Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ison_ είπε

Τέτοια εποχή πολύ δύσκολα να έχει 45%, όπου και να μένει.

Aν θυμάμαι καλά από άλλο θέμα, ο ts μένει στη Νορβηγία.

Δημοσ.

Ο ηλεκτρολόγος αυτό που μπορεί να κάνει είναι να βελτιώσει την γείωση  ώστε να εκφορτίζεις ακόμα πιο δυνατά τον στατικό ηλεκτρισμό σου. 

Ο στατικός ηλεκτρισμος σημαίνει ότι το σώμα μου είναι φορτισμένο ηλεκτρικά. 

Μπορείς να φοράς αντιστατικές παντόφλες και να αλλάξεις τα πλαστικά χαλιά με άλλα.  Επίσης τα μάλλινα υφάσματα μπορούν να σε φορτίζουν , 

Αλλά συνήθως φταίνε τα πλαστικά χαλιά πάνω σε ξύλινα πατώματα και οι πλαστικές παντοφλες που δεν σε αφήνουν να εκφορτίζεις το σώμα σου αργά.

Δημοσ.

Νομίζω πως μου συμβαίνει πάντα όταν σηκώνομαι από τον καναπέ και ακουμπάω οτιδήποτε μεταλλικό στο σπίτι.

Επίσης έχω ξύλινο πάτωμα, λαστιχένιες παντόφλες και υγρασία κάτω από 30%.

Γίνεται να γειώσω τον καναπέ κάπως;

Δημοσ.

Κυκλοφορούν στο εμπόριο αντιστατικά spray ρούχων/υφασμάτων.

Όμως και τα μαλακτικά ρούχων έχουν αντιστατικές ιδιότητες. Μπορείς να αγοράσεις ένα μαλακτικό και να βάλεις μια μικρή δόση  σε ένα μπουκαλάκι ψεκασμού μαζί με νερό και να ψεκάζεις το ύφασμα του καναπέ περιοδικά.

Γκούγκλαρε για "αντιστατικο spray ρούχων" ή και για "μαλακτικό ρούχων αντιστατικό".

Αν υποψιάζεσαι πως κι άλλες επιφάνειες στο σπίτι σας προκαλούν στατική φόρτιση, τις ψεκάζετε κι αυτές.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την πρόταση.

Νομίζω όμως πως προτεραιότητα είναι να ρυθμίσω την υγρασία η οποία αν δεν διορθωθεί θα δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...