Billator Δημοσ. 17 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Όποιος έχει παιδιά Revolut subscription (νομίζω από Premium και πάνω) παίρνει 2 χρόνια δωρεάν συνδρομή NordVPN. Σε περίπτωση που κάποιος πληρώνει ήδη συνδρομή και δεν το πήρε χαμπάρι. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου από Billator 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasM77 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου καλημέρα παίδες, σήμερα έλαβα τα χρήματα στην Εθνική, επιτέλους ξεμπέρδεψα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 19 Ιανουαρίου Παιδιά το ίδιο θέμα και εδώ, μου ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκαν επιτυχώς σε IBAN που έβαλα, της Eurobank, πριν ακριβώς 2 εβδομάδες. Λεφτά ακόμη δεν έχω δει, στο site δεν μπορώ να συνδεθώ, reset password δε δουλεύει, έτσι κι αλλιώς δεν έκανα κάτι για να κλειδώσει ο κωδικός αλλά λέμε τώρα. Έστειλα email και αναμένω. Όπως βλέπω μάλλον είναι κάτι γενικό, ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί μου είπε ότι τα χρήματα στάλθηκαν. Ήθελές τα και παθές τα που λένε. 10 λεπτά πριν, antreasM77 είπε καλημέρα παίδες, σήμερα έλαβα τα χρήματα στην Εθνική, επιτέλους ξεμπέρδεψα. Πότε είχες πάρει μήνυμα ότι εκτελέστηκε η μεταφορά; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antreasM77 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Στις 19/1/2024 στις 10:33 ΠΜ, galanta είπε Παιδιά το ίδιο θέμα και εδώ, μου ήρθε μήνυμα ότι στάλθηκαν επιτυχώς σε IBAN που έβαλα, της Eurobank, πριν ακριβώς 2 εβδομάδες. Λεφτά ακόμη δεν έχω δει, στο site δεν μπορώ να συνδεθώ, reset password δε δουλεύει, έτσι κι αλλιώς δεν έκανα κάτι για να κλειδώσει ο κωδικός αλλά λέμε τώρα. Έστειλα email και αναμένω. Όπως βλέπω μάλλον είναι κάτι γενικό, ωστόσο δεν καταλαβαίνω γιατί μου είπε ότι τα χρήματα στάλθηκαν. Ήθελές τα και παθές τα που λένε. Πότε είχες πάρει μήνυμα ότι εκτελέστηκε η μεταφορά; Μπες στο contact us (https://www.shoop.de/hilfe-support) στειλτους μήνυμα που τους εξηγείς την κατάσταση και περίμενε να σου απαντήσουν. Θέλει 2-3 μέρες μέχρι να λάβεις απάντηση, θα σου ζητήσουν να τους στείλεις το Invoice και αποδεικτικό πληρωμής, τα κάνεις upload στο ticket που θα έχει ανοίξει και περιμένεις απάντηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Στις 20/1/2024 στις 2:04 ΜΜ, antreasM77 είπε Μπες στο contact us (https://www.shoop.de/hilfe-support) στειλτους μήνυμα που τους εξηγείς την κατάσταση και περίμενε να σου απαντήσουν. Θέλει 2-3 μέρες μέχρι να λάβεις απάντηση, θα σου ζητήσουν να τους στείλεις το Invoice και αποδεικτικό πληρωμής, τα κάνεις upload στο ticket που θα έχει ανοίξει και περιμένεις απάντηση. Το έκανα ήδη αυτό (δε μου ζήτησαν τίποτα ακόμη) ωστόσο τι νόημα έχει αυτό τη στιγμή που ήδη μέσα από το λογαριασμό μου αλλά και με email, έλαβα την πληροφορία ότι το έμβασμα αποστάλθηκε επιτυχώς και το υπόλοιπο έφυγε από το λογαριασμό μου κανονικά; Απλώς δεν ήρθε στην τράπεζα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου Καλησπέρα. Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω μηνύματα θα πω κι εγώ τη δική μου περίπτωση. Εγώ για το withdraw έβαλα revolut. Μου είπε ότι είναι οκ μετά από 2 μέρες. Δεν μου ήρθε κανένα email πληρωμής, ενώ στο site έγραφε όλα καλά και από τότε το acc μου είναι blocked. Εχω στείλει εδω και μια εβδομάδα στο support δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Αντε να δούμε αν θα δούμε και ποτέ ξανά μπλέξιμο με shoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Στις 22/1/2024 στις 8:20 ΜΜ, spy_vlsi είπε Καλησπέρα. Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω μηνύματα θα πω κι εγώ τη δική μου περίπτωση. Εγώ για το withdraw έβαλα revolut. Μου είπε ότι είναι οκ μετά από 2 μέρες. Δεν μου ήρθε κανένα email πληρωμής, ενώ στο site έγραφε όλα καλά και από τότε το acc μου είναι blocked. Εχω στείλει εδω και μια εβδομάδα στο support δεν έχω λάβει ακόμα απάντηση. Αντε να δούμε αν θα δούμε και ποτέ ξανά μπλέξιμο με shoop Ακριβώς... blocked χωρίς να μπορεί να γίνει unblocked και τα λεφτά πουθενά. Ήδη αρχίζω να τα θεωρώ χαμένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitsdim1 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Και ένα update, χτες μου κατέθεσαν τα χρήματα στην Revolut. Αλλαξα το λογαριασμό μου από εθνική σε Revolut και είχα μια αναμονή τριών ημερών επιπλέον, αλλά εντέλει μου τα έβαλαν. Μην απογοητεύεστε επιμείνετε με το support. Μάλλον ποντάρουν στο να βαρεθεί κάποιος και να μην τα ζητήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Μου έστειλαν σήμερα email ότι μου ξεμπλόκαραν το λογαριασμό. Επίσης έστειλαν link Και μου ζήτησαν να ανεβάσω αποδεικτικά τις αγοράς μου. Ανεβασα screenshot και απόδειψη από τη revolut. Αντε να δουμε. Παραθέτω και το email τους: Your account was blocked because our system suspects fraud. I unblocked your account for login, but you can't withdraw your cashback at the moment. In order to unlock the payout option, we need your help. For rechecking the case invoice and payment confirmation of your order are needed, please upload them here. After the documents has been checked and everything seems to be ok, your account will be fully unblocked. After that you can withdraw your Cashback via bank transfer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
feelihipo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, spy_vlsi είπε Μου έστειλαν σήμερα email ότι μου ξεμπλόκαραν το λογαριασμό. Επίσης έστειλαν link Και μου ζήτησαν να ανεβάσω αποδεικτικά τις αγοράς μου. Ανεβασα screenshot και απόδειψη από τη revolut. Αντε να δουμε. Παραθέτω και το email τους: Your account was blocked because our system suspects fraud. I unblocked your account for login, but you can't withdraw your cashback at the moment. In order to unlock the payout option, we need your help. For rechecking the case invoice and payment confirmation of your order are needed, please upload them here. After the documents has been checked and everything seems to be ok, your account will be fully unblocked. After that you can withdraw your Cashback via bank transfer. Είναι όλα οκει, τα στέλνουν κανονικά, λογικά κάτι στο σύστημα θα έκανε flag τα ελληνικά iban Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 3 hours ago, feelihipo said: Είναι όλα οκει, τα στέλνουν κανονικά, λογικά κάτι στο σύστημα θα έκανε flag τα ελληνικά iban Εγώ iban revolut έδωσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Στις 26/1/2024 στις 7:30 ΜΜ, spy_vlsi είπε Μου έστειλαν σήμερα email ότι μου ξεμπλόκαραν το λογαριασμό. Επίσης έστειλαν link Και μου ζήτησαν να ανεβάσω αποδεικτικά τις αγοράς μου. Ανεβασα screenshot και απόδειψη από τη revolut. Αντε να δουμε. Παραθέτω και το email τους: Your account was blocked because our system suspects fraud. I unblocked your account for login, but you can't withdraw your cashback at the moment. In order to unlock the payout option, we need your help. For rechecking the case invoice and payment confirmation of your order are needed, please upload them here. After the documents has been checked and everything seems to be ok, your account will be fully unblocked. After that you can withdraw your Cashback via bank transfer. Μου έστειλαν και εμένα το ίδιο, το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ να συνδεθώ ακόμη και το password reset απλώς δε λειτουργεί, βγάζει συνεχώς κάτι για το token. Τους ξαναέστειλα. Νομίζω κι εγώ ότι ποντάρουν στο να τα παρατήσουμε κάποιοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spy_vlsi Δημοσ. 29 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Ακόμα περιμένω κι εγώ μετά την αποστολή αποδεικτικών. Θα ενημερώσω εκ νέου αν έχουμε κάποια εξέλιξη Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου από spy_vlsi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triple_sec Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου εν τέλει με γκρίνια, και με μικρή αναφορά στο trustpilot, μου τα έβαλαν και μένα. αλλά κάτι για την ταμπακέρα, το NordVPN δε σας φαίνεται πολύ βαρύ; σε σχέση με το BitDefender που είχα για ένα χρόνο, πραγματικά γονατίζει και τις συσκευές αλλά και τα site αργούν να φορτώσουν ή βγάζουν και σφάλμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
galanta Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου Share Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) Παιδιά οι άνθρωποι κάνουν τα πάντα να μη δώσουν τα λεφτά. Εγώ έκανα την παραγγελία 30 Οκτωβρίου, λίγο πριν τα μεσάνυχτα. Τώρα που τους έστειλα την απόδειξη, λένε ότι στο δικό τους σύστημα έχει καταγραφεί στις 31 Οκτωβρίου άρα δεν είναι αυτή και μου ρίχνουν άκυρο! Τα έχω πάρει πραγματικά στο κρανίο, με το έτσι θέλω πάνε να φάνε τα λεφτά. Εννοείται δε θα τους αφήσω αλλά... μπλέξιμο! Επεξ/σία 7 Φεβρουαρίου από galanta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα