MINDER Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 7 λεπτά πριν, feelihipo είπε Τα ίδια και εγώ. Εφόσον έχουν στείλει κανονικά email και κάποιος έχει αναφέρει ότι στο Revolut έρχονται ίσως φταίνε Ελληνικές τράπεζες; 🤷♂️ αν πάρουμε αυτή την εκδοχή αυτοί τότε γιατί μπανάρουν τους λογαριασμούς μας για να μην μπορούμε να μπούμε στο σάιτ τους ;
feelihipo Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, MINDER είπε αν πάρουμε αυτή την εκδοχή αυτοί τότε γιατί μπανάρουν τους λογαριασμούς μας για να μην μπορούμε να μπούμε στο σάιτ τους ; Σε πιστεύω να είναι ban, απλά πρέπει να έχει θέμα το σαιτ *Είδα ότι σε άλλο λογαριασμό μπαίνει κανονικά, τι να πω Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2024 από feelihipo
Dantε Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) Αγορασα απο τη προσφορα συνδρομη και ξεκινησα αυτες τις μερες να το δοκιμαζω μιας και βρισκομαι εξωτερικο. Συνδεεται και για 1 λεπτο ολα καλα ,αλλα μετα σα να κοβεται το ιντερνετ. Πρεπει να συνδεθω σε αλλο σερβερ για να ξανα γινει το ιδιο. Τι φαση; Edit: Με τα πολλα βρηκα λυση. Ηθελε να βαλω TCP στις ρυθμισεις και ολα οκ. Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2024 από Dantε
mitsdim1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Καλημέρα, σαν εξελιξη ειχα αυτο, δεν λεει γιατι ειχε violation κ δεν εκανα κατι παρα μονο login. Τα στοιχεια τραπεζης που ειχα βαλει δεν ειναι πλεον στον λογαριασμο μου ενω ειχαν περασει και οι τρόποι πληρωμης ειναι ανενεργοι. Στο email δεν μπορεις να απαντησεις. Εκει που λεει για upload δεν ειναι link οποτε δεν ξερω τι μου ζητανε να κανω. Μαλλον θα ξαναστειλω στο support αν και πιστευω γενικοτητες ειναι. Hello Dimitris, thank you for your E-Mail. Your account was probably blocked for violation of the Terms and Conditions. I unblocked your account for login, but you can't withdraw your cashback at the moment. In order to unlock the payout option, we need your help. For rechecking the case invoice and payment confirmation of your order are needed, please upload the documents here. After the documents has been checked and everything seems to be ok, your Account will be released again for payments. Best regards,
feelihipo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 48 λεπτά πριν, mitsdim1 είπε Καλημέρα, σαν εξελιξη ειχα αυτο, δεν λεει γιατι ειχε violation κ δεν εκανα κατι παρα μονο login. Τα στοιχεια τραπεζης που ειχα βαλει δεν ειναι πλεον στον λογαριασμο μου ενω ειχαν περασει και οι τρόποι πληρωμης ειναι ανενεργοι. Στο email δεν μπορεις να απαντησεις. Εκει που λεει για upload δεν ειναι link οποτε δεν ξερω τι μου ζητανε να κανω. Μαλλον θα ξαναστειλω στο support αν και πιστευω γενικοτητες ειναι. Hello Dimitris, thank you for your E-Mail. Your account was probably blocked for violation of the Terms and Conditions. I unblocked your account for login, but you can't withdraw your cashback at the moment. In order to unlock the payout option, we need your help. For rechecking the case invoice and payment confirmation of your order are needed, please upload the documents here. After the documents has been checked and everything seems to be ok, your Account will be released again for payments. Best regards, Έχει παίξει ρόλο μήπως το VAT country; Τι άλλο μπορεί να φταίει;
mitsdim1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, feelihipo είπε Έχει παίξει ρόλο μήπως το VAT country; Τι άλλο μπορεί να φταίει; Επειδη πλήρωσα με PayPal και εβαλα να ερθει ελλαδα? Το σκεφτηκα και εγω, πηγα να το αλλαξω και να βαλω της revolut που εχω αλλα δεν με αφηνει. Οτιδηποτε σχετικό με πληρωμή ειναι κλειδωμένο. Εστειλα στο support, θα δουμε. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2024 από mitsdim1
antreasM77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 πραγματικά απίστευτοι, τα ίδια απάντησαν και σε εμένα, φυσικά κανένας τρόπος να κάνεις upload αυτα που σου ζητάνε και το email ειναι no reply. Κακώς μπλέχτηκα εξ αρχής και κακώς δεν έβαλα κι εγω άλλη χώρα να γλιτώσω τουλάχιστον το φπα... Καλά να πάθω σε όλα
kirileman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Τι είχατε κάνει όσοι έχετε τώρα πρόβλημα;
feelihipo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 1 ώρα πριν, antreasM77 είπε πραγματικά απίστευτοι, τα ίδια απάντησαν και σε εμένα, φυσικά κανένας τρόπος να κάνεις upload αυτα που σου ζητάνε και το email ειναι no reply. Κακώς μπλέχτηκα εξ αρχής και κακώς δεν έβαλα κι εγω άλλη χώρα να γλιτώσω τουλάχιστον το φπα... Καλά να πάθω σε όλα Με ΦΠΑ Ελλάδα το ίδιο θέμα είναι;;; Δηλαδή τι φταίει;
MINDER Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 26 λεπτά πριν, feelihipo είπε Με ΦΠΑ Ελλάδα το ίδιο θέμα είναι;;; Δηλαδή τι φταίει; Εστειλαν εμαιλ ότι υποπτέβονται ότι παραβιάστηκαν όροι και κανόνες για αυτό ο αποκλεισμός του λογαριασμού και της μεταφοράς των χρημμάτων. Δεν ξαναμπήκα στον λογαριασμό αλλά τους έστειλα από την ιστοσελίδα σε κείμενο τα στοιχεία πληρωμής της συνδρομής στο paypal και αναμμένω στην επανεξέταση της υπόθεσης τι θα πούνε. Αν είναι αρνητικοί θα κάνω αναφορά στο paypal και θα ζητήσω επιστροφή όλου του ποσού πίσω και να πάρουν την συνδρομή να την χαίρονται. 1
antreasM77 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2024 κι εγώ το ίδιο θα κάνω γιατί έχω στραβώσει άπειρα με την φάση, δεν μπορώ τις κοροιδίες τέτοιου τύπου. Και τραγική εξυπηρέτηση πελατών εκτός όλων των υπολοίπων
MINDER Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 21 ώρες πριν, antreasM77 είπε πραγματικά απίστευτοι, τα ίδια απάντησαν και σε εμένα, φυσικά κανένας τρόπος να κάνεις upload αυτα που σου ζητάνε και το email ειναι no reply. Κακώς μπλέχτηκα εξ αρχής και κακώς δεν έβαλα κι εγω άλλη χώρα να γλιτώσω τουλάχιστον το φπα... Καλά να πάθω σε όλα Όταν έκανα ticket για την υπόθεση τους επισύναψα σε κείμενο τις αποδείξεις paypal και paddle. Ταυτόχρονα ξεμπλόκαραν τον λογαριασμό στην ιστοσελίδα τους αλλά όχι την επιστροοφή των χρημμάτων. Μετά μου ζήτησαν να στείλω σε μορφή pdf τις αποδείξεις από paypal και Paddle. Και εγώ όπως εσύ δεν ήξερα που θα πάω να επισυνάψω τα αρχεία. Στο email που ζήτησαν τις αποδείξεις σε μορφή pdf είχε λινκ που παράπεμπε στα μυνήματα στον λογαριασμό μου στην ιστοσελίδα τους. Εκεί στο αντίστοιχο μήνυμα του ticket όταν το ανοίξεις υπάρχει ένα τετράγωνο που λέει σύρετε εδω αρχεία για να επισυνάψετε και έσυρα εκεί τα αρχεία pdf με τις αποδείξεις και τώρα περιμένω να δω την απάντηση τους. Ελπίζω να τα περιέγραψα κατανοητά. Αν έκανε και άλλος την διαδικασία ας μας πει το αποτέλεσμα. Θα είναι χρήσιμο σε περίπτωση που και πάλι αρνηθούν να ενεργοποιήσουν την αποστολή των χρημμάτων στους λογαριασμούς στην Ελλάδα μιας και θα έχουμε άλλο ένα επιχείρημα για το paypal να μας δικαιώσει ότι το έχουν κάνει σε πολλούς το ίδιο πράγμα χωρίς να εξηγούν την αιτία. 1
feelihipo Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Άνοιξαν λογαριασμό και έστειλα την απόδειξη. Άντε να δούμε. Ερώτηση, όσοι επίσης έχουνε το θέμα, μήπως έχει να κάνει με εγγραφή μέσω Apple /Google κλπ και διάφορες με το email του shoop και το email στο NordVPN ;
antreasM77 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 έστειλα σε σκρινσοτ αυτά που ζήτησαν και μου απάντησαν τα ακόλουθα: ''thank you for your reply! There was a suspicion that you had violated article 2.2. and 11.2. of our terms and conditions. That was a mistake. Please excuse the inconvenience. I have unblocked your account and you should be now able to request your cashback'' Έκανα εκ νέου αίτημα ανάληψης, άντε να δούμε με τους καχύποπτους 1
feelihipo Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 26 λεπτά πριν, antreasM77 είπε έστειλα σε σκρινσοτ αυτά που ζήτησαν και μου απάντησαν τα ακόλουθα: ''thank you for your reply! There was a suspicion that you had violated article 2.2. and 11.2. of our terms and conditions. That was a mistake. Please excuse the inconvenience. I have unblocked your account and you should be now able to request your cashback'' Έκανα εκ νέου αίτημα ανάληψης, άντε να δούμε με τους καχύποπτους Τα ίδια και εδώ, άλλαξα σε Revolut από Eurobank να μην έχουμε τρεχαματα ξανά
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα