Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πάω να πληρώσω το ΕΛΓΑ μέσω e banking μέσω  Πειραιώς βάζω όλα τα στοιχεία και δεν με αφήνει να ολοκληρώσω την πληρωμή.. επιλέγω ελγα2023 από την λίστα που έχει με τις διάφορες υπηρεσίες.. επίσης ζητάει όνομα επώνυμο πατρώνυμο δικαιούχου (βάζω τα δικά μου στοιχεία αν και στο όνομα αλλά και το πατρώνυμο δεν με αφήνει όλο το όνομα αλλά τα πρώτα γράμματα... μήπως πρέπει να γράψω τα στοιχεία του ΕΛΓΑ σε αυτήν την περίπτωση αλλά δεν ξέρω!..)

Δημοσ.
5 hours ago, Tsilitheo2 said:

Αν πατησεις το ινφο διπλα σε παραπέμπει στο οσδε και πως θα βρεις το ονοματεπώνυμο. Λατινικα παντα

Φίλε Μ αν μπορείς γίνε λίγο ποιο αναλυτικά γιατί δεν μπορώ να καταλάβω...εγώ πάτησα ένα θαυμαστικό τι ήταν δεν θυμάμαι και μου έβγαλε κάποιες φωτό που έδειχνι τα στοιχεία που πρέπει να συμπληρώσω αλλά αυτά ήταν τα δικά μου  τα οποία δεν είναιι σωστά 

Δημοσ.

Αυτο το θαυμαστικό εννοω. Σου δείχνει που θα βρεις τα στοιχεία σου πανω στο οσδε σου. Παντα λατινικα. Π.χ. το δικομου ειναι TSILI***** ATH THE δλδ Τσιλι***** Αθανασιου Θεόδωρος 

Δημοσ.
47 minutes ago, Tsilitheo2 said:

Αυτο το θαυμαστικό εννοω. Σου δείχνει που θα βρεις τα στοιχεία σου πανω στο οσδε σου. Παντα λατινικα. Π.χ. το δικομου ειναι TSILI***** ATH THE δλδ Τσιλι***** Αθανασιου Θεόδωρος 

Φίλε Μ αυτό σου λέω και εγώ...το έκανα με τα στοιχεία μου αλλά δεν είναι σωστά γιατί μου ζητάει όνομα επώνυμο και πατρώνυμο δικαιούχου όπου στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ο ΕΛΓΑ δεν είμαι εγώ γιατί εγώ θα δώσω χρήματα... τέλος πάντων θα πάω από εβδομάδα στην τράπεζα να το πληρώσω δεν γίνεται αλλιώς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...