παρόλα αυτά φάγαμε το πρήξιμο χωρίς λόγο. Τουλάχιστον χωρίς εμφανή λόγο καθώς δεν αναφέρουν καν ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Γράφουν αερολογίες και παπάτζες τύπου ''νομίζαμε'' οτι παραβιάσατε τους όρους. Κάποιοι αν όχι οι περισσότεροι, προχωρήσαμε στην αγορά ακριβώς λόγω του οτι θα δίνανε τα λεφτά πίσω. Εφόσον κάνουν τους πονηρούς και ζαλίζουν, δεν θα τους κράξουμε; Ή μήπως πρέπει να σε ρωτήσουμε κιολας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 19 ώρες πριν, antreasM77 είπε Μάστορα, εσύ να χαλαρώσεις, υπάρχει κόσμος -οπως εγώ- που δεν έβαλε vpn, ούτε άλλαξε χώρα για να μην πληρώσει φπα- και παρόλα αυτά φάγαμε το πρήξιμο χωρίς λόγο. Τουλάχιστον χωρίς εμφανή λόγο καθώς δεν αναφέρουν καν ποιο ακριβώς ήταν το πρόβλημα. Γράφουν αερολογίες και παπάτζες τύπου ''νομίζαμε'' οτι παραβιάσατε τους όρους. Κάποιοι αν όχι οι περισσότεροι, προχωρήσαμε στην αγορά ακριβώς λόγω του οτι θα δίνανε τα λεφτά πίσω. Εφόσον κάνουν τους πονηρούς και ζαλίζουν, δεν θα τους κράξουμε; Ή μήπως πρέπει να σε ρωτήσουμε κιολας; Συμφωνώ σε όλα. Ούτε εγώ έβαλα VPN. Τους δικαιολογείτε χωρίς λόγο. Προσωπικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξαναχρησιμοποιήσω αυτό το κατάστημα. Σχεδόν θέωρησα ότι έχασα τα λεφτά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, galanta είπε Συμφωνώ σε όλα. Ούτε εγώ έβαλα VPN. Τους δικαιολογείτε χωρίς λόγο. Προσωπικά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να ξαναχρησιμοποιήσω αυτό το κατάστημα. Σχεδόν θέωρησα ότι έχασα τα λεφτά μου. Φιλικά πάντα, όταν χρησιμοποιείς οποιαδήποτε είδος cashback site υπηρεσίας, πάντα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι υπάρχει πιθανότητα να μην γίνει ΠΟΤΕ tracked η παραγγελία και να μην μπορείς να βγάλεις άκρη ούτε με το support. Πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι "ΘΕΛΟΥΜΕ" την τάδε υπηρεσία ή προϊόν ακόμα και αν δεν πάρουμε το cashback στο τέλος της ημέρας στην τιμή αγοράς. Δεν υποστηρίζω κανέναν, απλά στο αναφέρω λόγω χιλιάδων αγορών με cashback που έχω κάνει τα τελευταία 10-12 χρόνια ότι ΔΕΝ γίνονται tracked όλες οι παραγγελίες πάντα , κάποιες φορές φταίνε τα site κάποιες φορές φταίμε εμείς (λόγω cookies κλπ) και ΔΕΝ μπορείς να βρεις πάντα άκρη με τις εταιρείες(εφόσον υπάρξει πρόβλημα), κάποιες φορές σε δικαιώνουν και σου δίνουν το cashback κάποιες φορές όμως όχι. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kirileman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Η κακή εμπειρία πρέπει να καταγραφεί, όπως και η καλή. Δεν μπορούμε να αμφισβητούμε τη μία ή την άλλη. Συμφωνώ ότι αγοράζουμε υπηρεσία/προϊόν που θέλουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasM77 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 5 ώρες πριν, Billator είπε Φιλικά πάντα, όταν χρησιμοποιείς οποιαδήποτε είδος cashback site υπηρεσίας, πάντα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου ότι υπάρχει πιθανότητα να μην γίνει ΠΟΤΕ tracked η παραγγελία και να μην μπορείς να βγάλεις άκρη ούτε με το support. Πάντα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι "ΘΕΛΟΥΜΕ" την τάδε υπηρεσία ή προϊόν ακόμα και αν δεν πάρουμε το cashback στο τέλος της ημέρας στην τιμή αγοράς. Δεν υποστηρίζω κανέναν, απλά στο αναφέρω λόγω χιλιάδων αγορών με cashback που έχω κάνει τα τελευταία 10-12 χρόνια ότι ΔΕΝ γίνονται tracked όλες οι παραγγελίες πάντα , κάποιες φορές φταίνε τα site κάποιες φορές φταίμε εμείς (λόγω cookies κλπ) και ΔΕΝ μπορείς να βρεις πάντα άκρη με τις εταιρείες(εφόσον υπάρξει πρόβλημα), κάποιες φορές σε δικαιώνουν και σου δίνουν το cashback κάποιες φορές όμως όχι. Παιδιά, σόρρυ αλλά δεν είναι έτσι. Όταν κάποιος ψάχνει vpn -ας πουμε- και βλέπει αυτή την προσφορά, εφόσον μπαίνει στην διαδικασία να κάνει αυτά που περιγράφει η προσφορά, εφόσον συναινεί να παραχωρήσει τα προσωπικά του δεδομένα και φυσικά να πληρώσει με τα λεφτά του για το προιον, περιμένει να λάβει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λέει η προσφορά. Αν υπάρχει κόσμος που λέει ''ελα μωρε, οκ, μου ειπαν οτι θα παρω πισω τα λεφτα αλλα δεν τα πηρα, νταξει κλαιν'' δυστυχως αυτός ακριβώς ο κόσμος μας έχει φέρει σήμερα σε αυτό το σημείο και αλωνίζουν οι Κοτσόβολοι και τα Πλαισια με εικονικές προσφορές καθώς ξέρουν οτι δεν θα τιμωρηθούν βασιζόμενοι και στο ''ωχ αδερφε δε βαριεσαι'' αυτου του κοσμου. Εγώ έψαχνα vpn, είδα την προσφορά και θέλησα να κάνω οοοοολη αυτή την διαδικασία που ζητούσαν για να πάρω πίσω το 100% της αξιας όπως διαφήμισαν. Μπήκα, έκανα acc, τους χάρισα όλα μου τα προσωπικα δεδομενα, πηρα το προιον και φυσικα περίμενα να παρω πισω τα λεφτα. Εφόσον πρήξανε τις μπάλες τις δικές μου και πολλών άλλων παιδιών εδώ, προφανώς και θα γίνει αναφορά, κριτική και ότι άλλο θέλει ο καθένας που μπήκε στην διαδικασία. Αν το ειχα παρει απευθείας απ την Nord, ουτε διαδικασιες θα ειχα κανει, ουτε θα περιμενα να παρω λεφτα πισω, ουτε θα μου ζαλιζανε τον ερωτα μεχρι να κανουν αυτο που διαφημιζαν οτι θα εκαναν ετσι κι αλλιως. Τόσο απλό ειναι, ολα τα υπόλοιπα, δεν ξερω που αποσκοπουν και γιατι γραφονται. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billator Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 4 ώρες πριν, antreasM77 είπε Παιδιά, σόρρυ αλλά δεν είναι έτσι. Όταν κάποιος ψάχνει vpn -ας πουμε- και βλέπει αυτή την προσφορά, εφόσον μπαίνει στην διαδικασία να κάνει αυτά που περιγράφει η προσφορά, εφόσον συναινεί να παραχωρήσει τα προσωπικά του δεδομένα και φυσικά να πληρώσει με τα λεφτά του για το προιον, περιμένει να λάβει ΑΚΡΙΒΩΣ οτι λέει η προσφορά. Αν υπάρχει κόσμος που λέει ''ελα μωρε, οκ, μου ειπαν οτι θα παρω πισω τα λεφτα αλλα δεν τα πηρα, νταξει κλαιν'' δυστυχως αυτός ακριβώς ο κόσμος μας έχει φέρει σήμερα σε αυτό το σημείο και αλωνίζουν οι Κοτσόβολοι και τα Πλαισια με εικονικές προσφορές καθώς ξέρουν οτι δεν θα τιμωρηθούν βασιζόμενοι και στο ''ωχ αδερφε δε βαριεσαι'' αυτου του κοσμου. Εγώ έψαχνα vpn, είδα την προσφορά και θέλησα να κάνω οοοοολη αυτή την διαδικασία που ζητούσαν για να πάρω πίσω το 100% της αξιας όπως διαφήμισαν. Μπήκα, έκανα acc, τους χάρισα όλα μου τα προσωπικα δεδομενα, πηρα το προιον και φυσικα περίμενα να παρω πισω τα λεφτα. Εφόσον πρήξανε τις μπάλες τις δικές μου και πολλών άλλων παιδιών εδώ, προφανώς και θα γίνει αναφορά, κριτική και ότι άλλο θέλει ο καθένας που μπήκε στην διαδικασία. Αν το ειχα παρει απευθείας απ την Nord, ουτε διαδικασιες θα ειχα κανει, ουτε θα περιμενα να παρω λεφτα πισω, ουτε θα μου ζαλιζανε τον ερωτα μεχρι να κανουν αυτο που διαφημιζαν οτι θα εκαναν ετσι κι αλλιως. Τόσο απλό ειναι, ολα τα υπόλοιπα, δεν ξερω που αποσκοπουν και γιατι γραφονται. Συγγνώμη αλλά αυτά που λες δεν ισχύουν. Και για αυτό υπάρχουν σε όλες αυτές τις εταιρείες/site αντίστοιχα disclaimer. Και μην προσπαθείς να με πείσεις για το αντίθετο επειδή οι αγορές μου μέσω cashback είναι χιλιάδες και πάρα πολλά χρόνια και με βάση την εμπειρία μου από διάφορα site έγραψα αυτό που έγραψα, δεν είναι μία και αρνητική ή θετική μόνο και πετάω αερολογίες. Αν αγοράζεις μία υπηρεσία ή ένα προιόν με την υπόσχεση του cashback, από την στιγμη που ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ official cashback offer από την ίδια την εταιρείας αλλά AFFILIATE cashback offer (google την διαφορά γιατί λογικά δεν καταλαβαίνεις τι εστί cashback) δεν μπορείς να απαιτήσεις τίποτα. Και για να σου το πω και αλλιώς, στο 90-95% των περιπτώσεων φταις εσύ όταν δεν γίνεται tracked και στο 5-10% το site, αν ψάξεις εδώ στο Insomnia έχω γράψει πολλές φορές σε πάρα πολλά αντίστοιχα threads μέσα στα χρόνια, όπως το έχουν γράψει και δεκάδες φορές άλλα παιδιά, ποια είναι η σωστή διαδικασία για να έχεις μικρότερο failure rate στο tracking του cashback. Αν δεν το έψαξες καλύτερα δικό σου πρόβλημα. Εγώ δεν αποσκοπώ σε τίποτα ούτε πήρα την προσφορά ούτε θα την έπαιρνα (εφόσον δεν το χρειαζόμουν για να το πάρω σε κανονική τιμή) για να βγει τσάμπα, εσύ έχασες το cashback. Δεν γράφω ούτε για άδικο ούτε για δίκαιο, αυτό είναι το cashback και έτσι δουλεύει. Δεν θες να με πιστέψεις; Ψάξε να δεις τι είναι το affiliate cashback και τα προβλήματα που έχει και μετά κάνε με quote να με πείσεις ότι δεν είναι έτσι και ότι αποσκοπώ κάπου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasM77 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου ρε φίλε, εφόσον είσαι εκτός τόπου και χρόνου, γιατί επιμένεις και γιατί συνεχίζεις; Είδες κανέναν να παραπονιέται για non tracked αγορά; Όχι. Σχεδόν όλοι που είχαμε πρόβλημα -για τον οποιονδήποτε λόγο-, είχαμε όλοι κάνει επιτυχώς την διαδικασία και όλοι είχαν tracked purchases. Τι με ενδιαφέρουν εμένα πόσες αγορές έχεις κάνει και τι με νοιάζουν οι αμπελοφιλοσοφίες σου περι tracked/non tracked orders, και μου υπογραμίζεις οτι φταιω εγω; Τράβα κανε τις αγορές σου και όταν σε τρώνε ας λες ''δεν πειράζει μωρε, στην επομενη''. Δεν έχεις διαβάσει το παραμικρό, δεν έχεις καταλάβει καν τι προβλημα αντιμετωπίσαμε αλλά μπαίνεις να γράψεις τις εξυπνάδες σου για εντελώς άλλο πράγμα. Κάτσε διάβασε ποιο ήταν το ζήτημα και μετά γράψε αν όντως θες να βοηθήσεις. @matrixxxνομίζω έχει κάνει τον κύκλο του το νήμα και πλέον έχει ξεφύγει απ την ουσία που το κρατούσε ανοιχτό. Ριξε μια ματιά και ας κλείσει καλύτερα 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Moderators Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 12 λεπτά πριν, antreasM77 είπε @matrixxxνομίζω έχει κάνει τον κύκλο του το νήμα και πλέον έχει ξεφύγει απ την ουσία που το κρατούσε ανοιχτό. Ριξε μια ματιά και ας κλείσει καλύτερα Οσο εχετε προβληματα με την προσφορα καλο ειναι να παραμενει ανοικτο. Για να μπορειτε να γραψετε την οποια εξελιξη να ξερουν και οι αλλοι τι ρισκο υπαρχει ωστε να αποφυγουν μια πιθανον προβληματικη αγορα. Εφοσον δεν εχετε παρει πισω το ποσο που δωσατε, οπως λεει ο TS και στον τιτλο και μεσα, το θεμα ΔΕΝ εχει κανει τον κυκλο του, μενει ανοικτο μονο για εσας και αναφορα εξελιξης. 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα